53

ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

преди 4 години

Накрая да не се окаже, че за икономия сме купили най-евтините и ненадеждни тестове...

52

до генерала

преди 4 години

и всичките путьоовцци имах в предвид !!

51

Анонимен

преди 4 години

Лошо, няма болни старцев .

50

Анонимен

преди 4 години

Плешивия глашатай на баш суджука , а е казал нещо друго, а му е изстинало местенцето. Иначе всичко е наред. Училищата затворени, болниците препълнени, но вирус няма.

49

Анонимен

преди 4 години

С това"няма регистрирани"все ми се струва,че съвсем скоро ще стане страшно!

48

Анонимен

преди 4 години

До българинработят по остарела съвецка технология, викат нема нема, па стената паднала още на другия ден и голия им *** лъснал. Те и тука ще стане така, както нема изведнъж ще се чудим как па измряха толкова много, грип, грип.

47

Анонимен

преди 4 години

На път съм да повярвам, че България е едно особенно място - вируси, които не са обявени за евроатлантчески ценности, не ни ловят! Няма значение, че в Северна Италия има почти 400000 българи. Нали в този раьон са събрани 2/3 от Дупника и околностите. Как пък един не се разболя? Две са възможностите - или в Италия не е такова положението, каквото се описва или тук са неспособни да открият вируса!А може да има и друго, разбира се - крием болните, но не разбирам защо!

46

Само питам

преди 4 години

Абе, тоя генерал няма ли шапка.Ако държиш да си военен и да се показваш с униформа би трябвало да си с пълна униформа а не с част от нея?

45

българин

преди 4 години

Спрете се вече бре! Излишна паника! Вие какво.На всеки кръгъл час ли ще тръбите че няма?!

44

ПОБОЙко ПОБОЙрисов

преди 4 години

Да благодарите на мен, че и вируса не иска да идва в България.

43

Анонимен

преди 4 години

Дори и виросите не искат в България. За торията на конспирацията: вироси, бежанци, пълзящ ислям, джамии в Бавария, схванахте ли логиката, чугунни.

42

ГОДЖИ

преди 4 години

ДА НАПРАВИМ УШИТЕ НА ГОДЖИ НА ПАЧЧА ХАХАХА

41

Анонимен

преди 4 години

Помните ли 2000 год? Всички твърдяха, че компютрите ще блокират, а това самолетите ще падат от небето влаковете ще дерайлират и т.н. После истерията 2012 с уж края на света. Явно някой здраво печели от човешката истерия.

40

Наивник

преди 4 години

Май накрая сано Северна Корея ще оцелее защото са били под карантина 50 години

39

БРАВО!

преди 4 години

За да няма положителни проби от корона-вируса главна заслуга има Елена Йончева, защото тя инспектира строителството на оградата по държавната граница, която беше издигната по инициатива на Бойко Борисов и където имаше дупки в оградата Йончева застави Бойко да ги запуши. Така тя ни спаси от емигрантите и от корона-вируса. Иначе, очаква се в скоро време да бъде отнет имунитета на Йончева и връщането и от Брюксел в България за пране на пари...

38

Анонимен

преди 4 години

Помните ли истерията около края на света през 2012? Тогава американците строяха бункери да посрещат апокалипсиса, изкупуваха тонове консерви... Е, настъпи ли края на света? Живи ли сте? Като толкова сте истерясали посъройте си бункери, напълнете ги с тоалетна хартия, аз смятам да живея нормално. Мисля, че малко повишено внимание към личната хигиена и тазина децата е достатъчна.

37

Анонимен

преди 4 години

Шев на ВМА беше Николай Петров,в възпитание,култура,поведение,профеионализъм.А ,вие.....чудно е кой ви вярва?

36

Анонимен

преди 4 години

Застана на страната на Системата и против медицинските сестри!Ай стига си бръмчала, тези сестри са страшно противни. Ако имаше недоволство в бранша щяха да излязат стотици. Система, каква система, толкова ви стига мозъка. Къшш!

35

до 40

преди 4 години

Да, прав си, това са по-скоро психолози а не нещо друго!:)))

34

Анонимен

преди 4 години

Така и така ще омрем, поне да не се паникьосваме. Щабът просто се грижи за нашто спокойствие и психично здраве, и без това друго не му е по силите. Амин.