20

yme

преди 4 години

Германците ще имат 0 жертви, докато и на тях не им наредят всеки кихнал да го пишат коронаносител, а всеки починал по каквато и да е причина - жертва на вируса.

19

Анонимен

преди 4 години

До АнонименИталия до скоро я управляваха някакви революционери, анархисти или комунисти или някаква подобна *** беше, която даваше обещания като СССР. Напълно нормално хаоса е навсякъде, още 20 години няма да могат да се оправят.

18

yme

преди 4 години

Естествено, че се преекспонира, за да може едни богати чичковци да станат още по-богати. От всички обявени смъртни случаи в Италия сигурно няма нито един пряка последица от коронавируса, а едва ли повече от 10% са косвена последица от същия. Някой има много сериозен интерес да се раздува цялата тази психоза.

17

Анонимен

преди 4 години

Италианците се изложиха като заразиха хората в болниците с коронаирусите. Короняци кихали и кашляли в чакалнята не белодробното, а сега се вайкат над 200 жерти. Виж дисциплинираните шваби как казаха на болните да си стоят в къщи и да не щъкат насам натам. Сега в Италия 90% анулирани резервации.... лошо Гешев, лошо.

16

Эврапэйскый Союз

преди 4 години

ами като в ЕвроКомисията, Велико ПолитБюро на ЭС на Социалистическите Републики по цял ден се почесват между краката, какво да се очаква - Чудотворно намаляване ли?!

15

Анонимен

преди 4 години

До ШаритеПри италианците процентът на починали е по-голям от процента починали в Китай. В САЩ процентът на починали е по-голям от процента на починали в Китай. Това на какви дефицити и излишъци се дължи?

14

Анонимен

преди 4 години

До 8В Северна Корея и да има никога няма да признаят. Ще кажат, че социализма и Ким са се справили ек на ек с вируса.

13

Шарите

преди 4 години

В Германия починали няма = 0%Китайците са от монголоидната раса с дефицит на ADH и с 5 пъти повече АСЕ2 рецептори. Прочети нещо бе човек. Всички материали за коронавирусите са отворени.

12

Анонимен

преди 4 години

Ами ако коронавируса и грипния вирус се изчеластрят и се роди нов хипергрипенкоронавирус и ни изтепе сичките тогава Русия ще продължи ли да е водещата веннокосмическа сила. Слава России!

11

8

преди 4 години

За съжаление само една държава реагира адекватно - Северна Корея затвори всички граници, спря полетити и всички чужденци, включително и дипломатите са под карантина. Там едва ли ще има и един болен, нас глобализацията ще ни опраска

10

Анонимен

преди 4 години

Да турите Радев анонимника под карантина и да не го изкарвате от там докато не дойдат избори.

9

Анонимен

преди 4 години

До ШаритеИма вече достатъчно сигурна статистика за смъртността - при около 100 000 случая в света починалите са около 3500, което означава смъртност около 3,5 %. Някъде е по-ниска, другаде - по-висока, в Щатите е над 6 %. Това е сериозно число и е много повече от смъртността при обикновения грип, която е под 1 %.

8

Обективен

преди 4 години

Хорицата в Италия тъй или иначе щяха скоро да умрат заради другите си болести. Короната просто им спести продължителните мъки и това е по-скоро добър отколкото лош изход. Знам как чичо ми се мъчи с рака и какви болки бяха без лекарсва и обезболяващи. Просто ужас. Сега хоп за няколко дни и си готов. На кой каквото му е писано.

7

90373

преди 4 години

До КорончоКризата не е педстояща - тя е факт. Но ние сме на другия край на земното кълбо - както винаги. След Чернобил тук нямаше радиация. 2008-2009 ние бяхме извън световната криза. сега нямаме заразен с коронавирус. Няма нелегални мигранти. Има повсеместен подем и няма криза.

6

Шарите

преди 4 години

Първия заразен зарпзява 3ма през първата седмица, 9 са през втората, 27 са през третата. Това е геометрична прогресия. Но не се плашете, 80% го прекарват леко този коронагрип и само 0.3% в Германия са застрашени да умрат от болеста, а може и по-малко. Статистиката е още несигурна.

5

Анонимен

преди 4 години

Китайците като че ли вече овладяват ситуацията. Там оздравелите са над 53 000, заразяват се по-малко хора, отколкото оздравяват, а броя на болните непрекъснато намалява - вече има около 26 000 болни.

4

Анонимен

преди 4 години

До КорончоНе знам дали двестате починали в Италия мислят, че всичко е преекспонирано.

3

Корончо

преди 4 години

А някой сети ли се, че заради всичко това, едни хора забогатяват с милиони...и то на ден? И че всичко е преекспонорано заради предстоящата супер-криза в света? Дано сте.

2

Анонимен

преди 4 години

Вие от ЕС има ли една криза която да можете да овладеете? Бежанската не успяхте, коронавируса не успяхте. Какво можете и за какво ви плащат тези заплати питам аз.

1

кУронясайте ме

преди 4 години

Давайте *** този вирус да го лапна-че ми писна от лоша храна,лоши условия на живот и много лоши хора!