22

Анонимен

преди 4 години

Инфекциозните клиники са пълни, но не, няма коронавирус. Абе вие съвсем за прости ни взехте!

21

Анонимен

преди 4 години

И до мен стигнаха слухове,че някава лекарка в медицински институт била казала,че има. Въбоще БГ е малка страна,и народа ни разпространява инфо или слухове...Кой го пусна този грип,веднага след първия,и едновременно с короната? Трябва вече международно разследване кой пуска тези зарази,и да се накаже,и да спре с това.

20

Анонимен

преди 4 години

"Инфекциозните отделения са пълни особено в източна и централна България. Същото положение е и в Благоевград, където няма нито едно свободно легло в инфекциозните клиники""да докладват какви са допълнителните средства и сили, които ще отделят евентуално за справяне с коронавирусната инфекция, когато и ако се появи в България"майко мила, къде е дьжавата, тя май само с пътища се занимава, пери явно няма да даде за справяне с инфекцията, хората строят за 2 седмици болници -ПРОСТАЦИ и МАЛСУМНИЦИ

19

Анонимен

преди 4 години

Това не е копейка да се скрие!Това са живи хора, много моля да се спре със спекулациите и всяването на паника!

18

Мислеща

преди 4 години

Отделенията били пълни, а още не сме регистрирали болен от вируса, и не дай си Боже епидемия. Тогава какво правим?!

17

333

преди 4 години

Абе какво стана с жената от Пазарджик, дето почина и на скоро се била върнала от Италия?! Още ли не са разбрали от какво, нали щеше да има аутопсия?!

16

Глашатаите на Боко

преди 4 години

Както оня плу.жек викаше за винетките, така и тези са инструктирани да викат по мегданите, вирес няма!? И свинска чума нямаше, но избиха прасетата на хората. Вирус няма, амата чумата- ГЕРБ ще ни затрие!

15

Анонимен

преди 4 години

и на тези които са контактували със зарезените италианци ли, ама вие наистина сте много много пости и един анализ кат хората не може да направите, пък хората чакат да ги лекувате - некадърна проста пасмина!!!

14

Шопо

преди 4 години

До ГенетикаДали па наистина не си прав ?!

13

Анонимен

преди 4 години

Имам чувството че всички искат да има Covid19 в България. Бе хора вие не сте нормални

12

селянин

преди 4 години

ако пиеш само 100 грама пазиш само себе си ,нооооооо..........ако пиеш 500 гр и нагоре пазиш всичко в радиус на 50 метра така че и за трезвениците ако ги има има шанс лично я охранявам периметър от километар нагоре

11

Верваме верваме

преди 4 години

Няма корона вирус. Няма птичи и свински грип. Даже и Чернобил никога не е гърмял.

10

Генетика

преди 4 години

А да ви е хрумвало, че сме генетично подобрени човеци? Имаме гени от всичко дето е минало през балканите, всяка година ловим всеки грип от изток, запад, север и юг. Устойчиви сме и на толо и на студено. Имунитетът ни е много по-добър от този на западняците и на капсолован Китай. Поради бедност не гълтаме силни лекарства, лекуваме се с бабини диветини и лекарствата все още ни влияят. Спокойно народе, на Балканите живее най-оцеляващото ДНК на планетата.

9

Кутре

преди 4 години

Лекар ми каза че във ВМА има регистриран случай Защо се премълчава ...

8

73838383

преди 4 години

То вече ме на напушва на смях Е КАК така ....

7

Анонимен

преди 4 години

Даже северномакедонците се уредиха с корона, а ние още нямаме - съсипаха я тая държава

6

Активист на БКП

преди 4 години

Що забранихте тогава честването на Шипка???

5

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Нали знаеш, че ако питаме теб, няма да спреш да плюеш до утре.Щото само това можеш.Плюнчо.Като не ти харесва - махай се.

4

д-р Радева

преди 4 години

До ЗозоСамо с мастика не става.Трябва да е с мента. Две към едно.И шопска салата.

3

Анонимен

преди 4 години

Нали знаете че ако питате някой държавен лапач и горивата са с най-високо качество, и храните, и лекарствата, и пътищата, и мигранти няма, и престъпност, и какво ли още не. Направо комунизогеберасточенгесарски рай.