41

Българин

преди 4 години

За тези, за които е окупатор ги съветвам да си вземат парите от НПО-тата и да се разкарат от България. Това не са Българи.България винаги ще обича Русия!

40

Анонимен

преди 4 години

До БългаринСтига си лъгал толкова подло,дори и на най-свещения ни празник!Никога Стамболов не е плащал нищо,напротив Русия плаща на Турция за България,след което руснаците опростяват дълга на България към Русия!

39

Анонимен

преди 4 години

"За едни тя е окупатор, за други освободителка"Простичко е. Царска Русия е освободител, СССР си е окупатор. А Руската Федерация е различно и от Царска Русия и от СССР.

38

Възмутен

преди 4 години

БНТ, що спряхте речта на Президента на Шипка, бе?Страх.ливци!

37

анонимен

преди 4 години

Имала била Русия интереси - ами другите нямат щото никакви интереси, дори и такива като нас имат, но никой не ни бръсне за нищо?! И най-вече Русия обявява война, защото Осм. империя отказва да се разкара от тука след Цариградската мирна конференция. Не са дошли другите Велики сили, така са сметнали, дошли са руснаците. Да нямат интереси, а така, да дойдат да *** за удоволствие ли смятате? И какви анексирани земи от Русия все ви се привиждат? Като гледам, в други държави имаме земи.......

36

Анонимен

преди 4 години

Аз не обичам Русия и ненавиждам СССР.Може ли тези които плащат, да се свържат с мен.

35

Анонимен

преди 4 години

Разделението е главно по интернет форумите, където *** шизофреници се пенявят под всяка статия свързана с Русия. Статии като тази по скоро се опитват да направят разединението още по голямо, но хората не вярват на медиите, особено на този фашистки сайт, дето трие коментари като за световно, цензурира минимум 100-200 думи и оставя коментарите на про западните ***....

34

Анонимен

преди 4 години

Глупостиии,само платените *** и други платени екземпляри говорят против Русия за една шепа жълтици,а не по желание!България и българите обичат Русия - безспорен факт!Русиооо,благодарни сме за освобождението на България и те обичаме!

33

Victimized

преди 4 години

Да тези които не оценяват заслугата на руската армия, по всяка вероятност мечтаят да *** *** на султан Ердоган..... Като Бибитко

32

Цола Драгойчева

преди 4 години

До свободни медииНима казваш, че другаря Петър Волгин взема пари от американците другарю?Или агентът на ДС и настоящ шеф на БНТ Емил Кошлуков тоже?Един съвет :По-малко бояршник и самогон комрад

31

Анонимен

преди 4 години

До бивш учителУмник, не разбира, че цял живот е лъган и ограбване от Руските му братя, *** се кефи, че на някого нещо щяло да му стане

30

Пижо

преди 4 години

Въпросът дали Русия е освободителката ни няма как да разделя обществото, защото разделението предполага 50% от българите да са неблагодарни ****ти. А социологическите проучвания сочат съвсем друго, при това без да е зададен конкретно въпроса: Смятат ли българите Русия за освободителка, защото процентите биха се доближавали до 100. Този въпрос разделя единственото политическата класа!

29

Анонимен

преди 4 години

Едно време в комунистческите учебници по История даже и не се споменаваше България като суверенен фактор след Освобождението. Партиите в БЪЛГАРСКИЯ Парламент бяха писвани като "русофилска" и "русофобска". Всичко минаваше през образа на Русия, българската идентичност беше мачкана с всички възможни методи и промиването на мозъци започваше още в ранна детска възраст.

28

Анонимен

преди 4 години

Сега разбирам зщо северозападна е най- бедната територия в Европа. Просто там са най - бедните умствено хора

27

Анонимен

преди 4 години

Разделя единствено българите от предателите и потурнаците!

26

Свободни медии хахах

преди 4 години

Как така шефовете на БНТ,БТА и БНР са свързани с американските служби,а се издържат с нашите пари, това не ми е ясно!?

25

Анонимен

преди 4 години

До Един от СеверозападаИскаш да кажеш както Путин се целува с Ердоган ли?

24

Бивш учител

преди 4 години

До АнонименДоговора за газта ли? Браво на руснаците, пак го заклиниха на САЩ.А да видим сега, след като изнудиха Баце да купи половината терминал за втечнен газ, дали ще му го продават по-евтино, отколкото Газпром?И от кого ще му е по-изгодно да купува?

23

Българин

преди 4 години

Русия ни освобождава и иска да и се плати за освобождението ни!Когато Стефан Стамболов изпраща два вагона с пари за Русия казва :"От сега нататък Русия да не говори за признателност, защото ние си платихме за свободата"Честит 3 - ти март 1918-та година българи!

22

ХА-ХА-ХА !

преди 4 години

Така е ! Темата за освобождението разделя българите.Дели ги на нормални и ненормални.Ние нормалните наричаме робството робство и освобождението освобождение.Наричаме Русия освободителка !Другите да ходят на психиатър !