53

Чиновник

преди 4 години

Простолюдието много внимателно следи ситуацията с корона вируса, сякаш нещо разбира.

52

Анонимен

преди 4 години

ГЕРБ най-лесно и бързо пресмятат загубите когато трябва да ги откраднат ! Не разбирам как така загуби при отчитане на не разразил се коронавирус, нали се хвали този Пожарникар, че засега се е справил с вируса и, че е взел адекватни мерки / една от които е ръсене на улиците с препарати, пък той вирусът не издържал извън телото на човек повече от 2-3 мин./...ех комунизъм, комунизъм защо продължаваш да гризеш българската глава ?

51

Нешка Робева

преди 4 години

Леля Ванга някога ми каза за последно: "Коги Годжи облече военна униформа и сложи маска, те тогива ке коронясаме. Да се знае". Тогава не го разбрах. Сега вече всичко ми е ясно.

50

морски

преди 4 години

Ще има загуби в туризма.Но не там, където се перат милиони пари.Там системата е безотказна.Ще загубят тези, платили и предплатили високите наеми.

49

Анонимен

преди 4 години

В Италианския министерски съвет имало болен министър дано и в Българския да се разболее!Дано и у парлаямента влезе да ги натръшка до един така ще зарадват народа

48

шмоко

преди 4 години

"Борисов предупреди: Икономически загуби и у нас заради коронавируса"- Хахахаха.....тоя не знае колко букви има в българската азбука, щял да ме предупреждава !!! Кукловодите да бяха сложили някой малко по-интелигентен, че тоя *** ни излага непрекъснато !

47

Анонимен

преди 4 години

Абе, верно ли Бокича прекарал в Чехия 8 месеца у пандела?

46

Анонимен

преди 4 години

Въпроса е, че до сега се събираха от населението едни пари и се разпределяха за глупости от които печелеха оправляващите сега ще трябва да харчат реално пари за народа от които пак ще гепат ама не толкова колкото преди защото все пак трябва да дават и за неща за които не искат!

45

dido

преди 4 години

хахах та ние сме в икономическа загуба от 20 години насам какво е седнал Бойко да се притеснява

44

Кашля

преди 4 години

Мутафчийски с маска. Борисов не спря да кашля (слушах го сега по новините). Дано не съм лош пророк ...

43

Анонимен

преди 4 години

Растежа като падне и балона с външния дълг ще лъсне защото сега казваше на фона на ръстежа външния дълг е малък сега какво ще казва не знам!

42

Анонимен

преди 4 години

Ами ето - като не може човечеството да се накани да намали рязко въглеродните емисии в атмосферата, природата накрая взима нещата в свои ръце. И после ми разправяйте, че не била разумна.

41

Анонимен

преди 4 години

Мутрата защо не е с маска ?

40

Герб са гадове

преди 4 години

Абе дърт комунист Борисов ами тя България търпи загуби откакто взехте власта през 2009 год. Ти със твоята некадърна, комунистическа партия съсипа всичко бе некадърнико, за каква икономика говориш ? Няма по опасен вреден вирус, епидемия и болест от некадърната, антибългарска комунистическа партия ГЕРБ, която прогони и съсипа живота на милиони Българи. След падането на ГЕРБ ще се установи мащаба на катастрофата в която се намира България. Наследството на комунизма ще ни се види приказка пред ГЕРБ

39

АНТИ

преди 4 години

Борисов:Имаме загуби от намалено потребление !Много българи, така и така си стоят у дома, щото нямат пари.

38

Анонимен

преди 4 години

За Барбата кризата почна, кога миската затвори бутика в Барселона...

37

ЕВРОАТЛАНТИК

преди 4 години

Борисов предупреди: Икономически загуби и у нас заради коронавируса------------ДРУГАРЮ БОРИСОВ, ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯТА СИ ГИ ДРЪЖТЕ ЗА БАРЦАКАКВИ МЕРКИ ВЗЕМАТЕ СРЕЩУ КРИЗАТА ???? (ТОЙ КОМУНИСТА ОСВЕН ДА БЯГА С ПАРИТЕ ДРУГИ МЕРКИ НЕ ВЗЕМА)

36

Анонимен

преди 4 години

До гогоТой себе си има предвид...

35

Анонимен

преди 4 години

Абе, не е точно така. Защо да е безобиден. Паниката явно е в повече, но изобщо не бива да се подценява. Все още се разпространява сериозно и хора умират от това. Но може би повече ще са виновни гражданите, които небрежно си нехаят и смятат, че е безобиден без да имат някаква отговорност към околните

34

гого

преди 4 години

Нещо не мога да му схвана идеята, все пак е титан на мисълта. Какви са тия 15% дето губим от горивата? Ами то цената им пада, ние внасяме на 100%, би трябвало да печелим и то доста.