129

Мнение

преди 4 години

При определяне на работната методика трябва да стъпиш на достоверни изходни данни, да вкараш не повече от 5-6 параметри с тяхната тежест, да работиш при едни и същи условия, за да разчиташ на достоверен резултат. При бърз тест достоверността е 40%, грешката 60% - 1,5 пъти по-голяма от достоверността, а работните условия се измениха рязко с връщането на 200 хил. гурбетчии. Тогава за какъв алгоритъм говорим, доц.Мангъров и проф.Костов? Проф.Мутафчийски е реалист: китайски, френски, итал. ОПИТ!

128

Анонимен

преди 4 години

Сакън ще им бутнеш рейтинга !

127

Да, ама не !

преди 4 години

До истинаМаски, ама Вождът и хунтата му разпродали държавния резерв и маски нямаше по аптеките.Сега и да има - файда няма. Вече си стоим въщи. Няма кой да ходи до аптеката.Нали ни казват да не излизаме от домовете си ?И да попитам - ако живееш на село куките дали ще те пуснат да влезеш в града с обяснение, че отиваш да си купиш маска от аптеката ?Не се изказвайте неподготвени !Живеем в страна съвсем различна от онези, от които вземате пример.И управниците ни са различни, и народът ни.

126

Анорак

преди 4 години

На брифинга не дадоха отговор на въпроса-кой ще финансира тестовете? Колко теста трябва да се направят.Лично аз стигнах до извода,че са необходими 4 теста -и двата вида тест през 7-8 дена.А колко ще струват,никой не казва.

125

Анонимен

преди 4 години

Тоя като е толкова кадърен и пее по всички телевизии защо не в щаба?????????????????????Аман от мрънкачи и разбирачи,ако може да е ползезен да е,ако не да млъкне!

124

истина

преди 4 години

НА ТОЗИ ДА СЕ ОТНЕМЕ ДИПЛОМАТА И ТИТЛИТЕ. Слушах го как казва че само болните или съмняващи се да ходят с маски а ако си здрав не е необходимо.От ръкавици може да хванеш гъбички.УЖАС. То вируса се предава от мислещи здрави но заразени.Вероятността ако си с маска и заразен и си с ръкавици да заразиш други който също са с маски е с пъти по-малка от колкото без маска.Погледнете от Китай , Япония, Южна Корея ,успешните ,всички са с маски.Философията там е да предпазваш другите не като тук

123

До Анонимен 129

преди 4 години

Вижте състава на Медицинският съвет - адвокат, психиатър, зъболекар - подсъдим, Мангъров, който до вчера говореше като Борис Джонсън за социален имунитет, зам. - министър. Тези хора са директори, самите ТЕ НЯМАТ нужния опит, на какво да обучават лекарите?

122

Д-Р МЕНГЕЛЕ

преди 4 години

ПУСКАЙТЕ БЪРЗИ ТЕСТОВЕ....ТОВА Е ИСТИНАТА,,,АКО ТРЯБВА ПО ДВА НА ЧОВЕК ЗА ТЕЗ КОИТО СЕ ВРЪЩАТ ОТ ЧУЖБИНА И СЪМНИТЕЛНИ....ИЛИ ГИ Е СТРАХ ОТ РЕЗУЛТАТИТЕ

121

Мисирки?

преди 4 години

Интересно кой пробутва тоя шарлатанин по медиите и с каква цел?

120

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Абе, мозъци, да ви питам докога ще стоим така затворени като затворници ?Докато генералът с погребалния тембър обяви, че вече няма нито един заразен ?Добре. И какво правим после ?Връщаме се обратно в цивилизацията и ... след 5 дни долита отнякъде някой заразен ...И всичко започва отначало !

119

Анонимен

преди 4 години

няма как човек да има уважение към хора, които ядат кучета и котки, миришат и са гнездо на зарази.Хм. Колко често ходиш да помирисваш китайци и това не ги ли изнервя?

118

Анонимен

преди 4 години

Нямат търпение да ни чипират , за това е целия зор. Но ще ме хванат за дръжката. Никой не пускам , ако ще и вратата да ми разбиват. Пръсвам им главите с метална тръба и ги оставям на място.

117

Анонимен

преди 4 години

Не разбрах ме като има карантина защо ТВ не я спазват,предавани с много хора на едно място,готвачи шефове един до друг и какви ли предавания,бТВ спира на гърка ,а другите ?с имунитет ли са

116

Спомняте ли си

преди 4 години

СЗО за пореден път истеризираха света,а Северно Корейците и Руснаците пак ви гледат сеира,първата истерия беше с цигарите и снимките на болни по тях,сега Короната после сигурно с водата ще измислят нещо!Чао зом.бита!

115

Ninja

преди 4 години

Абе тоя медицинския щаб нещо ме дразнят... не мога да обясня защо, нещо гнило има ..начинът по който се изразяват ...идеите .... някой иска да блажи там

114

Бунгар

преди 4 години

Иска ни се да наподобавяме Южна Кореа и да правим по 15 000 теста на ден,но не си даваме сметка,че България не е Корея и тяхното здравеопазване като база и организация,не е като в България.За народа и дисциплината да не говорим.Живял съм там около 10 години и не съм видял нито едно бездомно куче.Хигиената им е на нивото на японците.Всяка година има конкурс най добро WC в страната. Ние сме ниво ..Нужник

113

мишо бирочето

преди 4 години

ти па ядеш прасета и пилета отрасли в клетки толкова малки че живота на всяко улично псе по целия свят е царски в сравнение с техния. ядеш и 30 годишни меса боядисани с блажна боя. ядеш и норвежка сьомга пръскана с такива химикали и антибиотици и тъпкана с ГМО че ти е бедна фантазията. същите тези норвежци още убиват китове и делфини и ги консумират или използват месото им за стръв. китайците не са стока ама преди да почнеш да сочиш някой друг, се замисли ти какъв си. ама в раята на порко подрисоф бакнянския тапегьоз не може да очакваме такива проникновения ми се струва.

112

Анонимен

преди 4 години

Ако имаше и други изследвания като кръвна картина,изследване на уринс,ренгенови изследване ,вирусологични иследвания секрет взет от гърлото,носа,конюктивитите.Ако палпирате черния дроб може и да налучкате че е мек,уголемен,скезката също може да е увеличена...Ако...лекарите съветваха майките да закаляват децата си,ако...

111

Реалист

преди 4 години

Глу.пости - бързите тестове дават 60% грешни резултати и това ще изкриви в огромна степен картината.

110

Анонимен

преди 4 години

Този човек не е с всичкия си. Вчера каза, че нямало никаква полза от бързите тестове.