19

Анонимен

преди 4 години

В една демократична държава ако се заговори за лагери по границите и принудителни задържания ще стане революция, но не и у бг-то и туркменистан ;)

18

Анонимен

преди 4 години

Ще ви лъсне голият г'ъз,въпрос на време е неадекватният ви популизъм да излезе наяве!

17

2461

преди 4 години

Това вече почва да става странно. Няма от къде ама да им пратим една положителна проба да видим дали пак ще е отрицателна. В Щатите първата им партида тестове се оказала лоша и я сменят. Дали и нашата не от тия? Статистически, географски и по всякакъв метод смятано няма как да нямаме заразени. Не че ни трябват, но колкото по рано ги хванат, толкова повече хора ще спасят.

16

Анонимен

преди 4 години

Из стенограмата от извънредното заседание на Министерския съвет заради опасността от коронавирус:Бойко Борисов: Какво става сега, барем един болен открихте ли?Кирил Ананиев: Нито един, г-н премиер...Борисов: Номера ли ми правите? А? Като оня от АПИ?! За Волуяк винетка...Само ния немаме болен. Цела Европа вече мисли, че криеме. Че професора фалшифицира изследвания...Проф.Кантарджиев: Обидно е...Томислав Дончев: Направихме всичко възможно, г-н премиер. Няма болни...Борисов: Начи не ме интересува. Сега е...колко...Девет и двайсе. До пет и двайсе да има един болен! Шото много лесно м

15

АнонимеН

преди 4 години

АЗ ЛИЧНО СЪМ ДОВОЛЕН, ЧЕ КРИЯТ ЗА КОРОНА ВИРУСА, ЩОТО ТАКА ЕПИДЕМИЯТА КАТО НАБЕРЕ СКОРОСТ ЩЕ СТАНЕ НЕСПИРАЕМА В БЪЛГАРИЯ!

14

Бог да ни пази.

преди 4 години

Дай Боже така да е.

13

Анонимен

преди 4 години

Боку обещал, че ако има положителна проба щял да се разправи той с тях. Щели да ходят по мегданите да викат - Нама вирус...

12

Анонимен

преди 4 години

Е, то какво ли е имало у нас. Ако нещо остане, ще е само вирусът, без короната.

11

АнонимеН

преди 4 години

БОРИСОВ ЯСНО ОБЯВИ, ЧЕ АКО ПРИЗНАЯТ ЗА КОРОНА ВИРУС В БЪЛГАРИЯ ТОВА ЩЯЛО ДА ИЗТОЧИ НОЙ А ПАРИТЕ НА НОЙ ТОВА БИЛИ НЕГОВИТЕ ЛИЧНИ ПАРИ!!!

10

Анонимен

преди 4 години

Не се тревожете, ще научим за епидемия в България от чуждестранната преса!

9

Върл Левскар

преди 4 години

Това е огромен заговор .Чакайте да дойде грипа и ще разберете .

8

АнонимеН

преди 4 години

ЛЪГАНЕ ЛЪГАНЕ И ПАК ЛЪГАНЕ ТОВА Е УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ ОЩЕ ОТ ПЪРВИЯ МУ МАНДАТ!

7

Анонимен

преди 4 години

Бойко бди!

6

ined

преди 4 години

Тея смешници базикат ли се с нас? "Изключително строгия контрол" се изявява с всичко на всичко 20 проби. Като само от Италия последния месец са пристигнали в България няколко хиляди.

5

Само питам

преди 4 години

Защо не направим и ние лагери по границите?

4

пазарен критик

преди 4 години

Как сте ве тикви? Що при пазарна икономика има липси и опашки на предпазни средства и на 20-торна цена ве? Ба си и скапания капитализъм по-зле и от соца. Даже и при спекула рафтовете празни, за сметка на това е пълно с дрънкулки и никому ненужни ***. И това ми било пазарна икономика. Смех ти казвам и от Северна Корея ви се смеят даже.

3

Ха ха!!!

преди 4 години

Не само бежанците ни заобикалят - явно и вирусите !!!Тая територия май на никой не харесва, или 'Управниците' са толкова кадърни че от една "Швейцария на Балканите" успяха да направят боклyкчийскaта кофа на Европа!

2

Анонимен

преди 4 години

Онзи ден се прибрах от ски в Италия с 40 градуса температура. Нито ме спря някой на летището, нито нищо. Термометри?! Не ставайте за смях, моля ви. Днес съм вече добре- обикновеният гаден грип с температура 39 за 2 дни. Айде комунето от снимката да ходи да се бие в гърдите някъде другаде, че е повече от жалък.

1

Анонимен

преди 4 години

Ние ке умрем от безпаричие и мизерия, а не от коронавирус.