60

Анонимен

преди 4 години

abe to im stiga samo da im sprete interneta

59

Анонимен

преди 4 години

Ами дано се приложи!Българинът разбира само от строги санкции. Иначемного обича да се прави на интересен и на непукист. Въпреки, че е едно малко страхливо човече с комплекси.

58

Стар набор

преди 4 години

При положение, че не трябва да има струпване на много хора на едно място, би следвалода се разпусне Народното Събрание !

57

Анонимен

преди 4 години

Българи,не подценявайте опасността!Нещата са сериозни и в Италия има и 20 годишни на респиратор.Там вече не приемат болни в напреднал стадий в болниците,оставят го да умрат,взимат само такива,които все още има възможност да бъдат спасени.Останалите си умират в къщи и даже няма кой да ги прибере.Не подценявайте този вирус,всеки е застрашен!

56

Анонимен

преди 4 години

Много мъдро. Вкарваш неспазилия карантината в пандиза. Той заразява всички затворници и така се освобождава място!!! Браво Боце!

55

Анонимен

преди 4 години

До HeinrichHimmlerНе, ама виж например коментар 47. "Корни е болна - ще ни отърве скоро от себе си"Кво да искаш от такива? Това е масата... Не е с къса памет, а е просто ... да не го обидя, че те се засягат много...

54

HeinrichHimmler

преди 4 години

Износът бил по-голям от вноса ... затова нашите фирми ще търпят щети. Абе ***, нали сега ще има търсене на нашия пазар, следователно нашите фирми ще си локализират стоката по тези думи у нас и хем ще закърпят зейналата дупка от липсата на внос, хем ще си запълнят продажбите от липсата на износ кратуно про*та

53

Анонимен

преди 4 години

Заразените в България вече са 49 (официално подадените от БГ властите). Следете сайта на СЗО.Това в БГ си е пълна манипулация и пишат каквото им нареди оня с Жипката.Нали той ги е назначил всичките калинки.Включително и тези двама смешници, които ни показват непрекъсанато.

52

Анонимен

преди 4 години

vai, vai...utre bg nadziratelite li ste laziat po pervazite na prezidentstvoto?!nali v lesbos she prastate nediscipliniranite?

51

Анонимен

преди 4 години

По- добре да помислят какво ще правят с претъпканите ни затвори ако се появи и един случай там.Разпускане като в Иран? Бунтове като Италия?Спрени ли са свижданията поне?

50

Смях

преди 4 години

ББ прокара извънредното положение,за да може да се разправи с Опозицията.Вижте сега как набързо К.Костадинов,Слави,Корнелия,Бивол,синдикат ЗАЩИТА..... ще хванат коронавируса. :)Забравихме прането на пари,къщата в Мадрид,балите с боклyк,пресушените язовири,срива на здравеопазването,икономиката...

49

Анонимен

преди 4 години

Нека сме реалисти... Какъв затвор? То за баш престъпниците няма място и пари в затворите, а за друго де не говорим.Толкова е смешен тоя, че не е за говорене.

48

HeinrichHimmler

преди 4 години

Ахааа мерките от 28ми февруари в България тепърва се прилагат в западните държави ... вярва ли му някой на този като от правителството до миналата седмица разправяха , че няма страшно с корона вирусът , а по-сериозен бил проблемът на грипа съд щам B. Смях , толкова лъжи, че вече даже не си правят труда да гледат какво са ни лъгали до преди една седмица. Само се чудя народът с толкова къса памет ли е ???!!!

47

Пижо

преди 4 години

Това ли е единственото, заради което иска извънредно положение: за "чист коридор" за транспорта? И отново гражданите са на прицел. Аз съм 1 час навън и 8 часа в работното помещение. Продължава да няма никакви мерки към работодателите! Извънредно положение, обявено от една крадлива корумпирана олигархия, означава единствено диктатура на корупцията!

46

Мдаа

преди 4 години

Трампата каза, че вАЙрусът ще затихне към средата на Април, значи да чакаме готовите апчета тогава...ееех парички, парички!

45

Анонимен

преди 4 години

А сега за извънредното положение. То ще бъде представено като идея на централния щаб за противодействие на коронавируса. Те, разбира се, са наясно със ситуацията. Но не са наясно с политиката. А идеята, колкото и рационална да е, съдържа политика.По същество въвеждането на такова положение е суспендиране на Конституцията и даването на властта в ръцете на един човек. В случая това е премиерът Борисов. То и сега взема решенията, разпорежда и въвежда. Но вече ще го прави, упълномощен от първата власт законодателната. Ще бъде узаконена формата на парламентарна република, управлявана едноличн

44

Анонимен

преди 4 години

Защо в Парламента, съставен предимно от Тикви и техните слуги, никой не носи маскас ???

43

Анонимен

преди 4 години

rradev razhojda li si koronnitevirusi?

42

ХА-ХА-ХА !!!

преди 4 години

Плитическата мафияжсе обедино.Понежежв Италия било така ...Да попитам тогава: Ще има ли данъчна и кредитна ваканция като в Италия ?

41

Теку

преди 4 години

Аз вече започнах да гърмя хора де доближават вилает. Сутрината свалих двам.. Абе не бяха БАШ до вилата, ама нещо не ми хареса как гледат па и тсмън да по тренирам малко.