179

Русофил+

преди 4 години

Звучи като последно предупреждение! - крайно време беше....

178

Анонимен

преди 4 години

Гледам, че около 200 платени пpocтaци са писали глупости.Въпреки, че съм русофил трябва да кажа на г-н Макаров да се сърди на два политика:-Последният външен министър на СССР Шеварнадзе, който каза на партийните наменклатурчици да ходят отсега да се оплакват в посолството на САЩ. Именно тогава започна процеса на масово пребоядисване.-На алкохолика Елцин, който каза, че държава България за него няма.Докато СССР и Русия се назландисваха, тяхното място се зае от САЩ и ЕС, които ни колонизираха.

177

Анонимен

преди 4 години

"Не Америка,а Русия освободи България."Ocвобождението е непланиран остатъчен продукт от поредната война между Русия и Османска империя. На Русия целите не са били да умрат руски войници за да може едни тъпaци български сeляни да са свободни. Целта е била излаз на топлите морета. С други думи, даже можете да целунете ръка на западняците, че благодарение на тях днес не сте руски граждани в поробена територия.

176

Анонимен

преди 4 години

Съгласен съм директно трябва да ги бесим като терористи каквито са и руските кгб бок,,,луци

175

Да ама не

преди 4 години

На никакви гърци нищо не дължим, хората които не знаят историята си са обречени да попадат в същите грешки и капани отново и отново...

174

ЕВРИПИД МАУРИДИС

преди 4 години

Дължите земята си на ГЪРЦИЯ , която сте окрали в 7 век..Изнасилвача БОЖКОВ Е КРАЛ ГРЪЦКОТО КУЛТУРНО НАСЛЕДСТВО ПО ИМАНЯРСКИТЕ СИ КРАЖБИ И СБОРИЩА....Дължите всичко на ГЪРЦИЯ И НА ГРЪЦКИЯ УМ И ЦИВИЛИЗАЦИЯ .

173

До ядосания

преди 4 години

Точно така, уважение на всекиму, но не дължим на никой нищо!!!!!Това дребните душици дето се чудят пред кого да коленичат добре да го разберат!!#

172

Ядосан

преди 4 години

Не се заблуждавайте нито от ляво нито от дясно ни мислят доброто. Също никой не ни е освобождавал сами сме си извоювали всичко не се потдавайте на заблуди!!!Да правим това, което е най-добро за България!!!

171

Анонимен

преди 4 години

Просия не е освобождавала никого. А пък на съвременната Фашиска Просия съвременният аз нищо не дължа.

170

Анонимен

преди 4 години

Трябва да изгоним американските шпиони от България!Те не са ни нужни,тъкмо обратното.Не Америка,а Русия освободи България.Бойко Борисов е слуга на САЩ и е зависим,това не е тайна за никого!!!Стига мълчание и страх от простотията и наглоста!

169

Анонимен

преди 4 години

Момент, др. Макаров вас не Ви ли уведомиха за последствията от събитията през 1989? Аааа ето сега разбираме откъде идват недоразуменията. Искате долари за нефта и газа, нали? И ние така, нищо лично само бизнес.

168

Евлоги Вазелинчев

преди 4 години

Здравейте,С някои от вас сме се виждали, но реших да опиша тук дългогодишната "война" между Стара Загора и Русе, на която някои от вас са били свидетели или участници CoolТя се разпростираше във форумите на доста сайтове: дир.бг;алл.бг.скайскрепърсити и т.н.Ето част от моята история, копирам част от моето излизане на светло преди няколко години, ето и допълнениет. Защо реших сега ли, ами вчера имах рожден ден...станах на 38 и се замислих за някои от глупостите, които съм правил:

167

отговор

преди 4 години

исках да кажа шпиони

166

отговор

преди 4 години

ами спрете да изпращате агенти като дипломати!

165

Тоя е клоун

преди 4 години

Който Русия ни праща за унижение.Алкохолик и неграмотен *** , който си проси пари от Златев.Но скоро цирка ще фалира и червените олигарси ще се ограбят по братски , преди да изчезнат завинаги

164

Анонимен

преди 4 години

Никой не лови дипломати. Само шпиони.

163

ЗАБЛУДЕН СИ!

преди 4 години

Не знам, защо си се вгледал само в Русия, я виж как евреите си правят каквото си искат със САЩ и нейния Президент! САЩ се задължават да плащат на Исрел всяка година по 4 милиарда долара, като се забранява на американците нито да питат, защо, нито да протестират - наказанието е затвор! Щом си толко запознат, значи знаеш за това? Путин от 2000 година откакто стана президент първата работа му беше да се заеме с евреите и постигна огромен успех! Сега са последна дупка на кавала и нямат никаква

162

ШАЛОМ ХАЗАРИЯ

преди 4 години

МОСКВА Е 12 МЛН....4 МЛН. СА МУСЛАМАНИ .АХАД МОСХА = ОСНОВАТЕЛЯ НА МОСКА , Е ТАТАР-БУГАР, ПОДЧИНИЛ МЕСТНИТЕ УГРО-ФИНСКИ ПЛЕМЕНА .Защо всички нации -- гърци, италианци, испанци,и славяните---ползват евреиската дума ''СЪБОТА==ШАБАТ ==== ЗА ШЕСТИЯ ДЕН ОТ СЕДМИЦАТА ??--- САВВАТО, САББАТО, СЪБОТА, СОБОТА, СУБОТА, СОБОТКА !?САМО НОРДИЧЕСКИТЕ НАЦИИ--АНГЛИЧАНИТЕ И ГЕРМАНЦОТЕ = НАЙН !..САТУР ДАЙ И ЗАМСТАГГ !

161

Овчар

преди 4 години

Шъ бутаме ли Aloша?

160

V

преди 4 години

Русия която толкова много плюят третополовите всъщност няма интерес райха да пада защото ще плаща по големи такси . Но също като през ВСВ Русия ще бъде принудена от обстоятелствата да помогне на европейските народи в борбата им стещу брюкселския нацизъм който иска кетапа да определя дали си от висша раса защото труда е труден и чрез кетапа може да се прецака народа . Пример дебелото лили. От другата страна САЩ и Англия и ще стане като през ВСВ за трети път .Това е само въпрос на време .