438

1122

преди 4 години

Пътник сиии Борисоооов пътнииииик.

437

Анонимен

преди 4 години

Боко,тебе нема да те жалим.Ти се нагуши достатъчно за тия 10 години,шайката около тебе също.Да му мисли народа,който както винаги ще трябва сам да се спасява.

436

КОРУПЦИЯ

преди 4 години

ПЪРВО ТРЯБВА ДА СЕ ОСВОБОДИМ ОТ БОЙКОВОТО ИГО ТО НАЙ НИ ТОРМОЗИ КРАДЕ И УНИЩОЖАВА

435

Анонимен

преди 4 години

Зозо,ти очевидно си психически неуравновесен,затова едва ли ще ме разбереш.Да те светна само,че досега сме внесли в ЕС 26 милиарда евро,а сме получили обратно 16 милиарда.Ако бяха останали в страната тези пари и имахме умно и некрадливо управление,сега нямаше да сме на това дередже.А Русия,която според теб много го е загазила,отиде да помага на Италия,която хич не го е загазила.

434

Анонимен

преди 4 години

Леля ти Меркел ще отпусне 750 милиарда евро за спасяване на икономиката(която иначе е най-силната в Европа) и за подпомагане на заразените.Да беше ти помогнала с няколко милиарда поне.Язък за прегръдките и целувките,за метаните и послушанието.Да сме се спасявали сами!Е кога не сме се спасявали сами?

433

Анонимен

преди 4 години

Как пък един журналист не го попита кои са тези ТЕ

432

Зозо

преди 4 години

До Анонимен .....Е как бе,къде е европейската солидарност?........Шизоатакистите-комунисти до вчера плакаха за напускане на ЕС, суверинитет и 16-та република. Днес къде е солидарността? Очакват някой да дойде у тях и да им наброи по 10000 евро :)))))))))))))))))))))))))) Няма да стане. Добре, че сме в ЕС и НАТО, иначе до сега моргите да са пълни като в Рушията :))))))))))))))))))))))))))))))))

431

Анонимен

преди 4 години

Е как бе,къде е европейската солидарност?Защо ни ручахме жабетата,щом трябва сами да се спасяваме?

430

Пижо

преди 4 години

До БаиКарантината ще се удължава до изборите! До тогава, "нашите кметове" ще пордължават агитацията и раздаването на пакети из си ганските махали, даването на кеш-помощи и опрощаване на дългове на "наши фирми", "усвояването" на нови и нови милиарди от ЕС и увеличаването на държавния дълг.

429

кито

преди 4 години

Първоначалната идея за ЕС е велика и вдъхновяваща. Но като всяка идея, приложена в реалния живот, претърпява уродливи промени с раздута администрация, която от нищоправене психясва и не "вижда" например ордите бежанци по границите си. Тогава те обсъждаха криви или прави да са краставиците на европ. пазар. У нас се смееха на Атака, а Плевнелиев ги заклейми и надменно им припомняше, че в Европа граници отдавна няма, а сега всички имат граници. Прекрасна идея доведена до пълната си противоположност

428

нср

преди 4 години

господарите им пускат заповед - карантина 3 месеца ! Всяка държава се "спасява" сама, на практика под карантина почти нищо не функционира, което води до колапс на икономиките. Господарите излизат с "решение" - централизирано управление, централизирана банка, строг военен контрол, електронна валута, следене на всеки един жител в реално време без лаг, което става възможно само с 5G връзка и вграден микрочип - очаквайте в следващите 5 години макс 10

427

Баи

преди 4 години

Доколкото разбирам от думите на премиера ще има вероятно удьлжаване на карантината с още месец два

426

Некъф

преди 4 години

Как е народе? Чувстваш ли се излъган и изоставен? Нито ЕС, нито НАТО, нито братушките ще ни спасят. За това си налягай парцалите и да си оправим държавата. Ще бъдем добре момента в който всички станем Българи, а не поклонници на други държави. Нали видяхте другите държави колко милеят за вас!

425

Анонимен

преди 4 години

Европейската Комисия е пълен провал..... Имам чувството, е нарочно искат разсипване и разпадане на ЕС, но за да не го обявят директно, действат подмолно и хибридно !?

424

Анонимен

преди 4 години

,,Премиерът обясни, че страната ни ще помага с каквото може на другите европейски държави, не само с писма, но и със съпричастност.''- стига вече с подобни лигавщини,разбра се ,че когато дойде бедата всеки гледа за себе си ,така че господин премиере време е да прогледнете и да се ръководите само от нашия интерес без да се съобразявате с измислени европейски ,,семейства'',,,ценности'',,,съпричастност '',,директиви'' и т.н

423

Анонимен

преди 4 години

Това се и очакваше след като ЕС ни разби земеделието, икономиката, затвори блокове на АЕЦ " Козлодуй" правеше врътки заедно с новите ни приятели и евроатлантическите ценности за Южен поток, АЕЦ " Беляне", взе ни пазарите, направи ни бедни и обслужващ персонал, държава на задна скорост и пр. плюс предишните ползи от Ньойския и Берлинският договори и пр. е ясно че не ни е до нас.

422

Анонимен

преди 4 години

баце е велик .. ако това беше по времето на Корешарски жална ни майка Чернобил го помниме

421

марая

преди 4 години

Какво по-ясно и точно от това - Борисов: Всяка страна ще се спасява сама! Толкоз по въпроса за солидарността! Оправяйте се кой както може... Да сте чули нещо да си намалят космическите заплати чиновниците от ЕС? Аз - не! Те за едно евро за супата си бяха "огорчени", та солидарност!!!

420

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 603Защото в ЕС всички сме равноправни ! Затова сега, по-равноправните отпред, а по-малко равноправните отзад ! Определянето става според евро-атланто-ционистическите критерии....

419

Анонимен

преди 4 години

Що така бе, Бойко? Ами къде са нашите евроатлантически приятели?