247

икономист

преди 4 години

До Анонимен 266Деца се заразяват, но вирусът при тях не води до фатални последици за здравето им, както е при възрастните хора над 60 години, които имат и хронични заболявания. Точно това е най-странното. Обичайно, при децата също би трябвало да има сериозни проблеми, защото те все още нямат изграден силен имунитет към такива зарази. А тук става въпрос и за съвсем нов вирус. Сякаш наистина е изкуствено създаден този вирус, за да реши пролема с фалиращите социални системи по света.

246

НОВИЯ РЕД

преди 4 години

болни и здрави заедно в борбата за нов ред на земяна! - без комунизъм!

245

Анонимен

преди 4 години

пред вид насочеността на вируса към застаряващи нации,най-вероятнната мишена е европа,тук ще има масово разчистване на старата генерация,старата европа ще изчезне,пречката за промените ще бъде преодоляна и традициите ще бъдат загубени

244

Източни бойни техник

преди 4 години

Това е сиреозно обвинения и аз се съмнявам ,че казалият прави само,, вятър с устата си."Според мен ,китайците вече разполагат с доказателства ,но ще ги извадят,когато им дойде времето.Едва ли има мислещ човек,който наистина да вярва ,че вирусът ей така ,се е пръкнал от пазара.Сега следва интересното.Китайците отнова ще прецакат американците,както са го направили досега.Има голяма разлика в подхода и мисленето им.САЩ действа с груба сила, Китай ползва засилката на противника да го преметне.

243

К

преди 4 години

Италия падна на колене от възтрог пред единствените си помощници в този момент Китай! Комунистически Китай! Останаха разярени от "помоща" на европа!

242

До 266

преди 4 години

Кой ти каза че не засяга деца? Пълни глупости!

241

Богомил

преди 4 години

До Анонимен 263Човече, не са ти ясни движещите сили в света.Нима САЩ трябваше след ВСВ да оставят противоестестествения комунизъм, взел няколко пъти повече жертви, отколкото войната, да плъзне по-целия свят и да се разшири руската империя?Това ли трябваше да сполети човечеството?САЩ са се развили по-бързо от другите, защото са били много по-свободни от останалия свят.Разбира се, махалото се е преместило в посока на индивидуализма и се е нарушил баланса с колективизма, но това е временно.

240

Анонимен

преди 4 години

най-обичам как БГ прсточора коментатор мега разбирач веднага се поляризира като стане въпрос за "краварите" и "раша".И двете си гледат единствено и само техния интерес - "раша" е заграбила златния ни резерв и е избила елита ни. От времето на турското робство го е правила, никога не е имала интерес от силни балкани и България (виж кой е граф Игнатиев). "Краварите" - правят същото, крадат ни природният и човешки ресурс благодарение на малоумния ни корумпиран "елит", подкрепян от тях

239

Да

преди 4 години

Правнуците на тези които раздадоха заразени одеяла като подарък на коренното индиянско население по добре да си замълчат!

238

Анонимен

преди 4 години

всичко са съмнения,никой не може да твърди със сигурност,но ако мислим логически-вируса убива възрастни и хронично болни,за пръв път вирус не засяга деца(сякаш е хуманен).Реално погледнато разчиства място за младите и облекчава социалните системи дългосрочно.На щатите ще нанесе повече вреда отколкото в китай,защото комунизма се оказва с голяма дисциплина и контрол.Полза ще имат правителствата с голяма социална тежест,както и желаещите намаляване на популацията

237

Анонимен

преди 4 години

До ХипотезаКак може да има таива хора ато теб,ти изобщо мозък имаш ли? Н е видял ли с ккави драконовски мерки,и каква желязна мобилизация се справиха китайците? Така реагират хора,които са нападнати от чужд враг,а ЕС нищо не прави,и затова вече е епицентъра на пандемията. Южна Корея, Тайван, Сингапур също взеха такива мерки,и те ли са си го пуснали сами? Какво жизнено пространство за китайците като света си е залят от техни стоки, те спряха да работят и няма едни банални маски,и респиратори.

236

Богомил

преди 4 години

До Чукча читателБез тези европейски и американски технологии и капитали, които се иднесоха в Китай, неговата икономика никога нямаше да достигне сегашното си равнище. Това е голяма грешка на Запада, че дадоха такава сила на азиатците. САЩ оказаха безценна помощ след ВСВ на Япония, но янонците не са китайци и са благодарни за това. А Китай, който трескаво иска да догони САЩ, пренебрегва безопасността и така биолабораторията в Ухан е изтървала вируса. В Китай, такива инциденти са 20 пъти повече.

235

то е ясно!

преди 4 години

Атовете се ритат и магаретата страдат! Дело на световният цианизъм - масони!

234

Анонимен

преди 4 години

До БогомилСтига си писал тези американски митове и легенди.Пускат бомбата над япония,за да покажат на всички,че само те я имат,и за да могат на мирните конверенции да наложат своето виждане за устройството на света.Сега живеем в него- оон тяхно,всички световни организации техни,цялата финансова система тяхна,затова са номер 1 и си правят всичко,което искат,но краят им идва защото застрашават целия свят вече,и тряба да бъдат спрени.

233

Хипотеза

преди 4 години

Една от хипотезите е, че COVID-19 е китайско биологично оръжие. Идеята е, че след една пандемия ще се освободи жизнено пространство за китайците и китайската икомомика. Тоест вероятността жълтата раса да завладее Света е реална. Погледнете статистиките. В Китай ситуацията е овладяна, докато в останалия Свят тя ескалира.

232

Богомил

преди 4 години

До същия стилАко не бяха тези бомби войната с японците щеше да продължи още година-две и да вземе още 2 милиона жертви, според плановете на японските генерали. А фанатизмът им е известен.Припомнете си, че Япония е родина на камикадзетата, а колко японци са намерени в джунглите на Югоизточна Азия десетилетия след края на войната.Нещата не са прости и еднозначни, както вие си мислите. И защо САЩ, без чиято помощ СССР никога нямаше да се справи с Хитлер, е трябвало да даде още 200-300 000 жертви?

231

Чукча читател

преди 4 години

До АнонименТрол недоносен. 80% от производството в Китай е на ЗАПАДНИ и АМЕРИКАНСКИ ФИРМИ които не искат да си цапат страните с вредни емисии. "Демократичните" страни отдавна си изнесоха собственото производство в третия свят Не само Китай, но и Тайван, Виетнам, Лаос, Тайланд . За това са "чисти" и се правят на порядъчни.И дори домашните си бууклуци пращат в австралопитешки страни като България и Филипините. Ама трябва акъл да имаш и да знаеш да четеш а не безмозъчен копи-пейст от господарит

230

Анонимен

преди 4 години

COVID-19 не е първата зараза, тръгнала от австpaлопитеците, населяващи Китай. Пределно ясно е откъде е дошла. Подобни вируси бяха открити в недостигнати до момента пещери преди години. Също непознати вируси бяха намерени в ледниците. САЩ губи трилиони долари от епидемията. За Китай не ме интересува- положително се отрази на планетата този вирус, защото спря най-мръсното производство на света- това на Китай и въздухът се изчисти.

229

Кон с Пиратор

преди 4 години

Игнорирайки всички конспирации и фалшиви новини, мога да кажа - Търговската война между САЩ и Китай ПРИКЛЮЧИ. Американците победиха .... по един или друг начин ... но имат безспорна победа .... с малко помощ от природата ... и над 200 биологични лаборатории създадени по целия свят с прясно напечатани доларчета .п.с. Китайците ядат прилепи.. и скакалци.. и змии ..от хилядолетия и нищо им нямаше ... до сега ... Ама той и Садам нямаше химически оръжия ... пък пак умириса канавката .

228

Зозо

преди 4 години

Пуснал го е лично Сорос, от марсианската си летяща чиния, пилотирана от Ротшилд....Аман от прости ***!!!