7

Анонимен

преди 4 години

До МеханизмитеА ние нямаме ли също права в собствената си българска държава?Ние командваме ли другите държави как да управляват държавите си?Отговора е Не!

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Ние понасяме загуби от санкциите върху Русия,защо Ердоган може да търгува с Русия,а България и ЕС да не може да търгува с Русия?"Ти сляп ли си, Ердоган си получи това което заслужаваше от приятелството му с Русия десетки ковчези с млади момчета. Ти това ли искаш и за България? Русия сее само смърт и нищета. Бягайте далеч от Русия това е единственият правилен цивилизационен избор..

5

Анонимен

преди 4 години

Налагаме санкции, а на нас ни налагат контрасанкции.Губим много повече, защото печалбата ни от санкциите е кръгла нула.

4

Механизмите

преди 4 години

по които функционира българската държава, са каквито ги определят някои чужди посланици!

3

Анонимен

преди 4 години

Подкрепям БСП,това е в полза на България!Браво!

2

Мнение

преди 4 години

Егати държавата! ГЕРБ сервилничат на Вашингтон и Брюксел, а за БСП и Кремъл е валидно твърдението, че "старата любов ръжда не хваща". Патриотите...те едни такива патриоти, че свят да си завие. ДПС е партията на помаците и циюганите. И после защо не гласувам? Е, за кого?

1

Анонимен

преди 4 години

Ние понасяме загуби от санкциите върху Русия,защо Ердоган може да търгува с Русия,а България и ЕС да не може да търгува с Русия?На какво основание?Това е дискриминация!Освен това, се спира движението на стоки и капитали!Спира се и глобализма.