19

селянин

преди 4 години

до 19сигура ли е щот язе съм гледал друго

18

Суриванорок

преди 4 години

Щом затварят Пирогов за два случая, значи скоро не смао няма да са два, ами и капацитетът на болницата няма да стигне, за да обхване потока от корона. Настават времена на смут.

17

Дръндер

преди 4 години

До упварленско безсилиеПринципно съм съгласен, но има едно нещо, което е хубаво да се знае. Децата реално не се разболяват, до сега това се изтъква като типично за вируса.

16

Родител

преди 4 години

До МАРИНА ще дадат ли на родителите болнични за гледане на деца? Нали тези деца трябва някой да ги гледа. Сега вече всички мерки са безсмислени. поне 2000 са болните от този вирус, ама го карат на крак.Трябваше още началото на януари света да затвори границите с Китай, да спре всички полети и така. Вече е късно, кораба потъва нормално, вода ще има за всички.

15

Анонимен

преди 4 години

Мъжът постъпил в неделя... Значи болният мъж лежи там от неделя и снощи разбират, че има коронавирус????

14

Анонимен

преди 4 години

Няма оправдание болните да ходят без предпазни шалове или маски, без значение колко дебилни са, дали са грамотни, дали са прости, невъзпитани и прочие. Яка глоба за хора, които не са добре, но не пазят околните.

13

упварленско безсилие

преди 4 години

Какво е управленска глу.пост? Например решението на РЗИ Варна от Вторник:"Да се забранят кинопрожекциите, спротните събития и всякакви прояви с деца" и в същото време да се пуснат децата на училище.Всички кинопрожекции и спортни прояви на куп не могат да съберат толквоа много деца за толкова дълго време на едно място колкото един единствен учебен ден.Тиквеници, сър.

12

пояснение

преди 4 години

"Няма нови случаи", всъщност означава, че не са открили нови случаи.И тези двамата нямаше да ги открията, ако не се бяха влошили до там и не бяха стигнали на собствен ход до Пирогов, където просто няма как да не ги тестват.Стига успивахте хората, ами вземете адекватни мерки.

11

МАРИН

преди 4 години

СЕГА АКО НЕ УДЛЪЖИТЕ ВАКАНЦИЯТА НА УЧЕНИЦИТЕ, ПОЛОЖЕНИЕТО НАИСТИНА ЮЕ СТАНЕ КРИТИЧНО.МНОГО ХОРА ГИ Е СТРАХ ДА ПУСНАТ ДЕЦАТА СИ НА УЧИЛИЩЕ

10

Анонимен

преди 4 години

К'во няма, бе кълвач Годжи( извинявам се на истинския Годжи)? Вече имаме 90 човека контактували с ония дъртите от Лом в Пирогов и няма начин някой да не е прихванал от тях. А преди това тия двамата с колко още са се срещали вече като са били заразени...не ми се мисли.

9

Анонимен

преди 4 години

А онези 89 контактните където още не са изследвани. Те още с колко са контактували. Те къде са?

8

Анонимен

преди 4 години

Този път на американците им се получиха мръсните игрички с този вирус ..

7

До 1

преди 4 години

Още до събота и неделя ще има учвеличен брой. Просто нищо не се прави от глупавите управници.

6

Анонимен

преди 4 години

Този ще престане ли да говори смешки. Естествено, че има само, че още не са изследвани, а колко още се разхождат без да знаят, че са заразени.

5

Анонимен

преди 4 години

Пишете правилно, а именно Няма нови Регистрирани

4

Анонимен

преди 4 години

Абе защо Пирогов не е под карантина,а Плевенската болница,която обслужва половин Северна България е.Какви са тия двойни стандарти.

3

maca

преди 4 години

Мдаааа много добре го е казал "доказани" случаи. Ама си знаете, че недоказаните са много и реално си върлува от поне 5 седмици.

2

1

преди 4 години

макс до 1 седмица в бг ще стане драматично, живите мъртви

1

Шюкри

преди 4 години

И да имаме какво ще затрие нацията ли?