129

Бритиш-кралицата

преди 4 години

да не е по млада, как още стои на власт?

128

Анонимен

преди 4 години

До 156Путин може и да е космически лидер,президент на цялата Вселена!Обаче има закон който трябва да се спазва от всички.Два мандата и чао!Колко пъти извънземният ,невероятен лидер ще променя законите?Самият Путин в интервю преди 10тина години каза ,че за Русия не е добре той да управлява дълго,страната имала много способни хора за тази длъжност.Това е типично за Путин ,да променя мнението си и да погазва законите в своя изгода!

127

Анонимен

преди 4 години

Рузвелт бил изкарал 4мандата!!!Първо това не е вярно ,защото от четвъртият мандат управлява по-малко от 2месеца ,умира още преди да свършила ВСВ и разбира се никоя държава няма да прави избори по време на война!Русия във война ли се намира?А,верно забравих Украйна и Грузия я нападнаха, и само чакат Путин да падне от власт и ще довършат Русия!

126

Ей Алооо

преди 4 години

В сегашният момент Путин е проблем на руснаците само.Нашият проблем е коронавируса (COVID-19).От една страна да не убие повече възрастни хора, които са изградили, това което ние не можем дори да поддържаме (боядисаме),от друга страна да не убием нашата икономика.Путин е световен лидер, с огромно отражение върху региона в който живеем, но нека главните статии да бъдат върху БЪЛГАРИЯ и върху ЕС, с който имаме връзки.Русия се справя с този проблем най-добре от всички - факт.

125

Анонимен

преди 4 години

Да, Адолф, ти така мислеше, че Русия е смешна, докато не стигнаха до твоя бункер в Берлин. И тогава ти разбра, че смешният си ти самия

124

Адолф

преди 4 години

Россия станаха една от най-смешните държави в света. А между другото тази година на парада ще бутат ли пак картонения макет на танка Армата?

123

Анонимен

преди 4 години

Терешкова изстреля Путин в космоса

122

Шибен Зи Кокошкен?

преди 4 години

Я пръдльовците от козяк да кажат колко ще царува Доналд Дък, да ги чуем колко са умни...

121

Додо

преди 4 години

Путин е най-готиния от всички европейски лидери, въпреки, че е супер тумрук! Смятайте какви бoклyци са останалите! Само Орбан, Салвини и донакъде австриеца стават. Другото е 100% шкарта, която трябва да бъде пометена!

120

КУРдов

преди 4 години

Гледам, че само хванипишковци са джвакали в коментарите...Що не си таковате каките отзад, а драскате небивалици, а?

119

Анонимен

преди 4 години

Цар $ е могъщ.......свиквате ли ДрОгаре?

118

Анонимен

преди 4 години

Нямат денги дори за централна канализация в големите градове........хихи.

117

Анонимен

преди 4 години

Има ли квас за бла тниците?

116

Анонимен

преди 4 години

Според родните русифилистични запартъци, това е съвсем нормално и жужана е легитимна императрица на колхозната тоалетна, нали допотопни матрьошки?

115

Dimbi II

преди 4 години

кратко, точно и ясно :... СЛЕД СВЕТОВНАТА КРИЗА ПРЕЗ 2010 ГОДИНА , СВЕТЪТ УСПЯ ДА СТЪПИ НА КРАКАТА СИ , ДА СЕ ИЗПРАВИ И СЕ СПРАВИ С ФИНАНСОВАТА КРИЗА !ПОЧТИ ВСИЧКИ ДЪРЖАВИ ПОСТИГНАХА ИКОНОМИЧЕСКИ НАПРЕДЪК А НЯКОИ ДОРИ СЕ НАДСКОЧИХА . ОБАЧЕ ОТ ТОВА НЕ ПЕЧЕЛИ М.В.Ф. !!!!МЕЖДУНАРОДНИЯ ВАЛУТЕН ФОНД , КОИТО Е КЪМ СВЕТОВНАТА БАНКА А ТЯ Е В САЩ, НЯМА КЛИЕНТИ , ТОЕСТ , НИКОЙ НЕ ИСКА ЗАЕМИ , ТОЕСТ , ФОНДА ( БАНКАТА И САЩ ) СА НА В МНОГО ГОЛЯМА ЗАГУБА , ТРИКРАТНО ФАЛИРАЛИ И СПЕШНО ИМ ТРЯБВАТ .

114

Патриот

преди 4 години

За съжаление на всички майкопpoдавци и copocoиди Русия ще пребъде и Владимир Владимирович Путин ще управлява, докато има сили и желание, и народите на Русия гласуват за него на открити, честни и демократични избори!Баба ви Меркел също управлява Германия 20 години и никой няма проблем с това, нали?

113

rusnak

преди 4 години

Русия тихо и мощно мачка, само гледайте съирджиисмешни дето и компоти не можете да направите.

112

СССР

преди 4 години

Истинска демокрация има там. Един за всички и всички за един, а след него криза пак

111

Анонимен

преди 4 години

Специалист в области биоинженерии из Массачусетского технологического института Шива Айядурай утверждает, что распространение паники по поводу коронавируса Covid19 это мошенничество глубинного государства, целью которого является манипулирование финансовыми рынками.

110

Лаик

преди 4 години

Тоя *** ще си досъсипе народа.Жал ми е за руснаците-винаги попадат на шиба.и лидери!На тоя дали ще му сложат мумията на Червеният площад до Ленин?!?!?