212

Анонимен

преди 4 години

Руска нация няма, нито руски народ, нито руска държава, а руска империя на Злото.По същата причина няма римска нация, няма османска нация, няма великобританска нация, нито австро-унгарска нация.По същата причина няма римски народ, османски народ, великобритански народ, нито австро-унгарски народ.По същата причина няма римска държава, османска държава, великобританска държава, нито австро-унгарска държава !

211

Анонимен

преди 4 години

До МикиБългария е по-велика от Просия.

210

Анонимен

преди 4 години

До 231Точно за президент Качински ,Русия и Беларус не носят никаква вина. Абсолютно никаква.Това е доказано от разследването на самолетната катастрофа.Има ,,черни касети" на които се чуват нареждания/в пилотската кабина не трябва да има хора ,камо ли да заповядват/ към пилотите от генерал от МВР да приземят самолета !Самолетът не е трябвало да каца при лошите метеорологични условия/мъгла/.Трябвало е да кацне на друго летище ,но това е отказано от ,,височайшите" пътници .

209

Анонимен

преди 4 години

Господин Путинчо живее в някаква паралелна реалност. В *** са му само някакви войни, агресии, ултра супе дупер оръжия и тем подобни.В скоро време на руснаците ще им писне от неговите глупости и ще му ударят един чепат майдан.

208

Jordan

преди 4 години

До Анонимен - Много си смел когато си на село, но не е достатъчно само да пишеш, но и да си достатъчно грамотен!

207

Мики

преди 4 години

Тука сте само разбирачи, а основно сте под 30.... И стига с тази анексия на Крим и война с Украйна. Жена ми е от Крим, живяла е и когато беше подарена от Хрушчов част от Русия,живее и сега и е горда че е гражданка на велика държава. Толкова! Мога да пиша още,но сте толкова ***,че няма да разберете

206

МОЛИ

преди 4 години

А,КОЙ ИЗБИ ПОЛСКИТЕ ОФИЦЕРИ?КАК ЗАГИНА ПОЛСКЯТ ПРЕЗИДЕНТ???

205

Анонимен

преди 4 години

Освен да дрънка оръжие Путинчо може ли да каже и нещо разумно.

204

Анонимен

преди 4 години

Тоя може да уплаши само гаргите у наше село.

203

Анонимен

преди 4 години

Монголците са били по-страховити войни от руснаци и германци. Русия е била робиня на Монголците, а монголците са щяли да завладеят половин Европа и ако не е бил умрял хана им са щяли да завладеят и останалата част. Стигат чад до алпите. От Корея до Алпите. Путин си мисли че Русия е непобедима, но ето че монголците са я побеждавали и превръщали в своя робиня.

202

Анонимен

преди 4 години

До 202При анексията на Крим и завладяването на украинският военен флот най-голям отпор на агресията дадоха офицери етнически руснаци!Сещам се за кораб на който капитанът адмирал ,етнически руснак дълго време отказваше се предаде .Прелъгаха го да предаде командването временно ,след което ще му го върнат!Така и стана!В американската армия също има руснаци родени в Русия.

201

Нищо ново

преди 4 години

До Анонимен 222: Защо ли? За да се чудят г'ламавите като теб, както е казал Хаджи Ахил.

200

Анонимен

преди 4 години

Русия не е стока но американците избиват индианците и са имали робство. С какво Тръвп е по-добър от Путин и двамата са гангстери и мафиози. Безмислено е да се делите на русофили и американофили защото и двете страни са агресивни военнолюбиви империи с чувство за превъзходство над останалите. Германия беше победена и германците не изпитват превъзходство, а вина. Затова те са по-добрия вариант от гореспоменатите.

199

ognyanz

преди 4 години

До путларах акбар: Продъжавай да се чудиш. Може и да ти просветне.

198

Нищо ново

преди 4 години

Наскоро Путин каза, че за пръв път Русия изпреварва съперниците си по разработените нови обрзци оръжие, като имаше предвид хиперзвуковите ракети. Това го признават и западни експерти. Така че с Русия никой няма да се реши да воюва.И това е добре за малки (по възможности) държави като нас. Ако досега не е имало Трета Световна война, то е именно заради това, че САЩ и Русия могат да се унищожат взаимно.

197

Крим не е руски

преди 4 години

Че Путин постоянно говори за война и води такава в Украйна и Сирия говори че руската ко чина е много зле. Джуджето не може да предложи друго освен война и да дрънка оръжие за самочувствие на комплексираните ватенки.. Е поне ги краде чрез военните разходи..ха.ха

196

Вова от Ленинград

преди 4 години

Послучай 75 годишнината от победата постанових един долар да се разменя срещу 75 рублички.

195

путларах акбар

преди 4 години

няколко неща се чудя?- Радев що ще ходи като България преди окупацията на Червената армия е била на три морета и нямаше македонска нация .-9-и май защо се празнува в Европа като тази дата трябва е ден на траур. Европа е разделена на две и половината остава под руска окупация половин век. Избити са стотици хиляди ...знаем останалото. -следващото... Защо руснаците се чукат по гърдите че са победители като самата Червена армия е съставена от неруснаци- хора от поробените под руско иго народи. И каква победителка може да е Москва като дава 30 милиона жертви, а Германия само 6 милиона.

194

Анонимен

преди 4 години

До 212Сори к...о а американската сатаниска мрежа управлявана от банкери,президенти и високопоставени лица която принася в жертвоприношения хиляди деца годишно защо не кажеш нещо? А за епстеин кажи две думи кажи

193

П.Е.В

преди 4 години

Путин е изключителен. Съвсем закономерно е президент на света и всички без изключение му имат респекта, като такъв.