14

анонимен

преди 4 години

Може ли някой с две думи да ми обясни, защо вдигат толкова много шум, а в същото време няма кой знае какви мерки освен в Китай, доколкото има информация. Питам напълно сериозно. А тези дето ходили, направо заслужават да ги върнат обратно откъдето са дошли, а не сега останалите тук да ги обслужваме било то солидарно с пари, било то да заразяват сестри и други........

13

НАРОДА

преди 4 години

БЕЙХА НИКОЙ НЕ ГО Е ИЗБИРАЛ ФАШИФИЖИРА ИЗБОРИТЕ ВЕЧЕ 10Г.ПОКРА ТЪЪПИТЕ СТРАДАТ И МИСЛИЩЕТЕ ЗАЩОТО НОРМАЛНИТЕ ВЕЧЕ СА МАЛЦИНСТВО .И НЕ МОГАТ ДА ПРЕБОРЯТ ГЛУПОСТТА.

12

Анонимен

преди 4 години

*** народ, ако не отидете до Торино няма да ви бъде. Сега ще пламне цялата страна.Егоисти, това са ...

11

Анонимен

преди 4 години

Ами то вече е късно да ги затваря ! Нека сега да гледа снимки от Ухан ! Народа си го избира и ще си берем плодовете от избора .....

10

Анонимен

преди 4 години

Затворете границите за хора идващи от Италия. Не е нужно да ни се скапе съвсем здравната система и да има жертви заради хора,които пътуват безотговорно.

9

Анонимен

преди 4 години

Просто явно хората сме късопаметни ....! Забравихме предупрежденията на младия китайски доктор който почина докато си изпълняваше задълженията и положената клетва, че болеста е изключително коварна!!!

8

Анонимен

преди 4 години

Добре де, предупреждават те. Или си ***, или го правиш нарочно. Или третото - просто не ти дреме, квото такова. Така е, такива трябва да си плащат разноски по лечение и всякакви проби.

7

Анонимен

преди 4 години

Ей това е нашия скапан манталитет. Те знаели, че хората са болни, но контактували, а да помислят за всички, които могат да зарязят няма.

6

Анонимен

преди 4 години

Е не може да не си донесем вируса, работи се упорито от разни мигриращи елементи. Ей тая Италия бе, няма мирясване.

5

анонимен

преди 4 години

Ами тези,които били знаели, че сейството било болно, но те пак контактували - такива трябва да си плащат и тестове, и лечение, и никакви болнични. В известна степен и заради такива умници не се спира епидемията. Не ми е ясно след като ни проглушиха ушите с този вирус защо не ограничиха полети или други прин. мерки - ВСЕКИ СЪС ЗДРАВ РАЗУМ Е НАЯСНО, ЧЕ ПОНЯКОГА ПРАВАТА Е НУЖНО ДА СЕ ОГРАНИЧАТ?

4

Анонимен

преди 4 години

Ъъъъ те постоянно, някой да вземе да кашля и на първа страница. Дори и да има коронавирус, трябва да се запази хладнокръвие.

3

Патриот

преди 4 години

Дано най-после намерят коронавирус в България, не може по цял свят да има, а тука да няма, чувствам се пренебрегнат, ние да не сме по-долно качество хора, ама хаааа

2

Анонимен

преди 4 години

Ало журналята не пресолявате ли вече манджата с тези непрекъснати статии и после защо имало паника, ами точно вие я създавате.

1

Анонимен

преди 4 години

И тези проби ще са отрицателни. Курсант може да бъде засегнат само от курунавирус, нищо друго не го хваща.