26

хар хар

преди 4 години

Яжте банани и ще се оправите

25

прост човек

преди 4 години

На тоз гИнерал поведението му е странно...Имам чувство , че има заразени доста хора.....та пращат проф. кантарджиев по телевизията всеки ден да тръби , че няма ЗАРАЗЕНИ????

24

Анонимен

преди 4 години

Големите ни "бизнесмени" не могат едно предприятие да направят за маски, щото им е по-лесно да го купят от Китай на един цент и да го продадат в България на 50 стотинки!

23

Анонимен

преди 4 години

"В нас няма регистрирани случаи .."Това някаква нова тенденция в развитието на книжовния език ли е?

22

до15

преди 4 години

Маски няма и няма и да има защото се произвеждат в Китай! Борисов като "отваря" заводи да беше помислил за един цех на държавна издръжка само за медицинско обурудване! Това е важно за националната сигурност, не може да се надяваме на внос на маски, представяте ли до къде сме стигнали, да не можем да произведем маски!!!

21

Радостна вест

преди 4 години

Днес китайският президент е поканил на официално посещение президента Румен Радев в Китай. Щял да му покаже забележителностите на град Ухан...

20

Анонимен

преди 4 години

До 15 за два месеца нормални хора в нормална държава щяха да организират производство!

19

Анонимен

преди 4 години

Изобщо на трябва да се пуска никой от италия да каца,да връщат самолетите обратно от където идват!

18

гербисто-патриот

преди 4 години

Хора, като се съмявате, най-добре останете за 14 дни вкъщи под карантина. Вземете си платена отпуска и карантинвайте. Само така ще предпазите семествата си ако сте заразени и ще сте спокойни.

17

Живял-видял

преди 4 години

Всяка сутрин ще ви правят тези брифинги. Ще ви облъчват, ще ви дресират, ще ви психясват, ще задълбочат още повече робското ви състояние. Гледайте ги, слушайте ги, а те ще подсмихват под мустак и ще правят пачка след пачка.

16

Анонимен

преди 4 години

да се спрат и ограничат на нула всички почивки и екскурзии извън България, пълна забрана за работа на тур операторите

15

Анонимен

преди 4 години

Как да се използват маски като са изчезнали от аптеките вече 2 месеца и никой не коменитра този въпрос? Ние най-елементарни пособия за защита не можем да си набавим, какво остава за друго? Дано Господ ни пази на тези грам доверие нямам!

14

Анонимен

преди 4 години

Ибрееееееее, пламна гората

13

Анонимен

преди 4 години

Когато дойде короната в България, всички ще разберем че царя е гол! предстои да разберем какво ше се случи когато има стотици болни. В цялата ситуация положитешното ще бъде хората да разберат че държава не се управлява с калинки, шуробаджанащина,мутри, качулати полицаи, кражби и манипулиране на статистически данни.

12

Анонимен

преди 4 години

Смляха се с тези курорт-дестинации и само носят вируси тук! Ама моля ви се "тя" била в Милано, ама "оня" бил на Тенерифе.....бре бре бре, сега заради техните комплекси българите ще пламнат

11

Анонимен

преди 4 години

Абе некадърниците имат 1000 теста, но ги пазят, защото са им точно.

10

Анонимен

преди 4 години

Защо в нито един източник не пише КЪДЕ Е РОДЕН този измислен професор и генерал Мутафчиев ?Защо крие произхода си, срам ли го е ?

9

селянин

преди 4 години

не че нещо но щом двама трима под карантина ще изтощат системата ......*** нещо и куца на системата кво ке кажете за 5-6 дни да построите нова болница за 1000 човека

8

Georgiev

преди 4 години

Как само се внася паника и суматоха. Пълен Цирк.

7

Анонимен

преди 4 години

Как не можаха да разберат, че единсвеното спасение от този вирус е тотално затваряне на границите и то в радикален аспект! Никакви екскурзии, почивки, бизнес срещи и всякакви комплексарщини, и всичко това за бързото овладяване на вируса! Да преминават само товарни коли с необходими жизнено важни продукти, като водачите преминават мед.контрол! За месец всичко ще остане в историята и живота пак ще си тръгне!