105

Стар набор

преди 4 години

Какво се оказа ? Че Българите сме доста по-богати поради факта, че 90% имаме собствени жилища и това е дълбоко залегнало в народната ни психология. В Берлин само 10% от населението има собствен дом, за цяла Германия са около 35%. Ами нека да заповядат младите образовани германски семейства с деца да се преместят у нас. Аз лично веднага ще им предоставя един 4-стаен апартамент на доста по-нисък наем, отколкото в Германия.

104

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВ статията се говори за замразяване на наемите. От опит ми става ми става ясно, че ще достигнат до дотиране от държавата под формата на социални придобивки. Кви терористи, халифати и варваризъм?!?!

103

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 114,личи ти от километри, че залиташ по левите идеи и не те бива за работа.

102

Анонимен

преди 4 години

Какво става? Комунизмът май се завръща в Европа? Знаете ли кое е парадокс? Че колкото повече се развива капитализмът, толкова повече клони към комунизъм. Май старият дядо Маркс ще се окаже прав, че накрая Комунизмът ще победи капитализма. И ще ви кажа нещо, макар че не съм комунист, но, ако светът продължава да върви в същата посока и има една шепа свръх богати и милиарди бедни, то съм на път да стана комунист и май все повече хора ще ставаме комунисти. Зорлем ще ни направят, така върви светът.

101

Анонимен

преди 4 години

Новата опорка на другарите: "капитализма се култивира в социализъм". Тоест СССР спечели Студената Война и не се разпадна. Браво на уеб амбразурчиците.

100

До 111

преди 4 години

То вече и Полша задмина Русия по богатство , та Берлин

99

Анонимен

преди 4 години

До Берлин е богатБерлин е по-богат от цяла Русия.

98

Анонимен

преди 4 години

До пецатаирония е да си мислиш, че такова понятие като социализъм въобще съществува. Капитализма също е прекалено изтъркано, тесногръдо и лозунгирано понятие.

97

Берлин е богат

преди 4 години

Но мисли за младите.Нещо непознато в Русия.Германия сега е повече от богата , тя е мъдра и велика.

96

Анонимен

преди 4 години

Ние ки умрем от безпаричие и мизерия.

95

пецата

преди 4 години

Рано или късно капитализма се култивира в социализъм какъв парадокс и ирония

94

Голем Баровец

преди 4 години

Бойко кара с превишена скорост от 5 изцепки в час, а вие се занимавате с всичко друго, но не и с него...АМИ ПРАВ Е СЛАВИ ТРИФОНОВ, ЧЕ НЯМА ЖУРНАЛИСТИКА! ПРАВ Е!

93

Анонимен

преди 4 години

Баси якия коментар мултилайк, а вечните жертви какво ги лекува

92

V

преди 4 години

Тези проблеми са от рефенансирането на банките. Така държавата повиши двойно цените на имотите и съответно наемите. Ако банките бяха принудени да продават на достъпни цени , едни банки щяха да фалират но кредитирането щеше да се отпуши заради двойно по ниските цени.Сега за да се държат високи цените се опитват да обезценят парите .Хората не знаят релната цена нито на имотите нито на парите. Това свива икономиката и означава бягство към златото.Не трябваше да има не пазарни намеси на правителства

91

Анонимен

преди 4 години

Според мен по скоро трябва да настроят апартаменти евтини достъпни и да направят дъмпинг на фирмите с имотите, тия забрани и регулации много изкуствени изглеждат няма да е трайна мярката.

90

Бледоликият Джон

преди 4 години

Германия си отива!

89

Анонимен

преди 4 години

България без американски бомбардировки както в Югославия, само с американско партньорство днес е по-мизерна и по-бедна от Сърбия която беше бомбардирана и съсипана от великите американци.

88

Анонимен

преди 4 години

До АнонименСу-27 прихваща и унищожава едновремено до 4 ф-18 - пълна автоматика.

87

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАко Русия 90те беше това което е днес, американците щяха много лошо да настъпят мотиката в Югославия, както я настъпиха днес в Сирия.

86

Стамат

преди 4 години

Браво!"Инфлацията е естествен процес" и "цената се определя от пазара" са лъжите не на века, а на последните 10 века (и повече...)!