8

Boto

преди 4 години

Абе Вие ****вате ли се. В София 40 лева за труд квадрат изолация, 40 лева квадрат лепене на камък. Плочки и те толкова. И да не ми обясняват, че това е в София. В Благоевград са 30 лева плочките и плащаш на някой с 2 ръце заврени отзад. Миналата година 2-*** ми искаха за 9 квадрата варова мазилка на ниво от 1 метър от земята 450 лева.Гипскартон на 15-20 лева на квадрат.Айде сиктир

7

Анонимен

преди 4 години

Все още хората не осъзнават сериозността на демографската криза и тоталният провал на образователната ни система от където всъщност тръгват и всички други проблеми в държавата!

6

Анонимен

преди 4 години

Бачкаторите блъскат по цял ден като луди, после някакъв нотариус за да издаде нотариален акт на сградата за два часа ще вземе 6000лв. Ами искам да съм нотариус, а не строител естествено.

5

Анонимен

преди 4 години

Няма и да има.

4

До 3

преди 4 години

И тебе ще те погне скоро НАП самохвалко!

3

Анонимен

преди 4 години

За нулевоквалифицирани ММА бойци, чистачки, камериерки, бензинджии, касиерки и подобни със спряло развитие в 3ти клас хора, не ме интересува недостиг на кадри. Факт е, че чистачка в офиса (имаме 6), на която плащаме 900лв. няма читава. Едвам намерихме жена, която да не е бавноразвиваща се. Пенсионерка работи на 2 места чистачка- при нас 900, на другото място- 700. Търсим какви ли не хора в базови знания, даваме 2500 начално на студенти на 21, еми- един от 20 става за нещо. Едвам смогваме.

2

Анонимен

преди 4 години

В град Варна повече от 40 кинта знаеш няма....

1

Анонимен

преди 4 години

Чакайте лятото да дойде. Ще има дъно и в туризма... Хелол май френд, ко речи...