61

Анонимен

преди 4 години

До АнонименА да играем ли тото?Да търкаме ли билетчетата на държавната лотария?Само питам.НЕ. Не подкрепяй и не играй дори и за частни лотарии.

60

Анонимен

преди 4 години

"Все още ми е чудно как в магазина има хора които дават 1лев за хляб и 5 лева за билет, вместо да си купят един салам." Защото човекът е алчно същество, никой не е роден за един килограм салам, иска яхта, вила, майбах, въртолет, самолет..Като няма никаква перспектива това да му се случи с работа и акъл, *** се юрва към билетчетата.

59

Анонимен

преди 4 години

До АнонименХахахах не знаеш.Ти си Бойко казваш "Минимална заплата 1500 лева".Целия биснес казва " 1500 лева БРУТО". Почне работник им хоп 18 часа бичи като ВОЛ и на месеца 600 лева. Шефът "фирмени удръжки" са нещо несъществуващо. Хляб е 1.50 - 1.80, билет за транспорт 1,60. Наем е от 600 - 800 леваЗа това си прав. Но недей да обиждаш човека.

58

Анонимен

преди 4 години

На мен от 2 години ми излизат като късметчета, че ще спечеля от лотарията. Същото беше и в Новогодишната баница с късмети. Просто ми е мъчно, ако късмета ми е фалшив или неупотребен и неизпробван.

57

Анонимен

преди 4 години

до ГеоргиА той па салама е същият като печалбата от билета ! - менте 100%

56

Анонимен

преди 4 години

"Барво ДАЛА-ВЕ.РИИ"!Някъкси БЕЗРАБОТИЦАТА ЩЕ СЕ УВЕЛИЧИ ПО "НЕЗНАЙНИ" ПРИЧИНИ!

55

Анонимен

преди 4 години

От хазарт печели само собственика на бизнеса.

54

Анонимен

преди 4 години

А да играем ли тото?Да търкаме ли билетчетата на държавната лотария?Само питам.

53

Анонимен

преди 4 години

До Георги"Не знам на какво се дължи точно. Все още ми е чудно как в магазина има хора които дават 1лев за хляб и 5 лева за билет, вместо да си купят един салам."Хахахах не знаеш.Ти си Бойко казваш "Минимална заплата 1500 лева".Целия биснес казва " 1500 лева БРУТО". Почне работник им хоп 18 часа бичи като ВОЛ и на месеца 600 лева. Шефът "фирмени удръжки" са нещо несъществуващо. Хляб е 1.50 - 1.80, билет за транспорт 1,60. Наем е от 600 - 800 лева. Още на ГЕОРГИ не му ЗАЦЕПВА мозъка!

52

пияница мистик

преди 4 години

До ГеоргиАми защото старите знаят, че салама е менте и пълен с какви ли не гадости, а виж, лотарията на Черепа е истинска :)))

51

Анонимен

преди 4 години

Да бе ще спирам ! - а ако спечеля неколко милиона може цел живот да лежа.Никво спиране ! - че търкам докато спечеля.

50

Анонимен

преди 4 години

До ГеоргиНе само най- бедните, но и най- простите и глупави хора и народи се захласват и играят лотария.

49

Анонимен

преди 4 години

"А кога ще ограничат рекламите за бързи кредити"Няма, защото ти казват.....даваме ти заем ???????$ а ти ни връщаш 25% върху него....какво не ти е ясно?

48

48

преди 4 години

Браво г-н Симеонов, може да сте голям мошеник ама имате и желание да направите нещо добро за държавата. Това сега може да е и далавера някаква да се прехвърли бизнеса на друг, но желанието се вижда.

47

Георги

преди 4 години

Още от древни времена се знае, че колкото по-беден е един народ толкова повече пари се дават за хазарт. Не знам на какво се дължи точно. Все още ми е чудно как в магазина има хора които дават 1лев за хляб и 5 лева за билет, вместо да си купят един салам.

46

Анонимен

преди 4 години

Сега ще вземат билетчетата, но няма да изплащат печалбите...ей че наглост. този и Горанов трябва с камъни да ги изметем.

45

Кога ?

преди 4 години

А кога ще ограничат рекламите за бързи кредити и тяхната дейност ? Сега и там ще секне кранчето, кой знае колко *** са теглили бързи кредити за да търкат билетчета...

44

Анон

преди 4 години

Като я изземе от частни ръце тя лотарията няма да изчезне. Просто парите ще отиват в други джобове. И за него ще има нещо. Освен това е редно да плати неустойки на Божков, щом му взима бизнеса. Има договори и те трябва да се спазват, незасивисимо какво е направил Черепа. А Ако е спестявал от данъци - защо Горанов е в затвора, нали той е шеф на Сметната палата и на Комисията за контрол на Хазарта?

43

Дръндер

преди 4 години

Аз: Не гласувайте за Шумомера! *Тъ*п* е!

42

:)

преди 4 години

E те сами ще си спрат рекламите, нали им спират дейността бе. Хайде малко мисъл, а не само една гънка за търкане да има....