479

Анонимен

преди 4 години

До Кармен Златарева: Май здравата си се накълвала със социалистическа пропаганда. Вече сме 2020, проклятие, осъзнайте го най-сетне! В тази политическа игра никой никому не помага. Всичко е тънки сметки, интереси, задкулисие и когато трябва дори подлост и двуличие. Затова и политиката не е за всеки.

478

с пушка в ръка

преди 4 години

След като някой от НАТО е толкова навит да се бие срещу Русия, защо не тръгне с пушка в ръка към Сталинград? През зимата времето и снежната покривка са много подходящи за една геройска смърт!

477

юбералес

преди 4 години

Европа и европейците имаме нужда от евроармия, която да ни защитава от изток и запад, от Турция, Британия, Русия, Сащ и Канада. Европейците няма да допуснем да бъдем наново разделени от враговете на Европа. ''Европа над всичко''

476

с хляб и сол

преди 4 години

Ако руските войски днес навлязат в България, да ни освободят от престъпния режим на пожарникаря, на ЕС-мафията и НАТО, ще ги посрещна с хляб и сол!

475

Олд Шетърхенд

преди 4 години

До Кармен ЗлатареваТо е ясно, ние дори като съюзник на хитлерова Германия сме отказали, камо ли сега. :)

474

Drang nach Osten

преди 4 години

Още от създаването на руската държава от Иван Грозни (1533-1584), западняците и техните васали искат да я завладеят. Да завладеят земите и богатствата, населението не ги интересува. Поводите бяха различни - бореха се срещу православието, срещу комунизма, за човешки права, срещу присъединяването на Крим, за демокрация, против "намесата" на Русия в чужди избори, против тоталитаризма и т.н., а целта беше една и съща - Drang nach Osten! Русия я спасява това, че е силна. И така трябва да бъде!

473

Реално

преди 4 години

Единствено САЩ имат ресурс за война с Русия. И цялата Европа да се събере пак няма особен смисъл. Руснаците ще изпепелят целия континент с 2 Цар бомби.Третата световна война е едно доста безсмислено занимание.

472

Анонимен

преди 4 години

Винаги срещу ва тни ци те......

471

Анонимен

преди 4 години

Да но по добре ние да я нападнемНяма кво да се церемоним с московските.........................

470

Бългериъ фърст

преди 4 години

Ще се бием на страната на Русия! Руснаци са се били на Шипка, а не натовци!

469

Кармен Златарева

преди 4 години

Никога срещу Русия....не забравяте какво е правила за нас и колко ни е помагала!?

468

Не

преди 4 години

Не да се оправят сами !

467

Анонимен

преди 4 години

До ВангаВанга беше предсказала, че през 2016-та година Европа ще е загинала, никой нямало да живее там. Аз на врачки, пък били те и Ванга не вярвам. Когато някой ми обясни механизъма на виждане на бъдещето - може.

466

Анонимен

преди 4 години

Този с Ванга си го измисля това. Няма как тя да д казала такова нещо за Русия. Лъжеш, куче!

465

Анонимен

преди 4 години

Бе със сигурно няма да се бутаме първи. То кой изобщо желае да воюува че пък и срещу Русия но мисля ще помогнем.

464

Анонимен

преди 4 години

русия сама голяма война никога не могла да спечели Но е падала често

463

Анонимен

преди 4 години

До 571 - Ти чуваш ли се какво говориш - съвременната война ще се води с ракети. Ако има война в Европа, след края й Европа ще заприлича на мъртва и изпепелена земя с лунен пейзаж. Ето затова в Европа няма да има война, колкото да им се ще на краварите. В Европа вече 75 години си имаме мир и ни е много гот от това.

462

Анонимен

преди 4 години

До 591:Е, хайде нека да не омаловажаваме военните успехи на ген. Колев - бащата на българската кавалерия.Иначе по темата - НАТО вече е компрометирана организация. Създадена наистина с други идеи, в днешно време се е превърнала в маша за "*** работа", доминирана от страна с ид.иот за президент. Ако Русия нападне България, ще се бия с руснаците докато шавам и дишам. Иначе не се меся. Няма да ходя по чуждите държави да убивам хора, чийто език разбирам без речник.

461

До 596 Реалноста

преди 4 години

Аааааъъъъъиииии ! Стига бе ! *** верно ли ? И ти ли ще го направиш дето не си виждал автомат ? Да си чувал за освен за въоръжение и за боен дух ? Не си разбира се то в гендарклуба няма такъв дух.

460

Олд Шетърхенд

преди 4 години

До РеалностаТеб ще те пратим първи Тонка, сваляш гащите и чакаш руснаците...хаха