61

До гробокопач

преди 4 години

Някой път човек трябва да седне със себе си и с фактите и да разсъждава обективно.Не може всичко да отричаш,както и да въздигаш до небесата. Не е нужно да си ГЕРБ или БСП ,а като си поживял,видял и преживял като мен 70 години да отделиш зърното от плявата.... България не съществува от 10 години и вашето поколение не може да оцени колко загубени години имаме ,докато другите вървяха напред.,,По скоро направете си сайт ,,п.л.ю.в.а.л.ник, а оставете поне един за нормална дискусия ичовешки спор !

60

Сатаната

преди 4 години

Благодаря ти Господи!

59

Анонимен

преди 4 години

Дано тактиката "няма болни,няма болни"която целеше да не се всява масова психоза в държавата не изиграе лоша шега на всички нас!

58

Анонимен

преди 4 години

Най-голямата смъртност е заради този години наред, отдрлно и самоубийствата от отчаяние, бедност и проблеми на обикновените хора....Сега мечтае да умрат още българи, този път от вируса, за да доизточи и малклто останало от НОИ.

57

Анонимен

преди 4 години

лъжите на герб предизвикаха поредната катострофа.

56

сс

преди 4 години

Абе тоя снощи май го нямаше по телевизията и сега май иска да навакса ТВ време.

55

надежда в короната

преди 4 години

Е то от 10 години борба ни остана сал надеждата в "короната" .....дай Боже да ни помогне най накрая!!!!!!

54

Анонимен

преди 4 години

Няма как да се предпазите, той вируса обикаля с черен джип, прегръща и целува всички наред, най вече симпатизантите от ГЕРБ.Внимавайте, бъдете бдителни!

53

Анонимен

преди 4 години

Невроятен подарък за хунтата ГЕРБ и режима на Мутрата. Този вирус ще успее да отвлече публичното внимание от всички Гепаджийски изцепки ....

52

мисир

преди 4 години

Ще носят вируса в мин.съвета в 10 ч. .....Щом МИСИРКОВ не може да отиде при планината, то планината идва при МИСИРКОВ....за да му донесе вируса и той да му резне лентата, а и да се увековечи по "севда" ТВ!!!!!!

51

До 64 Гробокопач

преди 4 години

Те са го замисли ли отдавна и се надяваха Сорос да ги финансира но той финансира Цецо с центъра за изследване на гендарията

50

Анонимен

преди 4 години

забраняват се всички протести и стачки за ограничаване на заразата без значение по какви причини

49

ДО 57

преди 4 години

И като подаде оставка ,короновирусът ще изчезне!?! В цял свят??? Мозъци???? Боже прибери си вересиите,вий не сте виновни ,тя природата се е подиграла с вас!!!

48

До 58

преди 4 години

Много правилно! Някога Драчката по стените на тоалетните а сега в весникарските форуми и социални мрежи.

47

Гробокопач

преди 4 години

До До 43-нормаленАз предлагам на герберите да си направят сайт, в който да словославят Вожда и така ще избегнат форума на Днес БГ, който признавам си е най-маргиналното интернет пространство в България, но затова пък е яко;))) Коментарите къртят мивките в Банкя! Инак, на мен ми е писнало от политкоректни коментари и от гербери!

46

Уонко Нормалният

преди 4 години

На мен доктор Радева ми е Забранила да се притеснявам!

45

Честит празник

преди 4 години

за 8 март короната дойде.

44

До 43-нормален

преди 4 години

Прав си,колко примитивен народ има ! И като си помислиш че това е бъдещето на България,което взело в ръце клавиатурата на висока технология,бълва примитивни и ***.а.ш.ки коментари. ....Нима няма мислещи хора сред това интернет поколение!?!?Няма ли поне един да напише нещо смислено и разумно.Интернет форумите ,замениха стените на общественните нужници,където всякаква неграмотна г.м.е.ж.се упражнява с ***.а.ш.к.и език.И се радва на това!?!?Жална България ,с тези ,,чада"!!!

43

Анонимен

преди 4 години

Оставка, некомпетентност

42

БелДробна Чума Китай

преди 4 години

късно е вече, Чумата е Тук! БелоДобната Проказа на *** от Китай ще помете не само България, но Европа!! Който е оптимист е просто наивен и незапознат! Палете Крематориумите и да приключваме...