47

Безкомпромисен

преди 4 години

До кога ще ни управляват отрочетата на комунистите?

46

Анонимен

преди 4 години

И колко прозрачна ше е тази система? Кой ше в прави? Как ше протече търга за проекта? Ще бъде ши, кодът на тази система публично достояние?

45

1

преди 4 години

До Анонимен-45 ,на тебе може да е доказал,че е "най-умния премиер"който е прочел само една книга през живота си,а колкото до приватизацията ,не скъпи ми *** има една малка подробност,и тя се казва давност,всичко друго е пушилка от страна на човека с каскета,и неговия банкянски началник.

44

ХАХХА

преди 4 години

КАСКЕТИТЕ ПАК НЕДОВОЛНИ!НАЛИ ЗА ТВА РЕВАХТЕ 2 Г. БЕ!СЕГА ВИ УГАЖДА ЧОВЕКА, ПАК ГРАЧИТЕ!КВО НЕ ШЕТЕ МАШИННО , ТАКА ЛИ?АЙДЕ ИЗЯСНЕТЕ СЕ, НЕДЕЙТЕ КАТО НИНОВА В МЕНОПАУЗА ДА НЕ ЗНАЕТЕ КВО ИСКАТЕ!

43

Нина Георгиева

преди 4 години

Значи са измислили начин да го манипулират

42

Анонимен

преди 4 години

Настоящото управление на страната е с най-ниско подготвените, най-ниско квалифицираните лица по високите етажи на властта. Подражавайки на Запада, се напълнихме с "наши хора" , които в буквалния смисъл ходят без *** ( като Караянчева), в преносния също.

41

Анонимен

преди 4 години

Какво значи ***, че мутрата е подкрепил нещо, което са изискали над 3 милиона българи?!

40

123

преди 4 години

Бойко още ли не е разбрал, че машините печатат хартии, които се пазят като тия в урните? Ускорява се броенето и се намаляват грешките.

39

Анонимен

преди 4 години

А Най -гадното е че Тиквения плаща на краварите за да го държат на власт с нашите пари.

38

Анонимен

преди 4 години

Борисов показа и доказа, че е най умния Премиер в България. Отне всички политически оръжия на опозицията. Сега ДАНС почват проверка на приватизацията и ще има голям рев от червените приватизатори. Браво на Бойко Борисов, истински политик и Държавник.

37

ха-ха

преди 4 години

Току що заложих 5лв ,че Боко ще си смени мнението до изборите поне още 2 пъти.Коефициента е 2.5. За над 4 пъти ,коефициента е 1.2.Залагайте и вие!

36

Анонимен

преди 4 години

За какво пръскане на милиони бълнувате???? Горанов колко години си затваря очите за ставките при хазаарта??? Я не обиждайте народа!!!!! Че ви търпи и го е ГНУС да се приближи или даже да напише нещо по повод мръсотиите ви!!!

35

ТА-ДУФ ТА-ДУФ КАУНЕ

преди 4 години

ЩЕ ПРЪСНЕМ МИЛИОНИ, ЗА КЕФА НА ИМПЕКСОВАТА БСПДИРАСТИЯ, ГНОМА, КАУНА, И КОСТИНБРОДСКАТА КУ/РАБИЯ.

34

Анонимен

преди 4 години

В избирателния закон трябва да бъде вписано, че се наказва видеозаснемане на вота. За целта да се отменят "тъмните стаички" , машината да е на показ, така че да се вижда, ако някой ползва устройство за заснемане. След приключване на избора при съмнения и искане да се позволява преглеждане на камерите и ако се види, че са правени снимки, вотът в секцията да се анулира и да не се заплаща на комисията. Защото е напълно възможно умишлено да не си вършат работата.

33

Катюша

преди 4 години

И с машини и без, пак Герба ще бия импексовата БСПдирастия водена от Гнома, Кауна и Импексовата ку/рабия!!

32

Анонимен

преди 4 години

Пътник!

31

анонимен - М

преди 4 години

Денят 22.02.2020 година -не е добър за национални протести за забрана - продаването на земя на чужденци,ИК,СЕТА,*** и други.Звездите не са благословни за този ден -което налага датата да бъде преместена на 20.02.2020 г.за София пред народното събрание а за останалите в областните градове -четвъртък от 12.00 часа.Да се обединим за осъществяване на забраните от парламента.На мирен национален протест.Всички етноси участвайте за благото на децата и внуците си.

30

Анонимен

преди 4 години

Правилна стъпка. Следващите стъпки трябва да са осигуряване на видеонаблюдение във всяка секция и силно редуциране на т. нар. избирателни комисии, както и пълно недопускане на избирателни протоколи с каквито и да е поправки.

29

Анонимен

преди 4 години

Нямат нужда от свързване с мрежата, БСП ще опита да манипулира софтуера предварително, там им е надеждата.

28

Анонимен

преди 4 години

Три милиардо даде на американците в аванта,та да го държат на власт.Няма смисъл от избори,докато е такова международното положение или не се предизвикат масови бунтове.Ама като знам българина,съмнявам се.Кютайте.