44

Анонимен

преди 4 години

До 44Така е! Браво!

43

Анонимен

преди 4 години

Ем ако ми забраните да си от давам под наем респирсторите и да продавам цялата храм аи лекарства де съм запаси... Ша го запаля!Ааахаххахаххйа!

42

Анонимен

преди 4 години

Тотален провал на системат. При соцаилизма всичко щеше да отмине спокойно за няколко седмици и хората да се върнат към нормален ритъм без фалити и загуби.

41

Анонимен

преди 4 години

Па нали сме демокрация и пазарна икономика бе, каква спекула, пазарът е свободен! Търговците определят цената според търсенето, това е основен закон на капитализма който както всички знаем е най-добрата система защото социализма беше неефективен и се провали. Капитализмът е и демокрацията е най-добрата система, а пазарът е най-добрият регулатор на цените, невидимата ръка на пазара регулира най-добре.

40

К.Нин

преди 4 години

На Решетников булката каза че над Шипка лети корона вирус

39

Анонимен

преди 4 години

Гешев, искаме прозрачност за парите и при кого и къде са отишли поименно ОТ ?1,36 МЛРД. ОТПУСНАТИ ОТ ЕС ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА БОРБА С COVID-19Плащайте обезщетения за всички прекратили работа и за малките български и чужди фирми работещи в България!

38

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

Ще се проведе кампания за събиране на капачки за откупуване на продадените апарати за обдишване. Ще монтирам инсталациите скоро. Участвайте моля

37

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

Масови проверки за спекула с лекарства и основни хранителни стокиНЕ УВАЖАВАМ ГЕШЕВ...СПИРАНЕ НА СПЕКУЛАТА И ПРОВЕРКИ ТРЯБВАТ...МИНАЛИЯ ПЕТЪК ЦЕНИТЕ НА МАСКИТЕ СКОКНАХА 2 ПЪТИ СКОРОПОСТИЖНО...

36

Анонимен

преди 4 години

И ако оцелееме да провери спекулата с жилищното строителство, че на тия смешни заплати тия цени са направо смешна работа.

35

Анонимен

преди 4 години

Превод: Ще събираме подкупи от собственици на предприятия и фирми.

34

Син

преди 4 години

Евала на Гешев, много ме кефи.А вечно ревящите *** да знаят, че много страни са много по-зле от нас ! И то при положение, че България е една от страните с най-много свои граждани по чужди страни, тоест в момента постоянно се прибират българи, които са пъплили по Италии тем подобни !

33

Анонимен

преди 4 години

Балажите ровът, а таеиматите прави и кинтиии кинтииииии!

32

Милиционерска Работа

преди 4 години

Сега ще нападнат собственика на Уолтопия, защото подари респиратори на Александровска болница. Готвят го от години и не могат да го барнат, но в условия на извънредно положение ще го барнат не, ами ще си го затворят.

31

Анонимен

преди 4 години

въпросът е кой и как проверява идващите в страната ни чужденци? И докога ще продължават да идват? Слушах днен , че само в Банско тая седмица са пристигнали 700 нови туристи, като заведения там продължават да си работят! Сещате се какво ще стане сега там. Да припомним, че заразата в Италия, която е най-засегната след Китай, тръгна от алпийските им ски-курорти, в които се събира *** и пульо от цял свят. Явно и тук ще стане така, докато се ослушват

30

Анонимен

преди 4 години

От 28Сериизни питам? На взех от стари болници и от чужбина, на безценица буквално, още като излезе първата информация за Ухан.

29

Анонимен Алкохолик

преди 4 години

До ЗозоИма 60 за сега. Пикът ще е след месец и както при 80 изследвани на ден се намират по 10 ти си прави сметка. Значи искаме от Путин да ни продава апарати, а нашите са ги продали на наши хора. След месец ще си ги купят обратно на 50торна цена. Пари от болести правят

28

Анонимен

преди 4 години

Да проверява. Парата направена вече ;)

27

Умбабаев

преди 4 години

До ПРОСВЕТЕНЯвно живееш на друга планета, щом още не си разбрал, че футбол няма да има, а Олимпиадата е под въпрос.

26

Анонимен

преди 4 години

Имам респирстири и смятам да ги от давам под наем на болниците, за пациентите (или н самите пациенти - общо взето, който предложи повече). Престъпление ли е?

25

Анонимен

преди 4 години

Глоба и затвор за камиларите влизащи незаконно кога?