30

Анонимен

преди 4 години

Първо да се разследва кой е правил записите на разговорите на президента и по чие разпореждане, защото самият факт говори за това има ли държава или няма.

29

ГЕРБер съм прo3

преди 4 години

До Анонимен 25То е незаконно. Наказанието е 5 години затвор за разпространителя на СРС-тата. Ама на територията цари абсолютен произвол и перверзно тълкуване на законите.

28

антиджендар

преди 4 години

До 26 Анонименкато нищо може да те посетят от службите към президента и да ти се стъжни жалкияГендарски животец

27

Анонимен

преди 4 години

На записите ясно се видя колко е морален, в случая незабавно трябва да подаде оставка, това е човек престъпник, какъв президент може да е този.

26

Анонимен

преди 4 години

Нека да видим дали Президента е толкова морален за какъвто се представя!

25

Анонимен

преди 4 години

Трябва да доведат до наказателна отговорност на Гл. Прокурор, за да е урок за всеки, който злоупотребява с власт и, "клати държавата"!

24

Анонимен

преди 4 години

С този президент българите си взеха котка в чувал, оказа се че са се прецакали жестоко.

23

Напишете в гоглето

преди 4 години

Измамата Гешев

22

Анонимен

преди 4 години

Може да бъде искан импичмънт като организатор на безредици в съучастие с Костадин Копейков.

21

Анонимен

преди 4 години

Никой нишо не знае, а иначе дела щяло да има. Това, прокуратурата да може свободно да разпрострянява СРСта, трябва да е незаконно. Утре ще започне практика, да се пускат СРСта на случайни хира и то извадки извън контекста. А и откъде да ги знаеш, че не са фалшифицирани, след като няма достъп до това как, къде, кой, по какъв начин, кога и с чие нареждане ги е правил.Аз лични предвиждам масова параноя и криене.

20

СТРАНДЖАТА

преди 4 години

Радев е политически труп... - вони та се не трае...

19

Анонимен

преди 4 години

Да се ходатайства пред Института по математика при БАН да даде титлата "Доктор на математическите науки" на лицето Иван Гешев за големия му принос към Теорията на вероятностите и да му се даде Почетната плакетка на БАН!

18

Анонимен

преди 4 години

Причината за разгласяването им била "прокуратурата да обясняла своята позиция", защото прокуратурата неясно защо хвърли в публичното пространство тезата за държавна измяна. Всъщност е обратното - прокуратурата с ясно съзнание, че няма никаква държавна измяна, пуска питане за държавна измяна, за да има повод да разгласи въпросните СРС-та.Тя, разбира се, дори и тогава няма законово право да го прави, но какво са законите за Гешев?! "че какво да ги правя аз тези СРС-та - да ги крия ли?".

17

КОЙ

преди 4 години

Овчите медии без много да се замислят приеха тезите на тъпоглавеца Гешев, че наблюдаващият прокурор "нямало какво друго да направи", освен да му предаде незаконните СРС-та (въпреки, че щом е установил, че на тях е Президента той няма право дори да ги слуша). И Гешев от своя страна "нямало какво друго да направи", освен да ги разпространи в медиите. Излиза, че от всяко незаконно СРС трябва да се монтира "извадка" и директно да се пуска в медиите на Пеевски, защото Гешев не вижда какво друго може

16

мак

преди 4 години

Какво общо има прословутото назначаване с доставките? Ако бяха почтени, щяха да огласят срс само в частта за тези доставки, но не, трябваше да вменят държавна измяна, щото друго не могат. Сега главния обЕснява, че не става дума за измяна, просто хората си въобразяват, защото е колоритна. Чудят се, как да излязат от смешното положение, в което сами са се вкарали. А имунитетът е вредно нещо, махнете го на всички, нали сме равни пред закона.

15

Нищо ново

преди 4 години

До президент-кокошкар: Кокошкар си ти, драги. *** да си вземеш жълтите стотинки за поста.А по темата: Продължава тумба-лумба на гербаджийската пропаганда. Всеки ден някой коментира по отдавна известната технология: "хвърляй кал, все нещо ще остане". Но нищо няма да спечелят от това активно мероприятие на "каскета".

14

Много е важно

преди 4 години

както се вижда от предаването,да се гуцаме!! Ама защо,ама от къде,ама сигурни ли са??!! И самият Тръмп попита Борисов,, как може руски шпионин и предател да бъде освободен от български съдия да си вее безнаказано байрака и да си получава медали за подривната си дейност?! Бойко вдигна рамене и му посочи,че един съдия е позволил това нещо и както се досещаме тоз съдия не е трябвало да го пуска! Но щом го е пуснал значи че е изкушен или заплашен,равно на корупция!!Какви повече доказателства?!

13

Анонимен

преди 4 години

Трябва да доведат до процедура за провеждане на противозаконна дейност на Прокуратурата и разните спецпрокуратури - подслушване, огласяване на разследвания в начален етап в медиите виновните прокурори да отидат на съд! Да се възстанови примата на Конституцията и на разделението на властите! Виновните да понесат полагаемото им се наказание!

12

Анонимен

преди 4 години

Това крадене трябва да спре и да се отсечат ръцете на онези,които крадат от парите за населението и държавата,дори парите за екология се крадат от фалшива фирма от Италия и от един италианец,дават пари от ЕС уж за екология или проекти и после те си ги взимат от България чрез небългарски институции и фирми,станете ли железни срещу кражбите,отсечете им ръцете!

11

АНТИ

преди 4 години

Всичко туй е политтеатър,в очите прах-мъгла и вятър.Крадци се ширят във палати,работници мизерстват на заплати.А честния данъкоплатец,псува и проклина си съдбата !