17

Анонимен

преди 4 години

Ами то друго спасение от мизерията няма освен да се надява човек да спечели от лотарията

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 9Има нещо такова.Закона обаче трябва да забранява регистрирането на лотарии или казина съдържащи думи, като държавна, национална, България, Левски, имена на бг градове и тн.

15

Анонимен

преди 4 години

Нема да я спре бе мендо пак ше тръкаме

14

Анонимен

преди 4 години

Може да има някакво тайно споразумение между България и Европейския съюз по този въпрос. Тайните споразумения са типични за Европейския съюз и аз изобщо не изключвам да има някое, при което просто на България се поставят допълнителни условия и от нея се изискват промени, за които никой не е повдигал въпрос досега, каза той.Стив Ханке предупреди, че не трябва да се допуска промяна на валутния курс на България и повтори тезата си, че не подкрепя идеята България да въведе еврото.

13

Анонимен

преди 4 години

***...Tasi ludost ste spre kogato iordan conev i drugite psevdo finansisti v rbg visnat na besilkite...

12

Анонимен

преди 4 години

България не трябва да се присъединява към единната европейска валута, заяви бащата на валутния борд у нас професор Стив Ханке.Той разкритикува законовите промени, предложени от председателя на бюджетната комисия Менда Стоянова.Това е много опасно. Стоянова и останалите се втурнаха в нещо, което напълно не разбират. Става дума за финансовите и икономическите аргументи, които стоят зад борда. Явно не осъзнават, колко е опасно да си играят с валутния курс и изобщо да повдигат този въпрос.

11

Solar Power

преди 4 години

За какво се занимават с глупости ?! Да грабват пушките на 9-ти септември и готово. Всичко става държавно и край.

10

Анонимен

преди 4 години

Няма вече държава.Има ЕТ"Бай Муй"Това не е криминално,а икономическо преследване.Това ненаситно ж-вотно,което иска да прецака всеки друг,само той да е баш чорбаджията,само той да граби и има думата.Думата "Аз,аз аз" е на първо място Държава няма.Всички сте роби на б.б.- каза Мишо Шамара.И е напълно прав.

9

Анонимен

преди 4 години

2020 чист комунизъм в действие

8

Анонимен

преди 4 години

Може да се финансират и пенсиите с печалбата от лотарията като стане държавна.

7

Nick

преди 4 години

Какъв е проблема не стана ясно. Какво ако е частен и съответните фирми, чиято дейност е си плащат всички данъци, такси, лицензи и т.н. Бизнес като бизнес! По скоро намирисва на национализация та по-лесно да могат да прибират част от печалбите май май ...

6

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 5Проблема е че се използваше думата национална лотария а лотарията беше частна.

5

Анонимен

преди 4 години

Завидяха на един бизнесмен,че дава по некой лев на народа,а и той печели и решиха да му гушнат бизнеса.Важното е държавата да гепи тия пари,а не частника.Айде де.Някой си искал да е по-богат от управляващите.Няма такова нещо.Сакън.

4

Анонимен

преди 4 години

Ди 1Брейй муралиата и той ...Хазарта си къъърти мивки, батенцеее! Нема ми го бараш! Защо държавата да е само! Що не и другите хира да се облажиме! Аз не съм виновен, че някой 19 годишен окрал спестяванията на майка си и баща си, за да го изиграе...

3

Анонимен

преди 4 години

Аз па спечелих 50к от билет подарък (странно ми се струваше, да подарил на някого билетче). Та на всички де се набутха с хилядарки за билети, дет бе кожата децата си да изпратя и да учат - благодаря, с кеф ще си ги харча!Хиииихихихихи!

2

Анонимен

преди 4 години

Ментоооо,знаеш ли защо хората търкат билети?ЗАЩОТО СА БЕДНИИИИИО!!!!Ама ти откъде да знаеш?

1

Анонимен

преди 4 години

Хазарта е неморално нещо, затова лиценз за хазарт ще има само държавата. Тук държавата се занимава с неморалните дейности.