41

решението

преди 4 години

Първо разкарайте патериците. И дупетат да не вкарат в следващото НС.Така следващите кандидат-патерици ще имат едно на ум.

40

postradal pasi

преди 4 години

До Анонимен СПРЕТЕ ВОДАТА БОКО МУТРАТА И МУ ИЗСИПЕТЕ *** от Италия В ДВОРА .му..

39

A

преди 4 години

Е, и? Издай закон, че коалиция с БСП не може да прави никоя партия. С Герб може и партиите дори са задължени.

38

имай предвид

преди 4 години

До Бойко Ефенди95% ОТ МЕДИИТЕ СА ТЕХНИ.Днес са даже умерени, в сравнение със станипковите и пикливите.Как мислиш страна в ЕС може да бъде класирана под средно африканско ниво по свобода на словото?Не е политкореткно, така че щомн ни бутат надолу, представи си колко е зле дереджето.

37

Анонимен

преди 4 години

Най-смотаното иу перстъпно безуправление в цялата ни история!Отивайте си с мир и който каквото екрал да бъде така добър да си го върне на хората!

36

postradal pasi

преди 4 години

До Бойко ЕфендиАми той марешки нали беше следствен Валя му беше извадила мръсните ризи ама боко му тури чадъра е естествено че ще гласува за него а атакиста се надпреварва с боко кой може повече да си върти *** ама я не е подкрепил падишаха отива в небитието и никога повече избранник на народа. Та пировата победа на боко престъпника ще е кратка и скоро ще ходи зад решетките. НЯМА нищо вечно на този свят БОКО

35

Анонимен

преди 4 години

Я по-добре кажи за колко купи руският агент Волен и руският зет Магарешки.Те те използваха и изгодата е взаимна,защото ти оставаш,а те няма да видят повече власт и си осигуряват дъртинине.Кажи честно сумата,прекръст исе и кажи-да пукна ,ако лъжа.Ти ги умееш тези "набожности"

34

Ром"с

преди 4 години

кРАЙНО време беше да им дойде акъла в главата на тези от ДПС и БСП за да Ви сменят,щото на народа не му идваше досега.Ама какво да се очаква от народа ,когато тези"умните" не могат да се разберат в НС да направят коалиция и да махнат ГЕРБ .(Омръзнах ни вече) Т Петкова в САЩ е подписал договор ,че ще получаваме течен газ от САЩ (ПО-КАКВА ЦЕНА!!!) и от Азейрбеджан (руски газ),за да намали "зависимоста" си от руският евтин газ!!!(Германия помагат за СП-2),НАШИТЕ ИСКАТ ДА СЕ ОТКАЖАТ..ТОВА ако не е

33

Бореца

преди 4 години

Нидей рива, дебела жина .!.

32

Абдал

преди 4 години

Ташунко пак нещо опитва да си раздвижи малкото останали нервни клетки в кратуната. Какво го интересува кой с кой ще прави коалиция,а и не е и негова работа. Доказано до сега работи съвместно с другите разбойници и от ДПС и от БСП . Те имат издаден от него имунитет да не ги закача щото са ортаци. Обаче от генерала го тресе яко,но с помиите освен да настрои още повече хората срещу себе си. Народа не обича боклуцитее!

31

ddd

преди 4 години

КРАЙНО ВРЕМЕ ДИКТАТОРА ДА ПАДНЕ!СТИГА СЕ ОБЯСНЯВАЛ КАТО ДЕВИЦА!НЕКАДЪРЕН Е И ОПАСЕН ЗА ЦЕЛИЯ НАРОД!

30

Анонимен

преди 4 години

Събудете се българи, постоянно ни плашеха и изплашват с ДПС, Доган , Бин Ладен , ислямска държава и пр. Само и само за да може мафията да продължава и да ограбва държавата, остана президента като народи защитник ама и него почнаха да му търсят сметка затова дето им разкрива пропуските!

29

Бойко Ефенди

преди 4 години

До журналистчетата от днес.бг и всички *** на ГРОБ - да го поемате ежеминутно лигавия на Тиквата и Гешев !

28

Анонимен

преди 4 години

Лесно се плаща с парите на бедния български народ, защо трябва да давам 20 000 000 лв за това че някой чиновник не си е свършил работата?!Чашата на язовир "Студена" ако е пълна стига за Перник за 5 години без да капне капка дъжд, но некъдърността на Боко и калинките му са проспали момента и поради тяхната престъпна безотговорност бедния български народ ще плати милиони за ненужни тръби.

27

Анонимен

преди 4 години

Мачкай Бойко червени знамена

26

по-лошо е

преди 4 години

Не само жалките ОП(г), батака и съмнитлени олигарси гласуват за ГЕПИ, ами и ДПС, ако види зора, ще ги подкрепи, воглаве с поне половината БСП. Справка Гоце, Станишко и сие.С това НС парламентаризма ще загине. Поне 85% от гражданите не са представени в него.Решението: Ново НС! И този път гласувайте умната, а не за проксиатта на оногова, когото искате да свалите от власт

25

Анонимен

преди 4 години

Евтаназия за бсп СЕГА

24

Анонимен

преди 4 години

Гроб е ромска партия.

23

Анонимен

преди 4 години

Работа ,работа и накрая няма вода.Всичката ви е такава пост съветски *** приети в ЕС и НАТО.

22

Анонимен

преди 4 години

Бойко кефи как кара да *** червените пак ще ги бие като тъ,,пани