27

ПроСоТо

преди 4 години

тая Даритковска да си спомни КОЙ ПРЪВ ЗЕ ЗАЯДЕ с Президента!-Не беше ли Милиционера,турен са "главпрокурор"?А кой тури милиционера на тоя пост?..-Не беше ли Цацата?..-А кой тури цацата на неговия си пост?..-Не беше ли Тиквата,който.."Ти си го избра"?..Възниква и въпроса:-А КОЙ тури Тиквата на такава позиция,че да се прави на "падишах" в тая Измъчена,но героична ТЕРИТОРИЯ?!?!......Хора,не случайно разни елементи ви се смеят в очите:-"Селяни,вие сте валат"!..но какво да ви разправям?...

26

Анонимен

преди 4 години

Най-наглата и проста жена в България е др. Нинова от СДС-БСП . Такава крадла и лъжкиня България не е виждала в историята си. Лошото , е че има няколко червени трола, които и подражават без да знаят , че тя иска власта за да краде.

25

Крадла Импексова

преди 4 години

Къде е крадлата Импексова да ни обясни нещо за корупцията ......

24

Анонимен

преди 4 години

Герб демонстрират миролюбие, но не си е баш така. А няма и как да е иначе. На война като на война. Печели не оня, който пръска злъч.

23

да де но

преди 4 години

вие започнахте война с народа при управлениетови както и тези преди вас.нищо не направихте срещу коупцията и престъпността а сега искате да премахнете и наказанията за кражбите.платихте за скъпи остаряли самолети,подписахте нова концесия за изнасяне на златото от канадците които оставят само 0,5 % за държавата.оставихте божков да открадне 500 млн а василев 4 млрд,ремобнтирате пристанището на доган иии така нататък.просто всички политици сте за затвора

22

Анонимен

преди 4 години

войната си я водят постоянно Биков, Гърневски и онзи паляяяк дето щял да иска инпийчмант на президента , айде нема нужда , добре виждаме кое как е

21

Анонимен

преди 4 години

Нагла, ограничена, ниско интелигентна, типична герберка!

20

Анонимен

преди 4 години

По времето на царя влязохме в НАТО а по времето на Станишев влязохме в ЕС а сега по времето на Боко ще влезем и е еврозона

19

Василев

преди 4 години

Всеки който се е изправил срещу офшорните банки и корпорации е бил унищожен физически или политически , сложен е край на неговата кариера, а може и да се използва бухалките прокуратурата,данъчни, НАП!Румен Радев изгоря, а още не беше издигнал своя самолет!За всеки действащ политик в България има скътани компромати, защото първо няма безгрешни хора, и съвсем нормално е някой да покаже слабост в определен етап от живота!ГЕРБ е следприватизационен проект на ционистите!Селяни вие сте валат!ЦРУ!

18

Анонимен

преди 4 години

Хем грозна, хем нахална и лъжлива. Гербавите крадат като за последно, държавата е абдикирала от задълженията си и когато някой им го каже право куме в очи подскачат като ощипани и все другите им виновни.

17

Пишман Президент

преди 4 години

Много внимание се обръща на този Пишман Президент Радев ! Ами той само изпълнява задачите, които са му поставени при назначаването му на тази позиция от шефовете му !

16

Анонимен

преди 4 години

Другаря Радев и др. Нинова все още мислят, че Руското КГБ ще им помогне в преврата да заграбят власта. Да ама не, сега е 2020 г., а не 1944 г. Капиш.

15

Ф.С.В.

преди 4 години

След като видяха че народът "настръхна" от думата импиичмънт и разбраха че Радев има огромна подкрепа- Герб заквичаха на "умряло" като куче бягащо и квичащо от страх) Явно сега ще са в обяснителен режим -че никога не са искали да нападат Президента- Борисов иска спокойствие за да може да си краде и да ни продава на чужди интереси а ТЕ гербочиновниците му клатят стола -единствено за да покажат колко са верни на Буда и как нападат враговете му) ***! А Цачева плаче ли,,плаче..за татко си )

14

ПроСоТо

преди 4 години

и така:-Има два пътя пред гробарето:-1. Пълна и безусловна КАПИТУЛАЦИЯ в тая "война" ,което лично аз им препоръчвам за да се избегнат повече ненужни жертви,или..2:-НА ИНАТ жертване на "Цялото Тиквено войнство"..До последно...."Изборът е ваш"..

13

Анонимен

преди 4 години

До 9Личи, че си неграмотен !

12

Анонимен

преди 4 години

До 10Лучи, че си неграмотен !

11

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Много гербави...Калинки са накачулили държавата,като огромните...отровни прилепи...лисици в Астралия,от които са пропищели там.Всички са за...отстрел,че народа вече не може да ги понася с арогантното им и...нагло поведение..Че и таз Дариткова;малко гербаво...папагалче,повтарящо...мантрите на едноличния партиен феодал от Банкя.

10

Анонимен

преди 4 години

България е ориентирана към Европа, а не към Азия - е те от това сектата "русофилско братство" на кремълския шпионин Малинов изпада в делириум !Бог да пази България от рускотурската империя и предателите на Татковината ни !

9

Анонимен

преди 4 години

Вие тихо и кротко си крадете ,а други ви обявяват война.Откъдя накъдя.Даритке,фани са ритни.Да!

8

Неграмотен

преди 4 години

Толкова сте боси само за облаги сте там