178

Анонимен

преди 4 години

*** изкудкудяка, Радев анонимника кога ще ни разтърси с трагично-драматична партизанска реч?

177

ivailo

преди 4 години

Абсолютно е права, дебелия и унил бай *** от Банкя не знае какво говори... Смешен и жалък , както обикновенно .

176

ооооо шипка

преди 4 години

това ли измисли за 2-3 дена мълчание бе другарко "загрижена" импексова?

175

хммм

преди 4 години

До Чичо 154 "Русия, 10.03.2020 - 544 заразени, 7 жертви"Не знам , какви източници ползваш За днес инфото за Русия е - 20 болни , 3 оздравели , 17 активни случаи . Няма смъртни случаи

174

Бай Митьо

преди 4 години

До българинАз съм само на телешко и овче. Свинското много поскъпна, пък и ми е втръснало. Много телешка мръвка мина през херметика, от както поскъпна свинското.

173

Solar Power

преди 4 години

Имаш вариянт и за веган или да събираш енергия от слънцето и с концентрация да модифицираш в хранителна :)

172

иии още

преди 4 години

До W 151 препоръчават санитарен минимум - 1 метър между човек до човек . Ама вчера имаше инфо , че се разпространява до 4.5 метра разстояние Бяха писали ,ч е в Хонконг някакво куче се заразило с коронавирус от стопанина си , имало "слабо позитивни " теста за вируса , ама не проявявало симптоми .Но като цяло няма данни да се предава от хора на животни и обратно Горе -долу и самите учени още не съвсем наясно по някои въпроси . Едни едно казват , други - друго

171

Анонимен

преди 4 години

Червеното Болшевики съ разгневиха щоту им отнеха привилегията ТЕ да плашат народа с "Коронката вирус"!!!Ъм, тъй де, откъде-накъде Бойку ефенди шъ претендира за "Комунист Вуруса "Коронка" подарен ни от братския Комунистически Китай и от прилепчето - член на Китайската Маоистка Ком. Партия!Долу ръцете от комунстическото вирис Made in China!!!

170

българин

преди 4 години

Мене много повече ме е страх от свинския грип отколкото от коронавируса!Всеки ден със страх гледам нарастващите цени на свинското по магазина и се чудя какво ще ям утре!!!Или да ставам мюсюлманин и да мина на агнешко?

169

Калинките

преди 4 години

Закриха България.

168

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 173 да допълня , като на управляващите...

167

Анонимен

преди 4 години

КорАно вируса е страшенКороната...ще мине ,догодина друг ,нови илачи..А тоз..първият ще ни.....Няма спасение..от негоВиждате го на юг от нас..настъпва

166

Анонимен

преди 4 години

Експерти от Хонконг стигнаха до единодушно мнение, че заразяването на домашно куче с COVID-19 в Хонконг най-вероятно е случай на предаване на вируса от човек на животно. Това пише уебсайтът на правителството на Хонконг.

165

амии

преди 4 години

До W 151 Ако искаш хвърли едно око на тази страница на МЗ https://mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/informaciya-otnosno-noviya-koronavirus-2019-ncov/Май още не е много ясно , как точно става разпростаняването . От човек на човек - това е сигурно . Някъде пишат ,ч е може по въздушнокапков път , други само при контакт с болен , или заразени повърхности . Някъде пишат ,че живее по по максимум 1/2 час извън човешкия оргнанизъм , другаде - може и до 9 дни да изкара по предмети

164

Анонимен

преди 4 години

От цялата истерия имат най-голяма сметка медиите и фирмите продаващи стоки свързани с коронавируса, като маски, термокамери и тн. Вчера ми се появи реклама на предпазни маски във Фейса.

163

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 170Дай пак. Можеш да измислиш и по-голяма тъпня... Имаш потенциал...

162

Анонимен

преди 4 години

До: 151ХА-ХА-ХА! Eвaлa човече, разсмя ме от сърце!!!Кихащ гларус? Нито съм виждал, нито съм чувал подобно нещо! Но ако е бил болен, трябва да е от птичия грип, нали така?

161

Анонимен

преди 4 години

Трябваше да затворят първо парламента и общинските съвети, защото като говорят пръскат зараза. Излизане от ЕС и затваряне на границата.

160

Сата НАТО

преди 4 години

Корнелка просто *** от кьошето, за да маркира някакво присъствие. Жалка идьотка...

159

Анонимен

преди 4 години

Паника няма. Пийте яжте и си носете новите дрехи.