20

Анонимен

преди 4 години

Министерството на образованието вместо да се чуди какво да прави, да вземе да се събуди от летаргичния си сън и да предпроеме спешни мерки и план как да преминат учениците към дистанционно обучение поне за определен период от време. Какво толкова страшно има, вкарайте малко иновативно мислене предвид на ситуацията, какво страшно има?

19

Анонимен

преди 4 години

Мисля, че поне до Великден трябва да си останат у дома. На топличко при мама.

18

Анонимен

преди 4 години

Предлагам изобщо да не ходят на училище. От вкъщи - уикипедията и това е. По скайп си правят седенка, в леглото, пие чая, яде бисквити и накрая имаме дипломиран у дома ***!

17

Родител

преди 4 години

Не може театри,стадиони ,зали да са затворени за големи групи хора ,а училищният процес да не е съобразен с това.

16

Анонимен

преди 4 години

Дървените тикви даправят каквото си щат от инат.Родител нормален няма да си пусне детето на училище минимум до понеделник, в която и да било област.По-добре е тиквите да направят опит поне да прозрат това, че учебният материал не е толкова важен.

15

Анонимен

преди 4 години

Зомбирайте ги вкъщи - плейстейшън, "Съни Бийч" и пенсионерско спокойствие.

14

Анонимен

преди 4 години

Аз мисля че децата ще бъдат тотално ощетени ако не учат теория на относителността в 6 клас, теория на игрите в 7ми, ако случайно някой им вземе някой час свързан с ВСВ или пък ако се окаже че не са учили цял срок гръцка литература. Програмата е такава, че един урок да се пропусне и горките ни дечица ще станат духовни инвалиди!

13

Анонимен

преди 4 години

В Пловдив и Велико Търново заповедтана РЗИ важи до 16.03, а не до 11-ти!

12

Лешперов

преди 4 години

Направо ги пускайте в лятна ваканция.

11

До 1

преди 4 години

Не политизирай бе дечко г.л.у.пав,вирусът не избира по партиен цвят.

10

Майка

преди 4 години

Аз не позволявам на детето си да излиза и да се мотае из молове, и смятам, че е добре четвъртък и петък също да са неучебни. Така или иначе много родители няма да си пуснат децата тези два дни на училище. Материалът може да е важен, но смятам, че здравето е по-важно.

9

Анонимен

преди 4 години

Драги родители отговорността на всеки от нас е да обясни на децата, че сега не е времето за мол ,кафе и тн . Вече става въпрос за оцеляване .Аз имам 2 деца и несъм съгласна да ходят на училище при дадените обстоятелства защото нзнам какво може да донесе от там.

8

Анонимен

преди 4 години

Какво училище бе вие луди ли сте? Я се огледайте..Родителите да запират децата вкъщи и никакво излизане поне до 1 Април!Имат учебници, имат интернет, могат спокойно да учат в къщи. Класовете да си направят Skype групи и учителите да преподават уроците онлайн. Елементарно е.Здравето е най важно!

7

Браво

преди 4 години

До АнонименМного точен коментар

6

Удължете

преди 4 години

Грипната ваканция!Ще чакате да стане като в Италия и тогава ще се сетите.Училищата нямат никаква готовност за дезинфекция.Белината НЕ е дизенфектант.Сутринта някакъв депутат предлагаше да се купи термокамера за НС.Но такива в училищата НЯМА.

5

Елемаг

преди 4 години

Ако няма грипна не влизат и са по кафетата и моловете.Ако има грипна са пак по кафетата и моловете.Кое не е така?

4

Анонимен

преди 4 години

Бизнеса, та бизнеса, икономиката... Бизнес без хора как се прави?Два вируса върлуват, забраняват струпването, а децата ни в училище - като ***. Решавали ден за ден. Луда работа. Кажете го навреме - родителите трябва да организират времето си. ***! Италия ли ни предлагат като модел? Не момент за паника, но разумните мерки са задължителни! Здравето и живота на хората са важни, най-важни!

3

Анонимен

преди 4 години

Защо само на София и Пловдив, не разбрах.

2

Анонимен

преди 4 години

да очакваме да я удължат да може да се пълнят моловете

1

Анонимен

преди 4 години

на гробавите им трябват овце, за тва и учебната програма е такава, дали ще изгубят 10 дни или 3 месеца - все тая.