312

Инфо !!

преди 4 години

Защита от Корона Вирус !!!Маска 0.03 микрона задължително .Ръкавици и очила ( може и слънчеви)Не се доближавайте на по малко разстояние от 3 метра .Не докосвайте нищо с кожата си на обществени места .Ако не спазвате това ще се запознаете лице в лице с Корона Вируса !!!

311

Анонимен

преди 4 години

Тепърва всичко започва и се ще се развива. Както е тръгнало едва ли това лято ще има наплив по черноморието в България, едва ли? Нека им така! Има голяма вероятност с файтон да идват и да ни вземат, било от Габрово, било от Плевен, било ...от Дунав мост-2 за морето, само и само да сме там. Цените нямат да паднат, така ли? Тепърва започват намаленията по морето. Море, шезлонг, удоволствия, еротични масажи и шлагери от времето на Enrico Macias и Емил Димитров. Това удоволствие ще бъде за 29

310

Анонимен

преди 4 години

Осми март сме, жена е", каза още професорът.

309

НИЕ, ВИЕ, ТЕ.

преди 4 години

Тодор Кантарджиев. Този на пресконференция по Телевизията, само си клати главата, прави разни физиономии, когато други говорят,

308

Totenkopf

преди 4 години

Погледнете го тоя генерал без сабя с прякора му във ВМА - плазмодия, тоя хратутник, главорез военнопрестъпник щял да ни предпази от новия вирус. Всичките по върховете на държавата с голи глави, като началника си Цар Бокаса Втори! А онова нищожество Радев и той с бръсната тиква разпространи вируса, като отиде незаконно да празнува на връх Шипка, въпреки, че щабът му беше забранил, заради огромното струпване на хора от всички краеща на българия и лесното разпространение на вируса.

307

Инфо !!!

преди 4 години

До # 300 той е с 16 харесвания заслужава да му дам малко инфо **Безотговорността на управляващи ще е в глобални размери !!Истината на кратко: до 10 дни ще разберете че в България има над 500 заразени от **Корона Вирус**Болници препълнени с заразени !!!До 15 дни ще започнете да бройте мъртавци !!!До 30 дни Персонала на Болниците ще бъде заразен както и техните семейства !!Запознайте се с Корона Вирус !!!ГЕНЕРАЛЧЕТО ЛЪЖИ ЛЪЖИ

306

до 307

преди 4 години

Що пък Радев да е виновен? Може и Бойко да е донесъл вируса от Гърция. Той не се изследва, Бойко да е пациентът 0.

305

до 319

преди 4 години

Вирусът е много от преди 3 март. Иннкубационният период е между 2 и 3 седмици.Иначе троволете на ГРОБ сте ясни.По-добре си вижте Еднокнижния Кратунавирус, който кашля днес на цялото заседение на МС. Тъ пунгера постоянно прегръща, който срещне, като си мисли, че така става по-велик.Никой нормален човек не се интересува от селифитата му с материала, докаран по сценарий и кухия му ПР.

304

Анонимен

преди 4 години

На държавата мерките са ясни. Видяхме ги. Лъжлив генерал, некадърни лаборанти- оставям на вас да прецените. 2 от 3те проби на човека или какъвто е там от Плевен на един и същи материал били положителни. Супер. А защо едната е отрицателна? Да не навлизаме в тия детайли как изведнъж се откриха 4 случая (реално са 3000+)

303

Анонимен

преди 4 години

Добре че на трети март нямаше всенародни празненства като на Йордановден. Добре че първи март и осми март се падат в неработен ден, иначе едни китки, едни прегръдки, едни мазни целувки...

302

БГ

преди 4 години

Това българина е абсолютен доби.т.ъ.к......Само преди дни на думите на онова недуразумение ,на което казвате президент и което се изходи ,че няма вирус ,че всичко е манипулация-2/3 от хейтърите по-долу подскачаха и злорадстваха....Сега същите......защо мерките били закъснели...защо се допускало събирането на много хора на едно място...ами питайте върховния вирусолог..или по-добре жена му....

301

Анонимен

преди 4 години

Радев: Криза в криза - България и за коронавируса последна в Европа !!!

300

Анонимен

преди 4 години

Това Годжи ли е?

299

трт

преди 4 години

Е, поне цялото внимание ще бъде насочена към коронавируса, а не към ситуацията със границата..

298

До 309

преди 4 години

Доц Мангъров каза по БНТ днес че има много евтини бързи тестове като тези за бременност. Които дават резултат за 15 мин. Не са точни и затова ако даде положително трябва да минат тежката процедура на д-р Тодор Кантарджиев за потвърждаване. Така се отсяват по-бързо хората. Така правят в Европа и Китай.Баце няма ли да се размърда твоя щаб?

297

Не може бъде...

преди 4 години

МАНИПУЛАЦИЯ!!!Няма такова животно в България.Деса каза.........

296

Анонимен

преди 4 години

Дойде момента да се върна на село и да си стегна къщата, да си гледам градината и добитъка. Чао, София, благодаря за загубените години. Амин.

295

НЕКОЙ

преди 4 години

Най-накрая генерал Годжи обяви вируса. Да живеЙ.

294

ура ..!

преди 4 години

Тепърва всичко започва и се ще се развива. Както е тръгнало едва ли това лято ще има наплив по черноморието в България, едва ли? Нека им така! Има голяма вероятност с файтон да идват и да ни вземат, било от Габрово, било от Плевен, било ... за морето, само и само да сме там. Цените нямат да паднат, така ли? Тепърва започват намаленията по морето. Море, шезлонг, удоволствия, еротичен масаж и т.н. за 29 лв на ден. Застроиха плажната ивица, а сега да ви видим и да ви гледаме как се чувствате.

293

Анонимен

преди 4 години

Преди 2 седмици писах как съм бил на ски в Италия. Сега отново бях и се върнах вече. На летището- никой и нищо. Е, факт, че се върнах със самолет от Австрия, но просто казвам. Имам култура и ще си стоя 2 седмици хоум офис. Мисля си, само се говори за разни мерки, а такива няма никакви. Инфекциозните отделения у нас- пълни?! Защо? С какво? Човек иска да се изследва за вируса- гонят го. В Италия ИМА БЕЗПЛАТЕН ПУНКТ в курортите да се изследваш- отрицателни са ни тестовете. Тука те гонят от ВМА.