343

ДА

преди 4 години

Даже Жельо не беше толкова зле,колкото Плевньо!Жалка картинка!И не се усеща,бе!

342

ХАХАХХАХА

преди 4 години

До АнонименВидях как гербавите антибългари манипулирате отговорите в този сайт. Обаче е прозрачно и все повече се излагате. Краят на властта ви е близко. Видя ли?

341

Анонимен

преди 4 години

Проблемът с Радев не е дали е добър или лош.Проблемът е,че ако падне кабинета след масови протести той ще състави служебен кабинет за 6 м.,а това ще повлече много неприятности на герп.

340

Анонимен

преди 4 години

До въпрос анкетаЕ, сега видя ли?:))

339

Анонимен

преди 4 години

Радев не реагира когато Путин най-демонстративно награди обвинения в шпионаж Малинов с медал "дружба" за вярна служба и по този начи го облече в имунитет на руски гражданин, а после го върна в подмандатната територия като бос на сектата "русофилско братство" за организиране заговор за сваляне на демократично избраното Правителство на България.Радев не реагира и на заплахите на Кремъл към българските държавни институции.

338

Пандизчиев

преди 4 години

Този също трябва да посети"Колежа"...,да си припомним офшорните му фурми

337

Анонимен

преди 4 години

Роската да обясни пред публиката как се купува имот в Гърция за 740 хил. ? НА РЪКА!!!

336

Анонимен

преди 4 години

И на тоя рогата му растат на бързи обороти!

335

Смешник

преди 4 години

До АнонименРадев е човекът обезличил президенството.Този, ако може да се нарече президент е най голямото зло на обществото.Той не само излъчва жлъч, но и клати моралните устои..Ще го запомня като господин ВЕТО

334

мишо бирочето

преди 4 години

малката уличница на прокопиеф.... я кажи сега коя беше думичката на миналата година? икулогоия? куя икология бе мамин помакчикгей, гювенденце на причкапа. тази на вашите олигарси с тецовете ли? или на другите с слънчевите колектори? или вецаджиите? куйе призидентче? това дето ден не минаваше да плюе по народа си и по русия ли и да си дава д-то на евроггейтаците и американусите? искаш ли да видим колко осъдени ще има от страна на божков и президента и колко от ваша страна за превишаване на правомощията и скалъпени делца? ама ние ше ви плащаме масрафчето след това в страсбург нал ты?

333

ха ха

преди 4 години

До АнонименДа се запознаем.

332

Анонимен

преди 4 години

Красив, но умен! Не познавам човек, в когото г-н Плевнелиев да предизвиква супер неприятни чувства. Не! Категорично няма такъв!

331

Счети

преди 4 години

Ще призная, че гештапо работи на пълни обороти, ако се правят проверки на Пеевски, Доган и Цв.Цв примерно. Сега ако ГЕРБ не бяха на власт, дали пак щяха да се проверяват същият президент, олигарх и т.н. ? Тук опира въпроса кой е удобен и кой не, кой е спрял да плаща издръжка на държавата/мафията ? Божков ако не се досещате сами. Гешев не е лошо да подхване и къщите за тъщите, защото и там едни 500 млн. лева, ако не и повече са отишли при правилните хора !

330

АБЕ ТОЯ НЕМА ЛИ КОЙ

преди 4 години

ДА ГО АРЕСТУВАИ ЗАЩО МЕДИИТЕ ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ГО КАНЯТ в студията си> ??????????не ви ли омръзна ....?????????????????????????????????????????!!!!!!!

329

Анонимен

преди 4 години

тоя плювелиев от снимката е най слабият президент който България е имала,,,мафиот и герберджия мулти милиони откраднати от народа и той взел да говори...

328

въпрос анкета

преди 4 години

Според вашето вътрешно убеждение, кой от двамата президенти по-добре защитава българския народ и интереси?зелено Румен Радевчервено Росен Плевнелиев

327

джо

преди 4 години

Пази ,Боже - Сляпо да прогледне!!!!

326

юрист

преди 4 години

Щом няма разследване срещу президента, а СРС е следствено действие, значи презедента ни е подслушван незаконно. Сега става ясно защо се харчат 150 милиона - за подслушвания.

325

ХАХАХХАХА

преди 4 години

реде е на чехъл - .ей

324

Анонимен

преди 4 години

пРЕЦЕДЕНТ ГОВОРИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ - държавната измяна според мнението на повечето българи дали не се пада на теб