276

Анонимен

преди 4 години

До българинКаква демокрация пак ти е виновна бе, другарю? Тая чyма я пръкнаха вашите *** идоли китайчугите. Като не ти харесва демокрацията тука, моментално се пръждосвай към Пекин, може и Ухан - все ни е тая!

275

Анонимен

преди 4 години

Трябва пълна забрана на таксиметровите шофьори!

274

българин

преди 4 години

До 280 Точно Китайците. Ама изобщо Не ги мисли! Те имат съзнанието ,дисциплината и организацията да се справят с всичко! Такива които *** Няма! Там е проблема! Че вируса беше пуснат точно в Китай! И подценена самодисциплината им! Вече малко се говори за Китай и с право! Европа е проблема като цяло! От Безотговорни "Европейци" а не " Китайци"!

273

Анонимен

преди 4 години

500 роми са се прибрали от Италия вчера в някакво варненско село.Да видим как ще спазват карантината.

272

българин

преди 4 години

Коментара ми е 258...Виждам че вече 2 "американофилчета" прочели за "социализма" и са ми кликнали 2 минустчета. Много МОЛЯ! Дечица между 20 и 30 годишни. ДАЛЕЧКО ОТ КОМЕНТАРА МИ! Далеч сте от материята за която пиша! Нито желая Нито ви обиждам! Просто фактите са такива! Знам,Видях ЛИчно и помня! Споделям просто разликата! Факти!

271

Анонимен

преди 4 години

Когато бо.kлyците не *** и правят мизepии на нормалните хора идва коронавируса и си свършва работата

270

Биохимик

преди 4 години

Темповете на разпространение са чудовищни. За 2 седмици в Италия стана нетърпимо. Това случва ли се при нормалния грип? И още нещо, което не се отчита. Оздравелите от по-тежките случаи са развили белодробна фиброза. Дори спасени от пневмонията, животът им няма да е лек, защото белодробната фиброза е прогресиращо заболяване.При други оздравели вирусът оставал във въздухоносните пътища. Това също е предпоставка за зараза, която липсва при обикновения грип.Хора, замислете се, ще бъде тежко!

269

Анонимен

преди 4 години

щото ако беше спрял потока щяхте да говорите как сме зарязали българите зад граница

268

Анонимен

преди 4 години

Видя се,че няма съпричастност в ЕС.Всичко е едно гадно лицемерие.Защо Борисов не спря притока на хора от Италия и Испания когато се разбра,че нещата са сериозни? Защо?! Сега нямаше да има паника и блокаж на всичко в България.Той е виновен за всичко! Сега мрънка,че държавата ще се счупи!

267

ej

преди 4 години

Izlizamm ot rawnowesie.Golqm strah.

266

Биохимик

преди 4 години

Всяка година от грип умират много хора - от четвърт до половин милион в световен мащаб. Това наистина са много хора и мнозина четат уикипедия и смятат, че някой друг е лицемерен. Вие забелязали ли сте да умират толкова хора ежегодно? Не. Защото умират по-"мирно" и не за ден или два в такива мащаби. Това, което се случи в Китай трябваше да е пробуждащо за нас. Те направиха невъзможното да ограничат заразата, построиха болници, ангажираха извънредно хиляди медици. Нима там няма грип?

265

Годжи изпей нещо

преди 4 години

Накрая де

264

Анонимен

преди 4 години

До Вразумете сето вируса не го измислил измислемия ти господа лаборанти знаем коите ваксина си имат за тяхвирусът е за простосмъртнитеза да ви стреснат и да слушате и да папкате каквото ви кажати да внимавате в картинката

263

Абе Цецо къде е

преди 4 години

Като казваш за събиране на дрънкулки, Да не е заседнал човека?

262

stranno

преди 4 години

V4ugbina ne govorqt za 6tabove.Tam kakvi sa.

261

Вразумете се

преди 4 години

Страх ви е от вируса, но не ви е страх от Господа? Защо? Със замъглен ум ли сте,не виждате ли какво става из света през последните десетина години,че всичко отива към своя край-наводнения,цунамита,пожари,финансови кризи,вируси? Отдавна сме предупредени ,че предстоят такива неща и то преди Второто идване на Исус Христос! Гледате само пред носа си, а ни искате да сглобите цялата картина и коментирати тъпотии-че сега е 21 век вече,че било отжевелица и тем подобни глупости! Вразумете се!

260

Анонимен

преди 4 години

Да го погледнем от добрата страна.Време е за осмисляне на живота който води съвременното общество.Време е отново да станем хора,а не роботи, каквито бяхме.Да спрем с това бясно консумиране и трупане на всякакви дрънкулки.Бяхме едно болно общество,време е да оздравеем!

259

Анонимен

преди 4 години

повече от половината са умрели от обкновен грипнищо не можете да направитеще прекарате вируса и ще излезете по-здрави от всякогаи няма да забравите толерастката политика на ЕСи слугинажа на виннету, който продължава да не затваря границитеи самолетитегеерберската чума е тукасвикквайтекогато ви говорехми викахте комуниости че вярвам в конспирациии махнете този страхливец гожи от телевизоратакива военни не ни трябват по време на война

258

Анонимен

преди 4 години

Абе ей , Вождове , кажете ни как са се заразили тези 10 души , по какъв начин , че другите да се предпазим - така само констатирате , а пък имате претенции ,че ни съветвате правилно , ама ние не хващаме от дума - налисте щаб ,давайте актуална информация ,която да помага на хората да се ориентират , а не само голи препоръки -за едни разбрахме- изпуснахте ги на летището и те се вихрили по пистите на Банско - а ,сега кажете другите как се прихванали вируса

257

Анонимен

преди 4 години

ЗАЩО НИ ПРАВИТЕ НА ЛУДИ????ВСИЧКО ТРЯБВА ДА ЗАТВОРИ,А ТО?КАЗАХТЕ МОЖЕЛО ДА РАБОТЯТ МАГАЗИНЧЕТА..Е ЩО БЕ?ЩОТО НЯМАТЕ ДА ОТДЕЛИТЕ 2 ЗАПЛАТИ ЛИ БЕ?ЗА ТОВА ЛИ ИЗОСТАВИХТЕ НАРОДА СИ БЕ ГАДОВЕ??ЗА ДВЕ ЗАПЛАТИ ЛИ БЕ???ЕЙЙЙ САМО ДА ОЖИВЕЯ-СВАЛЯНЕ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО И НИКОГА ПОВЕЧЕ ДА НЕ ЧУВАМ И ВИЖДАМ БОЙКО БОРИСОВ..КАК НЕ ВИ Е ЖАЛ БЕ..КАК НЕ ВИ Е СРАМ БЕ?....