225

Анонимен

преди 4 години

Всезнайко Радев пак изкара късмет! Ако съм на Борисов щях да го сдъвча!

224

Анонимен

преди 4 години

Фатмо тогава ще продължи с антибългарското си поведение и ще призовава за сваляне на законната власт, както комунистите са свикнали да вземат власт

223

Анонимен

преди 4 години

Дните на Тиквата са броени!

222

МЯУ

преди 4 години

Народът е много елементарен,а високо ентелегентната Цвета БрекзиДа да не е в Пекин,столицата на Виетнам?!

221

mutd

преди 4 години

От ГЕРБ не искат рейтингът на Радев да скочи до небето.

220

Анонимен

преди 4 години

Др. Радев ти толкова ли си елементарен, че не виждаш , че днешния погром пожелан от теб са се отзовали 100 души наркомани. Имам чувството, че с др. Нинова сте се напушили. Жал ми е за вас .

219

F5

преди 4 години

Ей тая съдийка разсечете на парчета, която знае да се прави на Маргарита Хранова, щом много разбира от холивудски договори!Най-куххата съдийка в света!

218

Анонимен

преди 4 години

Компър върусът причинява обилн а Гербална мозъчна недостатъчност и спиране на изизадната отделителна състема след което се пораждата съмения за аХналана бременност в резултат на която след 9 месеца бременният ражда 3.9 кг ковно , дължина един метър с добре оформен цвят и аромат на загниващ градскотоалетен еднобитов пунктПо ковната им ще ги познаем

217

Бау

преди 4 години

Радев го подкрепят даже и хора, които не са за БСП само и само, защото говори против ГЕРБ... Народа е толкова елементарен...

216

акуд

преди 4 години

от безмислени войни няма изгода. винаги ще има чехльовци да лаят

215

1

преди 4 години

До Анонимен-196,след тикватаааааааааа,ще го пуснааааааааа.

214

ОНЗИ

преди 4 години

Президент Радев БЪЛГАРИТЕ СТОЯТ ЗАД ВАС !!! Вече е време за РЯЗКО И РАДИКАЛНО ДЕЙСТВИЕ ПРОТВ ТАЗИ СБИРЩИНА ОТ БЕЗООТГОВОРНИ ХОРА КОИТО СА ЯХНАЛИ ИЗРЪЛНИТЕЛНАТА ВЛАСТ И ОГРАБВАТ БЪЛГАРИТЕ !!! И разбира се НАРОДЕН СЪД за онези б.о.к.л.у.ци които съсипаха държавата и прогониха всичко младо и кадарно от БЪЛГАРИЯ!!! НАРОДЕН СЪД за тези които съсипаха БЪЛГАРИЯ !!!!!!

213

Анонимен

преди 4 години

Много ги е страх ГЕРБавите от Президента...

212

1

преди 4 години

другари от герб-комунисти,приказката за лисицата,и киселото грозде нали я знаете,не че не искате,а нямате нужните 160 гласа,ако не ви стигаха един два,земята щяхте да изровите за тях,но 35 гласа са много,за това не искате импийчмънт.

211

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Боко не мой изкара...мандата,а толкова обича да е...премиер и да харчи на...воля народните парици както си иска.Пейй сърце,но до...кога.

210

Анонимен

преди 4 години

Падне ли президента , герб никой няма да ги чуе повече. Като СДС ще са , само абревиатура. Как няма да ги е страх , а да не кажа , че БСП , ГЕРБ и ДПС са едно цяло. Шайка крадци, барабар с ВМРО, НФСБ, АТАКА и Марешки. Всички са маскари !! Доказаха че подкрепят едно заминаващи си правителство. Нямат място в бъдещ парламент. А левицата така и не прокара закон за забрана на каруците. Т.е. за всичко те мълчаливо се съгласяват. Не е левица това а ортак !

209

Анонимен

преди 4 години

Единствен достоен Президент на България - Румен Радев!!! Времето дойде Българии!!! Редом до Президента за Отечеството!!!

208

умно

преди 4 години

Ако президента е за импйчмънт, те самите за какво ли ще са?Не им трябва "война" между политици, достатъчна им е войната политици срещу населението.

207

Силата на Радев

преди 4 години

е залп от една дума - Доверие - защотоПравителството е болно от Кратуновирус

206

ПроСоТо

преди 4 години

каквито и злобни мръсотии да бълват побеснелите гербоклоуни,едно е ясно:-Агонията на Боко Харем настана!..НИЩО НЕ МОЖЕ ДА ГИ СПАСИ,защото заради тъпотията си,ТЕ самите копаят с/у себе си...А са предостатъчно.."НЕОСТРИ" за да осъзнаят това...."От ума си пати"..Мутрохватките им отдавна ДОДЕЯХА на хората!!!А като турим и непрекъснатата инфлация и обедняване на 90 процента от българите ще стане ясно и на тия с едната лимка в гаванките им,че КРАЯТ ИМ Е НЕИЗБЕЖЕН!