66

Сата НАТО

преди 4 години

Тодор Еврейков се казва този по нашенски.

65

Анонимен

преди 4 години

Дано сте гледали БТВ тази сутрин. Хората се събуждат вече.Тези марионетки не ги е грижа нито за нас, нито за вирус. С пълна пара ни бутат към робството. Дедите ни са умирали за нашата свобода, сега една шепа продажни марионетки от обствената ни кръв искат да ни я отнемат.

64

Анонимен

преди 4 години

И аз съм съгласен с чиляка от снимката, ама да го каже на нашите т-ии-ик-ви зелени защото това няма да мине за месец 2-3 а много повече да не иде и година. И като свършат парите в хазната ще обявят банкрут, пари за пенсии няма да има.Суджука е на път да фалира държавата в момента и тогава по-зле от Гърция ще станем,а Еврозоната ще я гледаме през крив макарон.

63

Българин Тракторист

преди 4 години

Китайският вирус ни такова мамата.

62

МКII

преди 4 години

До Последни НовиниИ к'во?

61

Zlatena

преди 4 години

Има една истина ще заради алчните бизнесмени безмозъчните безотговорни безсъвестни българи и роми в България които си мислят че са над закона на България и не го спазват страдаме ние нормалните българи

60

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 45Абе умнико, лекарката дето се върна от Испания с вируса как завърши обръщението си? И при нея бързия тест е бил отрицателен. И спокойна се е развявала като се е върнала в България. Проф.Иво Христов явно си заслужава професорската титла. Ох, тези 80%!

59

Анонимен

преди 4 години

Наблюдавам кризисния щаб начело с Майтапчийски и установявам, че прави всичко точно обратно на съветите на СЗО.

58

СЗО

преди 4 години

И как да го атакуваме бе ?

57

Анонимен

преди 4 години

За мен, социализма е по-опасен и смъртоносен от коронавируса.

56

Грета

преди 4 години

След като изгориха левия бял дроб на планетата и отчасти десния, сега и да дишаме халотропно, което става и ако тренираме баскетбол примерно, и да си седим в къщи, все тая.

55

факт

преди 4 години

Вирусните инфекции не се лекуват засега. Просто няма открито лечение. Инфекцията ще затихне следкато поне 70% от населението на земята придобие имунитет.Мерките намаляват скоростта с която се заразяват хората, за да могат болничните заведения да поемат тежките случаи.Така че, ще живеем с коронавирус и догодина.

54

Анонимен

преди 4 години

Най-много са заболелите и починалите в Европа.Сега разбрахте ли защо Путин пусна вируса?

53

Фармацютикълс

преди 4 години

Фармацевтичната мафия е проблема.Компании като Рош сансе ояли от пари и пак не им е достатъчно.

52

Анонимен

преди 4 години

Ловете бухалките и лопатите, и да го почваме този вирус! Абе капацитете незнаен, как да го атакуваме? Ако има ваксина или лекарства да, иначе освен за новозеладския ритуал"хака", за друго не се сещам.

51

Анонимен

преди 4 години

а вчера сащ си принтираха 2.5 трилиона долара.ще пращат по 1500 долара на човек. а вчера в българия даваха Мутафчийски по телевизията.бедни сме бедни, не бедни ми... победнели.

50

Активист на БКП

преди 4 години

До Последни НовиниАми САЩ да продават от ваксините,които изработиха паралелно с вируса !

49

Шопо

преди 4 години

Тия погребални агенти от тая неработеща организация намериха удобен случай да покажат ,че получават тлъсти заплати !

48

СПОРЕД МЕН,

преди 4 години

СЪС СКАФАНДРИ ли ще ходим на работа? Тези, които призовават да се върнем на работа, че икономиката щяла закъса, разсъждават така-Някои от хората ще се заразят, но аз няма да съм сред тях.Това ми напомня, как в казармата старшината ни говореше за война:"Като идем на война, някои от вас ще загинат, други ще се върнеме"

47

Последни Новини

преди 4 години

чухте ли - Китай продали Тестове на Чехия за 500 000 долара - това, което Чехия получила са 80% от тестовете дефекти и не Работят - Китайско Качество, ако с такива са тествали, не се чудете, що числата от Китай са толкова Ниски.2-рата новина - Маски и Лекарства, които САЩ дарил на Китай по време на Кризата в Ухан, Китай сега ги продал за Пари обпатно на САЩ и 3-ти държави - Яко а, така Комунист разбира - Даренията и чуждото Помощ - Вашето е Наше, Нашето си е Наше!Муахаха....