71

Анонимен

преди 4 години

с Трумпи го казаха ЯСНО, поне 70% от народо населението трябва да пребуледуват тази зараза за да свърши с пандемията.Правете си сметка.Или ужас за час или мъка безкрай.П.П. ЧУвеците щели да колонизират планети?!ХА-ХА-ХАПланетата замръзна от един вирус, еййй, смешковци.Въъздух под налягане, това са хората.

70

Директният

преди 4 години

До Анонимен - Кореняк СОФИЯНЕЦЪТ... и като ги няма пришълците кой ще Ви обслужва в магазините за храна втора употреба господин КОРЕНЯК СОФИЯНЕЦ?

69

Анонимен

преди 4 години

Когато избирате ПРОСТИ индивиди да ви Оправляват не се сърдете че ще ви съсипят живота !!!П.П. Оптравниците така и не разбраха че заразата НЕ МОЖЕ да бъде спряна !!колкото повече пречат на заразата толкова по-дълго ще продължи всичко.А ако мутира в по-остра форма, жална ви майка !!Просто е но не е за прости хора каквито са българите.

68

Анонимен

преди 4 години

Палачите се гаврят с жертвите.

67

Анонимен

преди 4 години

Одвояване на заразените всеки 3 до 7 дни Ако вярваме на Китайците ама те най се пекаха за сега в огъня тъй че би трябвало да са и най точни

66

Анонимен

преди 4 години

НЯКОЙ ДА ОБЯСНИ НА ТИЯ ЦИМЕНТОВИ ЧУТУРИ, ЧЕ ПО ЗАКОНА ЗА ГРАЖДАНСКАТА РЕГИСТРАЦИЯ СЕ ЖИВЕЕ ПО НАСТОЯЩ АДРЕС, НЕ ПО ПОСТОЯНЕН!!!!С ТАЯ ЗАПОВЕД ДА СИ ИЗБЪРШАТ...

65

Анонимен

преди 4 години

Откога чаках този момент.Провинциалистите да не могат да идват в София !!!Браво !!!

64

SS

преди 4 години

Значи не мога да се прибера нито в София нито в Пловдив,ако реша.Ок.Имам храна за още 3месеца.Жена ми готви.Ще си правим разходки в гората,и ще се плющим до откат.

63

Касапин

преди 4 години

до сс Всеки от 36 на горе е служил бе ох,,люв червен.. За падари стават нама да карат самолети я

62

Анонимен

преди 4 години

Мерките са факинг шит.

61

Анонимен

преди 4 години

Кой ходи безцелно от град на град? Това вече ми прилича - Европооо, виж те ни с мерките. И после ни похвалете. Че да се хвалим сами. Трябваше пълна забрана за всичко - да се проявят симптомите на болните и да ги лекуват. Няма тирове и др. карантина на границата - и след това в страната или болницата. Така се спира разнасянето на зараза. А сега кой влиза и излиза - кой болен - кой не - може да ръси зараза - без да знае.

60

Анонимен

преди 4 години

Хаус е в Италия и Испания ..Тук е не доизпипана селения но Мерките са правилни и ще се доизгладят Бая по адекватни са сравнено например с гръмването на чернобил от тия на 100 летната Очевидец сън

59

До 76

преди 4 години

Нищо такова не са написали в новината. Пише, че се забранява (само) отиването от един областен град в друг, което е бeзyмиe.

58

Бочее

преди 4 години

няма проблем да се врем 5 дни седмично по 8 часа с маса друг народ в офиси и заводи, но има проблем сами да отидем на някоя полянка извън града за няколко часа на слънце и въздух. Чудна логика. Бочее, отиваш си.

57

Анонимен

преди 4 години

Капиталистическата ситема рухна. Само терор, военно положение и строг контрол на населението може да я задържи на власт докато се реши какво да се прави с материала. В тази ситуация ще оцелеят само страни като Китай и Северна Корея.

56

Анонимен

преди 4 години

Според написаното няма забрана за човек от Банско, да отиде в кое да е друго населено място в България, но човек от Силистра не може да отиде във Видин.

55

Социалист

преди 4 години

Гласувайте за БСП ако искате да излезем от хаоса на ГЕРБ и да се въведе ред в България.

54

Orba

преди 4 години

Тези мерки уж са за добро. Но колко хора ще издържат психически? Някои хора не разбират от дума и заради тях дай да накажем всички. Опасявам се, че част от тези, които няма да издържат психически ще са хора, които спазваха правилата, когато бяха просто препоръки.

53

Факт

преди 4 години

Продължават хаотичните действия на ГЕРБ, които те наричат мерки.

52

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе е своеволие на хунтата от ГЕРБ, това е нареждане дадено на целия свят да се въведат такива мерки. ГЕРБ са само изпълнители.