220

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНа острова до Бургас има редки растения и кактуси,там не става,ще съсипят природата!

219

Анонимен

преди 4 години

Решителна мярка. Полезно е също да се обърне внимание персоналът на аптеките и хранителните магазини да носи маски и ръкавици. Досега никъде не носят ръкавици и маски продавачите, размерващи и продаващи храни без опаковка-топла витрина за готови храни,прясно месо,млечни продукти,риба,колбаси,баничарници,пекарни.При заболяване на служител от персонала работодателите трябва да имат готов човек със здравен статут,правоспособност на аптекар и пр. да го замести. За такситата и женски пазар не говоря.

218

Анонимен

преди 4 години

Разгеле, тива трябваше да се случи още преди две седмици.

217

Анонимен

преди 4 години

Сички ки умрем.

216

aloo

преди 4 години

До АнонименТова че са увеличили цените заради вируса не е ИНФЛАЦИЯ.. *** ЛИ СТЕ.. ТО И ПО 8 МАРТ ЦВЕТЯТА СТАВАТ ПО 2 НА 20 АМА НЕ Е ИНФЛАЦИЯ А ДЕН ГОДИНА ХРАНИ ... *** СТЕ

215

Анонимен

преди 4 години

ПРИ ВЪВЕЖДАНЕ НА ИЗВЪНРЕДНО ПОЛОЖЕНИЕ СЕ РАЗПУСКА НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ И УПРАВЛЕНИЕТО НА ДЪРЖАВАТА СЕ ПОЕМА ОТ ДЕЙСТВАЩИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА БЪЛГАРИЯЗА МОМЕНТА В СЛУЧАЯ ГЕНЕРАЛ РУМЕН РАДЕВ.ТОВА ЯСНО И ТОЧ1НО Е ЗАПИСАНО В КОНСТИТУЦИЯТА .//С ЕДНА ДУМА ТИКВАТА ТРЯБВА ДА ПРЕДАДЕ ПО КОНСТИТУЦИЯ ВЛАСТТА НА ПРЕЗИДЕНТА ,АКО НЕ ГО СТОРИ НАРУШАВА ГРУБО ДЪРЖАВНИЯ ЗАКОН И ПОДЛЕЖИ НА СЪД И ЗАТВОР.

214

Ген Радев

преди 4 години

Вирус може и да няма,но извънредно положение има!Сега е момента да пишете доноси за комшиите си,хунтата ще ги избие щот кашлят!Като чумавите прасета,кокошките и козите по селата ще ги избива!На Шипке вс спокойно,я лично проверил, вирусов нет!

213

До до 225

преди 4 години

До до 225Ти с по един клик, но има много хора, които са в сивата икономика и трябва да не се вижда, че разполагат с пари... + пенсионерите... Твоите родители или баби и дядовци... как ще ги образоваш?

212

Анонимен

преди 4 години

До до 225Ти говориш и пишеш глупости.Може да плащаш и с половин клик, но хиляди хора са избрали да плащат по друг начин.Научило се ди.ването да работи с определен механизъм и се самозабравило!

211

...

преди 4 години

До до 225Като ти спре нета във вас и тока. Като ти спре и телефона и мобилните данни, ще те видим ти колко си умен и как плащаш. Ама искам да те гледам как се гърчиш на опашка и се молиш да платиш. Честно ти казвам.

210

Анонимен

преди 4 години

Писна ми от нашите политици да ми казват какво да правя заради корона вируса. Стоенето в къщи е по зле от това да ходиш в планината или на спа процедури. Да взема да прочетат малко преди да вземат необмислени решения.

209

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Току що от телевизията разбрах, че външните граници на България остават отворени.Сиреч всичко, което се прави в момента и ще бъде направено в следващите седмици е абсолютно безсмислено !

208

...

преди 4 години

Положението е Resident Evil напрао. Филма гледали ли сте? Е, сега ще го играете. И вие сте главните герои. Който остане накрая - започва отначало, нов живот. Молете се да не сте от останалите, че то как ще се почва нов живот с всичко разбито...

207

Анонимен

преди 4 години

Една година в затвора = една година държавен пансион !Само ми е интересно дали ще насмогне затворническата система , тя е препълнена. А сега да видим къде ще ги сложат тези нови нарушители? Освен да вземат остров Анастасия до Бургас и оня изкуственият край Варна и да ги сложат там ,нещо като БГ Гуантанамо бей!Решението: Спрете приемането на самолетите ,автобусите ,камионите и хората които са на почивки в заразените зони на запад .Като пускаме болните в дома си(страната си) сме в опасност

206

!!!!!!!

преди 4 години

Да се въведат строги мерки и глоби за тези, които вдигнаха цените по магазините, тези, които правят паника и изкупуват стоките, за всички прекупвачи!!!!

205

до 225

преди 4 години

Само ми кажи кой нормален човек плаща сметките си по опашки?! От 10 години плащам всичко само и единствено с 1 клик. Като си неук и некадърен, ще се редиш. Глyпaк. Всичките като тебе ще ми се наредят да чакат и да се изпозаразят...

204

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 223Какви глупости, бе?Ти ми говориш за края на Руско-турската война от 1877/1878 г. и десетилетието след нея. Знаем на какво е приличал градът тогава, но не е бил село. Бил си е град от Османската империя, с около 50 джамии, конак, с телеграф и т.н. Църквите и училищата също не са били малко. Не е онова, което е било през 14-и век, но е ясно защо е било така.

203

Анонимен

преди 4 години

мии аз не съм командировка в държава от ЕС. А в държава не от ЕС.Всъщност то не е държава, а цял континент-държаваИ всъщност не съм командировка, а направо си живея тук от 9 годиниИ всъщност не само си живея, ами дори съм гражданин с паспорт от вече 5 годиниИ всъщност не ме брига за вашите минуси, нито да ви чета новините.Всъщност ви гледам сеира на мозъчната активностИ ви пращам по3драви от Сидней Австралия, сред най райския край на Планетатас една снимка pasteboard.co/IKAWkQN.jpg

202

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 4 години

До gf hf mf :>Налъ знаиш, че тези теории са измислици на питинистите от Кремъл! Требе да се верва безрезервно на брю-СЕЛСКИТЕ ишиаски зелки !

201

Анонимен

преди 4 години

Непременно трябва да се отложи с един месец плащането на сметките, защото там се струпват много хора.Дружествата монополисти няма да пострадат от това.Задължително същото трябва да важи и за мобилните оператори, чрез които имаме телефонна връзка, интернет и телевизия.Също и задължението да се внесат данъчни декларации до края на този месец. Също и да се отсрочи с един месец правото да платиш данъците си с намаление, нека да е до края на месец май.