91

ФАЩ рулз

преди 4 години

Китай е страна в която ядат такива прилепи и змии ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ . Как пък точно сега се случи от това да пламне цял свят. В Ютуб ОТ ГОДИНИ има десетки клипове как туристи от цял свят включително европейци и американци си хапват броненосци, змии, прилепи ... и нищо е нямало. Дори оплакванията от хранителлни отравяния са по малко от колкото на туристите посетили и яли ол инклузив във България . А може би защото до сега не е имало Търговска война със САЩ и оня *** рус перчем .

90

Анонимен

преди 4 години

Хаххахай .... Вирусът така или иначе, щеше да намери чивек, на който да "скочи". Дойче Веле се пише от разни градски богаташки чеда, дето не знаят какво е, човек да отиде на работа или да се бори за оцеляване.

89

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 97Кой е този някой,който пуска болести в Китай? Китай защо си мълчи и докара света до това положение? Сега не виждам да иска международно разследване,някой си обвини военни от сащ,но никакви доказателства нямат,и не се води разселдване.Така следващия път ще пуснат чума.

88

Анонимен

преди 4 години

Много малко болести са тръгнали от Китай, но в последните години сякаш някой нарочно пуска болести в Китай.

87

Анонимен

преди 4 години

То ако бешетака, както ни внушават тези двамата, Китай отдавна щеше да е изчезнал от картата на света. ТКМ е от хилядолетия.

86

Анонимен

преди 4 години

Китай,не ви ли срам и неудобно почти всички гадни болести да тръгват от вас? То не беше средновековна чума,САРС, ТОРС, СЕГА КОВИД 19. Стегнете се малко,трябва международно разселдване какво се случва на ваша територия. Как може 21 век когато притендирате за развита държава да ядете плъхове,котки,кучета,прилепии това люспестото на снимките?!

85

Смях

преди 4 години

Ясно е, че най-заразните животни са китайските комунисти.

84

Анонимен

преди 4 години

Аз пък четох,че в Китай са се заразили от вносно свинско месо,поне така пишеше в Скандално нет

83

Анонимен

преди 4 години

Соломон Паси е прав: homo sapiens сме надарени с въображение и трябва да го използваме макар, че без капка въображение пазарите са първи прицел за терористични атаки в това число с биологично оръжия.Лошото е, че проектите на въпросното стигат до всеки бял дроб на планетата в това число и на домашните любимци.Като миксват вируси трябва да са по-отговорни.

82

Анонимен

преди 4 години

До ТтСтава дума за прилагането. Те бяха "забранили" и по-рано. Кел файда.

81

Анонимен

преди 4 години

До Ахахаха"винаги съм се чудил какво Русия печели от Китай"Как какво .... ще оцелее. За сметка на мизерстване, но те са свикнали с това, тъй че нищо кой знае колко ново. Иначе, той Китай вече де факто владее Източната част. Рашките само поемат административните разходи, щото са много умни. Когато Китай реши, ще си отцепи колкото иска от Русия , но засега е по-евтино рашките да работят за по-малко отколкото китайци. Смятай!

80

Анонимен

преди 4 години

КИТАЙСКИТЕ ГЕТА И РУСКИТЕ ГЕТА РОДИХА ВИРУСА. ПЪЛНА ИЗОЛАЦИЯ ОТ СВЕТА.

79

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ"вярата" е за рушитата крепостници, които само чакат Партията да им спусне директивите в какво да вярват. А на теб явно са ти спуснали директива, че няма да "те хване". Хихи. Дето се казва, успех ти/ви пожелавам, но като гледам как Раша тихо и полека налага карантина, нищо че официално не признава че това е пълноразмерен проблем, (явно върховното Джудже има малко повече акъл от такива като теб (нищо чудно, за разлика от теб, той е добре осведомен)), ще оцелеят само някои.

78

Анонимен

преди 4 години

РУСКИТЕ ЛЮСПЕНИЦИ РЕВАТ ПРОТИВ КИТАЙСКИЯ ВИРУС

77

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До Анонимен 79Па ти като си баш грамотен ще вярваш цел живот, че КОВИД се е пръкнал от супа !Хи-хи-хи, умник !

76

Ахахаха

преди 4 години

Винаги съм се чудил какво русия печели от китай.Може би това че ще премине половината им територия в китайски ръце.

75

Тт

преди 4 години

Те вече го направиха (още преди месец) ама де да имаше кой да го прочете преди да напише тази статия ...

74

Верде

преди 4 години

тия дето купуват диви животни да спрът да ги купуват и готово!

73

Анонимен

преди 4 години

Хапваме ли супичка от панголини и миши ушички?

72

Анонимен

преди 4 години

До РУССКИЙ ОККУПАНТ"ми няма да ме достигне"Хахахахаха. Неграмотника ще си отиде неграмотен. Даже може неграмотността му да го "изпрати".