182

Анонимен

преди 4 години

Литва при 3-*** болни затваря училищата за 14 дни , и въвежда редица други рестрикции

181

мение

преди 4 години

Варненци, натирете това РЗИ и посикайте нов екип, който реално ще взема мерки срещу епидемията.Тия сега ви се подиграват.

180

Пижо

преди 4 години

До Анонимен 180, който се тревожи, че по улиците хората били недисциплинирани.Айде да не повтаряме на Правителството мантрите за недисциплинираните хора. Омръзна ми да слушам как да стоя на опашка на 1 м. отстояние, но да не чувам нищо за бюрата в офисите, които са на по 50 см, нито за 10-те души, натъпкани в офис 3х3. Да не чувам нищо за маските на работещите в хипермаркетите, за дезифектантите по работните места. Айде Правителството да обърне малко плочата и да се обърне към работодателите!

179

Анонимен

преди 4 години

Трябва да подведат лекарките които са ходили на екскурзия и са се разболели и сега сеят болести

178

до 182

преди 4 години

А на тебе звездите ти го говорят.Борсовата търговия говори за овладяно положение в Китай и САЩ и за пълен хаос в Европа....

177

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма Боко не си вдига телефона!!

176

Тим

преди 4 години

Че не безобиден не е разбира се щом гърците и те си затвориха училища университети и от днес затварят и всички заведения и дневни и нощни

175

какво е абсурд?

преди 4 години

Депутатите се ркият зад стъклени стени от журналистите, лекати ходят облечени в скафандри, броя на заразените се увеличава експоненциално, а РЗИ Варна оменя грипната епидемия.Сякаш РЗИ Варна иска да зарази колкото се може повече варненци като в Техеран да стане примерно.

174

Анонимен

преди 4 години

До 195:Не, обади се на Боко

173

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИ на мен ми липсва НРБ,защото имаше ред,хармония,щастливи и задоволени хора и нямаше мутри,убийства,анархия,наркотици,болести,страхове,мизерия,глад,бедност,срес,необразованост!На всички ни липсва НРБ ,тайно или явно,Горбачов да гори в ада!

172

Анонимен

преди 4 години

До 188:Няма такива филми, вземи си хапчетата. Едно време като се появеше милиция и всички се напикаваха, а цикламите бяха по тихи от тревата.Тогава имаше ред и дисциплина.

171

до 166

преди 4 години

те и в Китай арестуваха Лекарят, който се опита да предупреди за опастността - това се нарича Репресия на Комунистически Режим. При Демокрация има Свобода на Словото. Има и една мисъл "ако фактите те паникьосват, проблемът не е в фактите". Ако някой напише, че почти 200 човеко са умрели в Италия днес, това е Факт, а не разпространяване на Слух!

170

Баси

преди 4 години

В България не са 23, а поне 2300. Диагностицират тежките случаи или някой по случайност, а тези които са го прекарали вече никой не ги брои.

169

Анонимен

преди 4 години

Ако получа болка в гърдите и кашлица на 112 ли трябва да звънна?

168

Анонимен

преди 4 години

това е толкова заразно че всеки минал покрай болния вече е заразен. всички ще умрем (

167

Анонимен

преди 4 години

Надяваме се учените от Бан да разработят ваксина. В тях е надеждата за спасяване на човечеството.

166

Анонимен

преди 4 години

Безотговорно племе, глупаво, инатливо, недисциплинирано. Короната обича България :)

165

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДо 187Шишо-Бакшишо, ти ли си бе?

164

Анонимен

преди 4 години

България за съжаление не разполага с ресурсите да ограничи епидемия, като коронавируса, за разлика от Китай.Бог да е с нас.Дано да има разумни родител и в Понеделник да не пускат децата си на училище.

163

Анонимен

преди 4 години

Липсва ми НРБ. Едни чалгаджии комшии се появиха на село надуват музика по цял ден от една голема уредба. Звъня на 112 , тея ме свързват с дежурния оня вика мога само от 2 до 4 и до 10 до 6 да им кажа нещо, а аз му викам това значи ли че останалите 14 часа могат да ми гърмят на главата до дупка, а оня вика нищо не мога да направя. Ако беше навремето щяха да го привикат и нямаше да смее да гъкне след това.