163

Анонимен

преди 4 години

До ББТи и твоята партия БСП.

162

Коко

преди 4 години

174 е отчаян. То сега ревете за Бойко, ама пък той прави нещо. Другите ползват положението за интриги и дестабилизация. Не харесвам герб, не бих гласувал сега за тях, само че алтернативата е по-лоша! Няма даже алтернатива това е проблема! А на първо, не последно място - не е сега момента!!! Сега трябва да сме ЕДНО! Няма да се хабя повече дано все някой вникне в това, което пиша

161

ognyanz

преди 4 години

До Доктор: Толкова ти стига пипето, че освен коремно на висилката друго не си можал да видиш. Като не можеш да пишеш друго, освен г'лупости по опорна точка, поне си трай.

160

ББ

преди 4 години

кой трябва да поеме отговорност за бездеийствието си от месеци,отклоняващт вниманието от Божков гейт,Барселона-гейт,от пенсии 250 лв на ограбените ни родители,от безводието в Перник и много други населени,от ***-гейт с война с Президента ни...и дори маски не осигуриха за хората...лош матрял сте,двама трола с няколко акаунта ви правят на ***,политиците са най-уязвими и троловете им няма да им помогнат..Бог е Справедлив

159

Доктор

преди 4 години

Да не забрави миличкият прецедент да подготви едно вето на новите закони ! Тоя е роден да прави глупости ! Ако години наред те е стягала фуражка, не можем да очакваме от него нещо повече от едно "коремно".

158

ББ

преди 4 години

то и маски имаше ,ама идете и си купете

157

Румен Радев

преди 4 години

На Шипке вс спокойно,я лично проверил, вирусов нет!Вижте сега Борисув е учил за милиционер у Симеоново.може да си играе само на стражари и апаши,за друго акъл нема.Пак е добре,че не изкара танкове и пехота.Вирус може и да няма,но извънредно положение има!Сега е момента да пишете доноси за комшиите си,хунтата ще ги избие щот кашлят!Като чумавите прасета,кокошките и козите по селата ще ги избива!

156

Анонимен

преди 4 години

До ББако свърши, ако не позволи, ако.. абе мама и тате, не са ли ти казвали, че всяко изречение, което започва с Ако понамирисва?

155

Анонимен

преди 4 години

До ББкъде е свършил хляба?

154

упс

преди 4 години

До М, да ...Чиче, има си клавиатура към Уиндоуса, виртуална. Ама що ли да се интересуваш за нещо, което не е казано от Партията.Потърси малко из Интернет, не е трудно. А за Радев... това да го разбираш е нещо като да определиш на какво мирише лaйнoтo и да го обясниш на някой, така, че да те разбере.

153

Мразя ФАЩ

преди 4 години

С Радев смело напред!

152

ББ

преди 4 години

мерки ,мерки харчат се милиарди а няма маски по аптеките,ако свърши и хляба,а ако гадинката не ни позволи да работим..кой ще ни плати тока,водата,,заемите,бензина,лекарствата,елементарни нужди...мерки,геноцид е вашето

151

М, да ...

преди 4 години

До упсТой и Радев ви е неразбираем! /далеч съм от мисълта да се сравнявам с Радев/ но плювачите на Радев сте нив махаленско/мицифайско! пп. от къде да си взема нова клавиатура като от утре тези магазини за комп. би тр да затворят или глобааааа ?!?

150

ББ

преди 4 години

Моят Президент...парите са в изпълнителната власт,у Бойко, а той Божковци назначава за бизнесмени,Грипени...да ама купиха щайги за милиарди и ще ни ги пратят когато вируса оправи гробарите,лъжи,манипулации..Свестните у нас считат за луди..Ботев,ама вие само Винету и то заглавието,бедни духом,алчни еничари не могат да дават оценка на един достоен и смел човек какъвто е Президента ни..гадинката мутира и не подбира..офшорки,кражби,предателства..добре дошли в нашият свят гробари

149

uy

преди 4 години

Да чакаме да наложи вето на изв. положение. Той само това може.

148

упс

преди 4 години

До Анонимен 174Да разбираме ли, че ти си специалист по въпроса с Корона Вируса в Летни Условия или просто си лаеш, изказвайки необосновани предположения?

147

М, да ...

преди 4 години

До 157 АнонименГрипен е Бойкова далавера/ подкуп за/на началниците /как ги нарича/! Виж каква и да дърдорите гледах защитата ами смешни и жалки сте тези дето закупиха чертежите!Срам ме е от вас! Срам дребни малки българчета правещи се на мъже!!!

146

Анонимен

преди 4 години

До М, да ...ко речи? Радев не е корумпиран? Е, може и да не е, само крие Некои документи и е лееееко обвързан с една Партия Столетница, въпреки, че трябва по закон да е независим.

145

Анонимен

преди 4 години

Радев не е корумпе ли?Ами Грипените какво са?

144

М, да ...

преди 4 години

До Радев-жалъкЕксурзианта Бойко Борисов що се натиска за поста, м? А Плевньо? Поне РРадев не е корумпе като посочените двама преди това! /т.с по з-н това са правомощията и правозадълженията на Президента да обикаля както казваш света/