156

Анонимен

преди 4 години

Молете се да не стане както при испанския грип от януари 1918 г. до декември 1920 г. Тогава заболяването отнема живота на 3 - 5% от населението на света предимно млади хора.

155

Дим

преди 4 години

И да си припомним както ни предупреди Слава Севрюкова и много хора се смееха: "Но предупреждавайте младите хора, които са зад граница, някъде от 2022 г. докъм 2025 г. всеки да се е прибрал в България. Да си идват тука, защото започват едни световни катаклизми и там, където е земя няма да бъде повече земя. Хората ще оцелеят по високото. А те да се връщат в България, защото тя е защитена свише територия от тези катаклизми.

154

До 162

преди 4 години

Младеж вчерашнате данните от Италия сочат, 10149 болни-631 починали! Процентите си ги смятай ти,и не забравяй,че говорим за Италия,ха сега си помисли какво ще се случи във България!

153

мдаа

преди 4 години

До Питам 135няма такова инфо на сайта на СЗО, ч е има 10 заболели в БГпоследният доклад засега е от 10.03 ,дават 4 случая , колкото си бяха до вчера вечерта

152

Анонимен

преди 4 години

Някой тук успокояват, че вирусът засяга само възрастни и със заболявания. Аз съм възрастен и имам заболявания, дали трябва да се почувствам по-спокоен?

151

zoro

преди 4 години

Голям скок на заразените в Англия-83 за 1 ден,общо 456...Русия стабилно 20 без да има починали..засега..България забавя информация.. имат 6 от вчера,довечера ще актулизират-може би..Турците защо ли си спотайват?Стоят с 1 -хе-хе,сигурно болните ги пращат в Сирия?

150

Анонимен

преди 4 години

Ужас!Бог да я прости!

149

Слънчарски

преди 4 години

До 7То същото може да кажеш и за СПИН. Той не убива никого. Само му разбива имунната система и когато се разболее от каквото и да е, това го и убива.

148

Анонимен

преди 4 години

До 7"Жената почино от сърце а не от вирус"Това не е вярно. Днес ген. Мутафчийски каза, че е поискал снимката на белия й дроб и каза че за цялата си кариера не е виждал бял дроб в такова състояние, практически е нямало здрава тъкан. Това не ще да е от сърцето.

147

Анонимен

преди 4 години

Жената е със съпътстващи заболявания при това сериозни. Само негативизъм и задълбаване. Тази жена е можело и от обикновен грип да си отиде. Хиляди умират годишно от най-обикновен грип. Защо се поднасят така новините. В България трябва да със закон да се регламентира поднасянето на информация. Изрази, като "автобуса ковчег" съпътстват всяка катастрофа. Саво мачкане. Защо?

146

до слънчарски

преди 4 години

Грипа е с 0.002% шанс да умъртви човек. Коронавируса е с 3-5%, като при възрасни със заболявания е 50-70%.-------------------3,5 - 5% беше в комунистически Китай с Карантина от рода на воено положение и с огромните им ресурси!В Демократична Италия смъртноста вече е около 6,6% и тепърва ще расте.Здравната им с-*** вече "буксува" мнооого яко (меко казано)!!!!!!

145

до Слънчарски

преди 4 години

Успокой се малко бе Слънчарски, какви са тия 50-70 процента смъртност на възрастни хора със заболявания, объркал си се с филма. Ето заради такива хора като теб става паниката, на страха очите са големи. Ако всички хора бяха мишоци като теб да бяхме изчезнали много отдавна от земята. И смъртноста му не е 3-5 процента, много под процент е. А когато се сметнат и онези които не са потърсили помощ защото не са и усетили дори говорим за много малки числа, успокой се, пий една вода и не всявай паника.

144

Анонимен

преди 4 години

Преди три дни тази жена е гледала информацията за коронавируса и като всички нас си е мислела, че лошите неща се случват на другите. Едва ли през ум й е минало, че тя ще е първата жертва на коронавируса. Правела си е планове за бъдещето, отишла е да направи покупки в Илиенци, а се е оказало, че бъдеще няма. Да почива в мир!

143

7

преди 4 години

Жената почино от сърце а не от вирус

142

Анонимен

преди 4 години

Вчера казаха, че жената е относително добре, а мъжът е в по-тежко състояние. А днес разправят как била приета в изключително тежко състояние и още от вратата трябвало да бъде интубирана. Кога лъгаха - вчера или днес.

141

ав

преди 4 години

Е на брифинга , нали казаха , че синът на починалата не е работил на " стоков базар Илиянци" , а на ж.п гара Илиянци . С отрицателна проба е

140

Анонимен

преди 4 години

До Питащият-135Дай сайт където са подадени тези данни? В сайта на WHO все още болните са 6-шест, даже не е подадена информацията и за починалата жена!

139

Слънчарски

преди 4 години

До ЧенгетоНе знам дали пак ще пееш същата песен, когато започнат да умират твой възрастни роднини и познати. И дано не се заразят от теб, заради детинското ти мислене, че това е само грипче. Грипа е с 0.002% шанс да умъртви човек. Коронавируса е с 3-5%, като при възрасни със заболявания е 50-70%. Ако всеки започне така несериозно да се отнася, направо да си евтанизираме пенсионери, а? И без това повечето ще умрат, поне да не се занимаваме излишно с вируса. Нали?

138

до коко

преди 4 години

Тук няма място за политика. Мили българи, в такива моменти на криза, признавате ли, че политиката през последните 10 години, конкретно в здравеопазването е форма на геноцид срещу нас.------------------------Уви!Политиката е неотмена част от ежедневието ни, която пряко влияе на живота на всеки един от нас.Геноцида срещу Бг започна преди 30 години!ПСНякои твърдят, че целенасочената атака срещу Бг започна с организирания от ЦРУ и МИТ (тр. спец. служби) атентат срещу папата.

137

Анонимен

преди 4 години

Ще те продължа Коко. Политиката в здравеопазването и в доходите на населението е политика на геноцид. Реформа стана *** дума, защото всичко реформирано ограби хората. Здравето от благо стана лукс. Парите за здраве непрекъснато се увеличават, а достъпът до здраве става все по-труден. България е първенец в класацията по смъртност. Лъжата и кражбата са превърнати в национална политика, а унищожението на народа ни - в политическа цел. Срам ме е, че съм мълчалив съучастник!