194

Русия

преди 4 години

Направи подарък на българите намали и газта 40 процента дано маскарите политици не ос..ат положението.И без това изработиха вирус и направиха бойкот на 3март.

193

Логично

преди 4 години

Путин е силен политик. Уважавам това, че възроди Русия. Не позволи на корпорациите да ограбват ресурсите и. Днес Русия е определящ фактор в световните дела. Става все по-силна и влиятелна въпреки несполучливите опити да я спънат. Следва интересите си, очаква я добро бъдеще.

192

Анонимен

преди 4 години

Един цитат от писмо на Васил Иванов Кунчев-Левски до Каравелов: Баьо Либене, дочувам, че ти и оная лудетина Ботьова сте решили да докарате миризливият казашки бутуш в Булгурско? Ако туй е тъй то аз с моите кунки ще ви отрежа чепките. - В. Лъвский

191

Повтарям като мантра

преди 4 години

Русия - в ЕС и в НАТО. Така ще е най-добре и за Европа, и за Русия. Немски технологии и руски ресурси.На Запад не достига работна ръка? В Русия има колкото щеш бели хора, християни, които имат всякакви специалности. Не е нужно да се докарват в ЕС милионни пълчища от Юг и от Юго-Изток, да ги интегрираш, да им обясняваш, че в ЕС не са желателни порядките на ранното мюсюлманско средновековие, после да ги убеждаваш да завършат поне основно образование, та ха дано да започнат да работят (ама не щат)

190

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 199И кой съм, въшльo? Кажи кой съм. Знам ти кой си и ти проверих предишните писаници. Хайде да ходим и двамата в прокуратурата да видим кой ще си остане там.

189

Анонимен

преди 4 години

Браво на Путин!

188

хохолите капут!

преди 4 години

До Анонимен 198не се притеснявай моля

187

Анонимен

преди 4 години

През фара ми е за някаква американска виза.

186

Анонимен

преди 4 години

Потурнак, самият факт че ми отговаряш и че се дразниш от факта че знам кой си говори достатъчно. Няколко годинки и глоба за насаждане на омраза по чл 162 от НК ти са нужни.

185

Анонимен

преди 4 години

Българите трябва да си набият в дебелите глави, че докато не почнат да мразаят Русия и не изчистят русофилите от България визите никога няма да паднат.

184

Анонимен

преди 4 години

A американските гражнани редят ли се на опашки за визи в българското посолство в САЩ, ходят ли на интервюта за български визи, или си влизат в България като че ли им е бащиноия?

183

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРаковски е казал, че Османската империя е болен човек и е въпрос на време да се саморазпадне и не е нужно да водим война за освобождение. И тя наистина се разпада след ПСВ. Така че България щеше да получи независимостта си така или иначе. Просто при втория случай нямаше да го има насаждания българския комплекс за руските освободители - инструмент за прокарване на руско влияние в България.

182

Анонимен

преди 4 години

Абе, пишете каквото си искате за Русия, но ако я нямаше - днес щяхте да празнувате някой мюсюлмански празник.

181

Митко 19см

преди 4 години

"Ако не опазим хилядолетните си традиции, наистина ще изчезнем и ще се разпилеем."Good grief"Ако някои има друго виждане за същността на брака, да си направят някъде държава и да си гласуват такива закони, каквито ги устройват."Има го това нещо вече. Нарича се западна Европа. Като гледам добре си живеят.Но на изток от Марибор времето е спряло. Даже тече назад. Сега сте къде 18-ти век.

180

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 191Преди няколко месеца паднаха визите на Полша за САЩ. Като разбием руската пета колона ще паднат и визите за България. България е в ЕС и НАТО. Много ви е яд, но това са фактите. И ако тръгнете да ни изкарвате ще играе сопата.

179

Анонимен

преди 4 години

Християнин нанайци. Путин е педoфил, четете статиите на Литвиненко на име кремълския Чикатило 1 и 2 и защо обича да целува деца по коремчетата. Има ги в интернет. След като написва тези статии е убит същата година с полоний. Литвиненко е бил в тези среди и знае.

178

Анонимен

преди 4 години

До АнонименБългария е равноправен член на ЕС и НАТО. Българите пътуват, работят и учат свободно из цяла Европа.А в САЩ могат ли българите на пътуват и учат и работят свободно, САЩ нали имат договор за свободно безвизово придвижване с ЕС, а България е пълноправен член на ЕС.PS. И на НАТО.

177

Анонимен

преди 4 години

Не се притеснявай, нали в Европа има педофилски политически партии - западни ценности.

176

Анонимен

преди 4 години

А защо Путин не споменава педофилията? Много чувствителна тема за него.

175

Анонимен

преди 4 години

Да спомене и безаналоговите, зелените човечета, ихтамнетите, в Конституциятата.