387

Незабавна карантина

преди 4 години

Откога garbage на български език б**** се цензурира, бе уебсайтовски пиленца-модераторчета?!

386

Анонимен

преди 4 години

В 21век и при всички успехи в медицината и на прага на изпращането на хора на Марс некъв си вирус разказа играта на света безапелационно.

385

Анонимен

преди 4 години

Тоя да не е преродения Сталин?Че ни изде!А мерки си тряят ,да,народът си мисли,че е *** работата и ще плаче.

384

70739

преди 4 години

Не ме напуска усещането, че всичко това е репетиция за нещо следващо.

383

Анонимен

преди 4 години

До До 388намерихме бакшиша !

382

Анонимен

преди 4 години

До За маскитеМаските са бизнес, естествено при нас от 15 стотинки скачат на 3.70 лева. В аптеките ги няма, слава богу все още има тоалетна хартия по магазините, така че няма страшно.

381

Незабавна карантина

преди 4 години

Този път съм съгласна с каскета! Ще се изпонатръшкаме като едното нищо и хайде до балите с италианския ***!

380

Времевак

преди 4 години

На Гешев времето може да изтича, на народа не. Така че, да се връща обратно в хралупата си тоя негoдник...

379

Анонимен

преди 4 години

какъв Хей ревете държавата да помага на закъсалият "частник"1. Частникът плаща данъци на тая държава2. Не частникът въвежда извънредни положения, а държавата

378

Активист на БКП

преди 4 години

Тоя що не вземе да разпита престъпника от Барселона ,а се занимава с неща,които не са негова работа !!! А кога ще доведе Васил Божков,? Или е изпратил фалшиви обвинения на арабите и те го отсвириха .

377

До 388

преди 4 години

Пу'тьо трънкин,щом пазара определя Всичко,за какъв Хей ревете държавата да помага на закъсалият "частник" във време като Днешното?Аман от либерастки Трубадури като теб!

376

Анонимен

преди 4 години

Никога не съм харесвал Гешев.НА Н МОМЕНТА ТОЙ Е ПРАВ!А вие се държите като идио.ти.

375

За маските

преди 4 години

В аптеките маски няма. Ама в магазин за санитарно-хигиенни материали има. Едно нищо и никакво парцалче с ластички на цена 3,69 лв. Момичето много любезно ми обясни за материята, че може да се пере и през цялото време го въртя из ръцете си. Та май ще си вкараме автогол с продажбата на маски на места, където ме им е мястото. И някои солидни пари ще направят..

374

Анонимен

преди 4 години

410, В САЩ оня ден е отбелязан рекорд за цена на бензин в последните години - в Оклахома е бил на места по $1.20 галона. Това са 4 литра. 30 цента литъра.

373

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 390Правилно му го каза, но съм сигурен че не те е разбрал. Има типове които толкова са чалнати, че даже не разбират за какво става на въпрос.

372

РАЗМИСЛИ и СТРАСТИ

преди 4 години

До избирателКефиш ме максимално колко обективен и точен си.

371

ПроСоТо

преди 4 години

Аз ВЯРВАМ, че БОРИСОВ ще ни изведе от КРИЗАТАДа са живи и здрави с ГЕН. МУТАФЧИЙСКИ, защото, ако чакаме на президентчето КУЧЕТА НИ ЯЛИ. Смятам, че иНА Гешев може да имаме пълно ДОВЕРИЕ

370

Анонимен

преди 4 години

Не знам какво е при Жан ВиденовЗначи си на 25 години макс. Ами, пожелавам ти заплатата ти да се стопи до $10 на месец, да видиш какво е :)

369

Анонимен

преди 4 години

Цената се определя от пазара и от конкуренцията, това е свободна пазарна ик----в България вместо пазарна икономика има партиен капитализъм , наште хора са наредени по веригата и препродават а крайният беден потребител си сърба попарата .------а в чужбина каква икономика има, там техните хора свалиха ли цената на бензина и горивата, какъв капитализъм има там?

368

избирател

преди 4 години

До БЕЗПРИСТРАСТНИЯНищо не ти разбрах,приятелю!!!Аз просто цитирах,един стар и изтъркан лаф.....Ти,къде отиде и взе да ме поучаваш,все едно за 48 години не съм наясно с това,което се опита да напишеш...Това е виц,усмивщ начина по който ни успокояват!