15

Анонимен

преди 4 години

Отдавна съм снел доверието си към граб, много преди господин Радев.

14

Анонимен

преди 4 години

Клиентът на Прокуратурата Румен Радев Ветото скоро ще бъде свален от власт след импийчмънт, следва съд и ефективна присъда, включваща строг тъмничен затвор в Бобов Дол!

13

Анонимен

преди 4 години

Не забравяйте как бащицата на румен радев грипена сгази със своя чисто нов 400 коньов Мерцедес (как се купува такъв с пенсийка) един инвалид в триколка като куче, а след това не излезна да помогне, а се скри като харманлийски мишок, какъвто е, за да телефонира на наши хора и да отърве кожата!В същото време кючекинята деси радева, вземала активни уроци по гюбеци в консервена фабрика в Бургас, троши държавен лев и превърна президентската институция в туристическа агенция!РАДЕВ Е ПОЗОР, ОСТАВКА!

12

истина е

преди 4 години

А ПРАВИТЕЛСТВОТО ОЩЕ ОТ ПРЕДИ 10 ГОДИНИ Е ЗА ЗАТВОРА !!

11

azz

преди 4 години

Едно си баба знае,едно си бае...Изкуфяла мента,ама много менти...

10

ненужен човек

преди 4 години

България не е имала президент. Решетников назначи един неадекватен,нискоинтелигентен, корумпиран и послушен човек, който няма собствено мнение и служи на чужди госопдари. Съботира работата на държавате и иска да я отклони от европейското и развитие. това искат от него господарите му. И за това много добре му плащат.

9

Анонимен

преди 4 години

румен радев е позор!ОСТАВКА, СЪД И ЗАТВОР ЗА ПРОКРЕМЪЛСКАТА КЛЕПОУХА СЛУГА, ЗАТИСНАТА ТЕЖКО ОТ ЧЕХЪЛА НА ЛЮБОВНИЦАТА СИ ДЕСА *** МЕРЦЕДЕСА ОТ ХАРМАНЛИИ!РЕМЕ Е ЗА ИМПИЙЧМЪНТ НА РАДЕВ!

8

Анонимен

преди 4 години

тая гнусна бабка след толкова безумни поразии в полза на разни кръгове, мноооого отдавна не трябваше да заема какъвто и да е пост, ама на... та тая с цялата си наглост ще говори за импийчмънт на мажоритарно избран президент, който е с най-високия рейтинг измежду политиците в страната?!

7

nekoj

преди 4 години

На "Мента" кой ли и вярва?

6

Анонимен

преди 4 години

мачкай Радев гер..берунгелите като тази фъфлеща л..***

5

ИМА ЛИ ОЩЕ НЯКОЙ

преди 4 години

от ПАРТИЯТА-БАЩИЦА да не се е изказал как дълбоко вярва на СЪДЕБНАТА СИСТЕМА, ГЕШЕФТУРАТА и е безкрайно предан на ГЕНЕРАЛНАТА ЛИНИЯ на европейското село БАНКЯ

4

Шопо

преди 4 години

Мендоса, и да обсъждате ,и да не обсъждате ви трябват 161 гласа ,а вие ги нямате !!! БСП имат 80 депутатаи 240-80 = 160 !!! В най-добрия случай ще събрете 160 !!! Не стигат ,Мендоса ! Това са фишеци за балами !!!НЕ МОЖЕТЕ ДА ГО ПИПНЕТЕ ген.РАДЕВ !!!

3

Анонимен

преди 4 години

Ха-ха колко удобно!!! Умните и кресЛивите кой ги призова и що направиха???

2

хх

преди 4 години

говори си , помия герберунгелска

1

ЦАР КИРО

преди 4 години

МЕНТО, кога ми оправяше бакиите в ПЛОВДИВ, кога ти порасна работата акъл на ПРЕЗИДЕНТА да даваш