144

Анонимен

преди 4 години

До 149 Пренебрегвате факта, че се изследват хора, за които има предположения, че са заразени. Без паника.

143

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 149 Да , кой знае колко караме или сме прекарали грип , а то коронавирусче може да е било

142

Българин

преди 4 години

Щатите са открили ваксина ,за несъществуващия вирус !Спокойно клоуни, спрете да купувате хартия !Овце!

141

Анонимен

преди 4 години

Китай се пребориха с неистови усилия с епидемията в страната си, въпросът е как ще се опазят сега да не си я внесат обратно от Европа, където в момента е голямото огнище на зараза.

140

Катил

преди 4 години

До 7777Върна се един комшия, когото не познавах (младо момче) плати сметките към входа и въпреки че е е работил в Милано се здрависах с него, това болен ли ме прави?Не че аз съм стар (41) обаче мъжко момче, здраво, право и просто ми обясни че е нямал избор.

139

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 142 Грипът не вкарва толкова много хора наведнъж в интензивното Отделно има ясно изразени симптоми , които не позволяват да се ръси заразата Една грипна епидемия отшумява за месец-два, а на това не му се вижда краят При затопляне на времето грипните вируси измират , ще видим как ще е при короната

138

Анонимен

преди 4 години

Чиста математика, от около 2000 проби имаме около 40 заразени.Това прави на 6000000 човека около 120000 заразени !

137

аз-ът

преди 4 години

До КънчоНаздравена сички саграждани. Поздрави от Брацигово, сабрали сме са сас братчета, баджанака, трима още вярни приятели. Жените не могат да насмогнат, две салати правят, две кйофтета пражат с другите баници точат. Имаме ракия бира и вино ама много. Не знам за кви вироси- мироси говорите обръщаме на радио Веселина. Ай наздрави за компанията ве ей---жената кат свърши салата и удари една пиш.. Че не се знае. Тия двамата дето умряха - от сватба се връщаха. Ай наздраве и от нас !

136

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 1404 несвързани случаи всъщност са свързания с нещо много неприятно - масова зараза, просто връзката е нелицеприятна и "несвързани" звучи по приемливо за ухото на масовия българин. А на господата прекрасно им е известно, какво означава да започнат да идват хаотично случаи от най-различни места, за които нямат идея как са се заразили.

135

аз-ът

преди 4 години

Много малко хора тествате.----не знам дали са ви обяснили, но тия тестове освен че са скъпи - не растат по дърветата. Всяка държава си ги пази за себе си. Няма как да се тества всеки, който го засърби, а няма симптоми. Тва да не ти е диабет?

134

7777

преди 4 години

А Италия е една от най-богатите държави в света , май 8-*** беше . Областта Ломбардия е най-богата в Италия , и не успяват да се справят с вируса . Не достигат лекари ,техника , дори и на тях не им достигат маските Пита се , какво ще стане , ако България пламне ?? Затворете границите за 2/3 седмици , нямаме друго спасение

133

Анонимен

преди 4 години

На фона на 500 хил умрели от грип годишно, коронката е само лека настинка. Защо тогава ни стресират така с нея? Не разбирам.

132

да ви светна

преди 4 години

това искаха и постигнаха брюкселските милионери и оная - добре дошли! ето ви единна европа, ето ви европейски съюз. няма граници, няма контрол, всеки ходи където си иска, няма медицински контрол, вирусите обикалят и заразяват спокойно. на всичко отгоре ни задължават да приемаме некакви наречени мигранти, дето не знаят какво е течаща вода, баня, тоалетна, ред!

131

Анонимен

преди 4 години

!: Притеснителна е появата на четири несвързани случая. Позитивното е, че засега са "само" 6 за днес, с което се бележи спад. Колкото до смъртността на възрастните хора - всяка зима грипът взима доста жертви сред тях и причината е, че комбинацията сърдечни проблеми + ниска сатурация е много често убийствена. А хорара с диабет са с изключително отслабена имунна система и съпротивителни сили.

130

аз-ът

преди 4 години

Споко бе! Китай е 1/3 от населението на света и има едва 4000 умрели. До края на епидемията по света да умрат 15-20 хил, максимум. Не е болка за умиралка. Айде, стига сте се паникьосвали!--като изключим циничното ти изказване (щото ако една от тия 15-20 хилки може да е м*йка ти примерно) искам да обясня, че освен че смъртността на близък човек, който не бихме искали да загубим без време, този вирус ни еб*ва животе по много други начини. Не сме паникьосани, а ядосани !

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 124 с всеки изминат ден с убеждавам ,че няма как това да е естествено възникнал вирус При грипа - на втория ден си болен , а понякога и след няколко часа , и се лекуваш , лежиш си и чакаш да ти мине . А тук 2 седмици средно може да няма симптоми и да заразява наред човек

128

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив също! Стига сте крили факти, стига сте крили стоки от първа необходомост, по аптеки и магазини опашки и недостиг на храни и лекарства.

127

аз-ът

преди 4 години

Ти единствено дете в семейството ли си? Щото от всички гадинки на баща ти - точно ти да успееш?!!"след коментара ти под номер 119, очаквам извинения!!!---Извинявам се. Не знаех цифрите, 22% беше изненада за мен, нищо персонално. П.П. Да те гушна искаш ли ?

126

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 132Италия скоро ще стигне Китай по починали от коронавирус, а в Италия не живее 1/3 от населението на света.

125

Катил

преди 4 години

До Анонимен 124То си е ясно брато, Анщайн е казал че човешката глупост и Вселената нямат край, но за първото не е сигурен.Искали са нещо да направят и то с малка смъртност, но ето Европа пламна, както винаги.