26

Анонимен

преди 4 години

Какво ислямско искуство е имало у нас по време на траките? Тези франсета направо изтрещяха,

25

Василев

преди 4 години

А можеше да кръстят изложбата на българското изкуство да се казва "Християнското изкуство по българските земи, под ятагана на Османската империя"!!!Добър ден селяни прости!!!Агент Майки Девъроу!ЦРУ!!!

24

От дупясе

преди 4 години

До исторически факт: ваай аллллахххъъъ .!.

23

пияница мистик

преди 4 години

До Цецо МенАааа, благодаря за което :) Защото не мога да разбера, как така почти 95% от редовно пишещите тук, приемат по презумпция, че всички сме бедни, стари, самотни и просто невероятно, някой с пари да скучае и да си драще тук, за да убива времето. Повечето смятат, че нормалните хора, трябвало по това време да работят. Явно не визират себе си, но пък от друга страна точно затова харесвам демокрацията, а не диктатурите. че може и да не работиш и да си живееш как ти е кеф :)))

22

исторически факт

преди 4 години

е , че мюсул.наните като хора ,култура и наука са ограничени и изостанали спрямо нормалните хора. няма държава която да е била завладяна от мюсулмани и така да е претърпяла разцвет или да се е развила. докато другите култури и религии например римската империя или дори и колониална англия са развили и тласнали напред завладените земи. рим е тласнал напред европа а англия и испания двете америки. има огромна разлика между бразилците и изолираните индианци по амазонка или тези по резерватите

21

Анонимен

преди 4 години

Ако се беше чул с някой от Тутракан, нямаше да се вдигне и да отиде...

20

Анонимен

преди 4 години

До това води некадърността на гроб, пълно безхаберие и интелектъална осакатеност не къде да е а в министерството на културата. Добре, че има поне един съвестен българин, християнин и родолюбец, който да обърне внимание и да действа. Че жабарите са сатанисти и искат да унищожат християнството и българщината е ясно на всички ни, то не е от днес.

19

Омръзнало му!?

преди 4 години

Ами като ти е омръзнало, защо не си чукаш камъните, а все се въртиш около държавната софра? Големият патриот, все от народа се прави, а все при мутрите се върти, хайде олан!

18

Цецо Мен

преди 4 години

До 17Пияница мистикПод чувство за хумор не визираха това дали имаш или нямаш пари, а начина ти на изразяване като цяло с тънко чувство за хумор.

17

Анонимен

преди 4 години

Всъщност на това ниво в Лувъра има раздел ислямско изкство , но точно до него е и експозиция на фаюмските портрети -предшественици на иконата. Ако са акспонирали нашите икони в това ниво ,може да е станало формално объркване.

16

Анонимен

преди 4 години

Който иска да проследи взаимодействието между християнството и исляма, да посети Баташката черква.

15

аз нямам

преди 4 години

До Анонимен 15нищо против вежди....просто пиша за българите предали родовата си памет....повечето политици,министри и т.н които угаждат на чужди интереси затриващи българщината и историята ни само за да получат лични облаги. но то и народа е така щом вече 30 години избира подобни *** да го управляват

14

пияница мистик

преди 4 години

До Цецо МенАми не е чувство за хумор, а 100% истина. Всъщност аз преди пишех тук под НИК "Гошу" и имах регистрация, но *** ми блокираха IP-то, а не ми се пише през TOR. Направих си поне 50 пъти регистрация, но само като ме зърнат и веднага ме трият и блокират, дори и "Добър ден" само да напиша. А парите ги имам от Перу, който е редовен тук ме знае. Даже и от там съм писал, докато бях

13

unabomber

преди 4 години

Браво Рашидка. Защо да не се запознаеш по телефона или чрез видеовръзка, като можеш да си уредиш една командировка в Париж. Да пиеш едно вино под Айфеловата кула и да съчетаеш полезното с приятното.

12

Анонимен

преди 4 години

До ами тоТурците от България си го харесват Веждито,но турците от Турция го мразят,искат дори да го убият.

11

Цецо Мен

преди 4 години

До Пияница мистикПриятно чувство за хумор.Жив и здрав.

10

пияница мистик

преди 4 години

До Цецо МенНаздраве! Аз не спирам да пия. Кога съм буден, все съм с чаша, но пия бавно и напоително. Какво да правя, като от 4 години не бачкам и единственото ми забавление е да пия, да си чакам любовницата ако е свободна да дойде и да драскам тук :) Така сме ние хората с много пари. Скучаем. Даже филмите и игрите омръзват :)))

9

Цецо Мен

преди 4 години

До 9Пияница мистикНе е хубаво да посягаш към пиенето толкова рано.

8

Анонимен

преди 4 години

На тоя кога му посиня д.у.п.е.то, та стана пръв българин?

7

пияница мистик

преди 4 години

До 6Другарю путинопитек, не забравяй, че твоят Вожд - Джуджан Първий е пръв приятел с Ердоган. Така че не плюй турците, че ще ти спрат рублите