275

До 292

преди 4 години

Не знам дали си от градовете, в които има зараза, ама аз живея в София. Тук са настанени почти всички заразени от тоя вирус. Ако хората не си седят у дома, ще разболеят и други. Ти какво предлагаш да се направи? Даже ми е жал за птиците отвън. Дано си останат здрави и те и да продължат да си пеят и след 2 месеца.

274

Анонимен

преди 4 години

Ако не умрем от корона то ще умрем от глад..Какво да правим????? Аз казвам на оръжие братя да премахнем РОБОВЛАДЕЛЦИТЕ

273

Буфон

преди 4 години

До вчера се питах ще ходим ли на море, ще има ли мачове?Днес се питам ще ни има ли въобще :(

272

Анонимен

преди 4 години

Някой ,ако си мисли че може да се скрие от вирус ,може да отиде в парламента и щаба !Там го няма !А и в Банкя !

271

ИСТИНАТА

преди 4 години

ХОЛАНДЦИТЕ И ШВЕДИТЕ СА КОМУНИСТИ!

270

Анонимен

преди 4 години

Ако се приемат строги мерки и останем без работа и без препитание можем да заколим някой който има пари и да му вземем храната и парите да се наядем, а ако загинем от вируса как тогава да се наядем? Мерките трябва да бъдат строги и да се спазват за да се спасим!

269

Анонимен

преди 4 години

работя в Пловдив ,живея в град Раковски.Вчера като чаках в колата на блок поста да се прибера в къщи ,полицая дойде и обяви,че не трябвало да пътуваме и да избягваме да ходим на работа,понеже видите ли той имал приятел в Италия който му казал,че там е нещо страшно и ,че същия този приятел имал късмет да го спасят в болницата.Днес на същия този блок пост на отиване в Пловдив ,друг полицай ми издекламира едно към едно това с (приятеля) в Италия поне да бяха променили малко версията ..

268

Анонимен

преди 4 години

Швеция 17.3 случая на 100 хилХоландия 20,89 случая на 100 хилКитай 5.7 на 100 хилБългария 2.44 случая на 100 хилХоландия и Швеция решиха да не предприемат мерки срещу вируса. Няма извънредно положение, няма карантини, хората работят нормално, магазините и ресторантите също.

267

Анонимен

преди 4 години

Ама си пишете тука глупост след глупост за пари , за крадене , за далавери и какво ли не.Вие просто си нямате идея какво ни чака ама настоявате за по-строги мерки.След 1-2месеца или по-малко даже няма да имате пари за хляб и тогава ще ви светне ама ще е късно.

266

Един от София

преди 4 години

Тия хора дето ходиха на пикник вчера ще ги изследват или само ще ги глобят?

265

Анонимен

преди 4 години

Общо смъртността в Италия не се е увеличила след епидемията. Починали са хора предимно над 80 години с много други заболявания.

264

Българин

преди 4 години

Италия е под карантина и не излизат !Спря ли заразата ?Прочетете ,интересувайте се 70% от света ще го изкара и в избите да се крият !

263

Zlatena

преди 4 години

Има една истина безмозъчните безотговорни безсъвестни българи и ромите не са научени да спазват законите на нашата държава България правят си каквото си искат излизат по улиците на градовете без да осъзнават ще така заразяват друг човек и ми отнемат живота.Жалко ще заради българи и ромите с празните глави страдаме ние нормалните българи

262

Анонимен

преди 4 години

Средната възраст на починалите в Италия е 80.5 години, средната възраст на заразените е около 63 години. Над 99% от жертвите са имали други сериозни патологични заболявания.

261

ГЕРБ = Мафия

преди 4 години

Основното, което трябваше да ни информира управляващата сега мафия е как са се заразили новозаразените. Много е вероятно повечето новозаразени да са дошли в България от чужбина и евентуално и те да са заразили други хора. Все още не разбирам защо още преди два месеца всички идващи в България не ги карантинираха за 15-20 дни и все още не го правят.

260

Българин

преди 4 години

Снощи бяха 163.Днес са 171.Как така нови 29 случая ?Нещо не ми излиза математиката.Спазвайте хигиенните изисквания и бъдете здрави!

259

До 285

преди 4 години

Уф на някои хора все Путин им е крив. Той дари няколко апарата за вдишване на България. С какво точно е виновен пък сега?

258

Анонимен

преди 4 години

- малария 750 хиляди смъртни случаи годишно,- хепатит В около 1 млн.,- туберкулоза 1,1 млн,- диария с различен произход 2,2 млн,- различни инфекциозни заболявания на белите дробове 3,2 млн.Този вирус е просто смешен.

257

Българин

преди 4 години

Нали има мерки!Доста ги спазват !Защо се качват случаите?

256

Анонимен

преди 4 години

БОГ чу молитвите на 90 % от българите и изпрати корона.. Сега да ги видим РОБОВЛАДЕЛЦЕТЕ... КОГАТО КИХНЕ БОЛЕН ОТ КОРОНА И ИМА СИЛЕН ВЯТЪР ПОВЕЧКО СЕ ЗАРАЗЯВАТ НА ГОЛЕМИ РАЗСТОЯНИЯ... КОРОНА А СЛЕД КОРОНА НЯКОЙ ПО МОЩЕН И ЕФИКАСЕН... АМИН