139

Нищо ново

преди 4 години

До Бивол: Колкото до АЕЦ "Белене", тя досега можеше да бъде построена и да се изплаща. Но Бойко не може, защото си върти задните части на всички посоки. Някой все ще трябва да построи нова АЕЦ, защото с ТЕЦ-овете няма да можем дълго да я караме при постоянно качващите се цени на въглеродни емисии и натиска от ЕС за зелена енергия. Но това е сложно за гербаджийски т'рол. Да не говорим че няма връзка с темата.

138

Анонимен

преди 4 години

Кланът на Пашата остана на власт.

137

Анонимен

преди 4 години

100 годишната никой не я ще добре че умира

136

Ф.Е. Джержински

преди 4 години

Колкото и копейки да харчи Кремъл за идеологическа диверсия, сега модерно наричана хибридна война, България е и ще бъде член на НАТО, ЕС и в обозримо бъдеще ще влезе във валутния съюз ?Тролете продажници, бройте си "честно" спечелените копейки и си давете гузната съвест със самагон !

135

Анонимен

преди 4 години

Към ГЕРБ имаше огромни очаквания през 2009 година, когато установиха режимът си. След една година всички очаквания се изпариха. Некадърност, корупция, разправа с конкуренцията, алчност за власт - това е ГЕРБ. От 2012 година има едно очакване - ГЕРБ да се махат, и съд и прокуратура да ги пратят на топло.

134

Хахахааааааа

преди 4 години

Червените *** много скоро ще са безработни.Да си търсят работа на полето Полза от тях няма.Хвърлени пари на вятъра.

133

степени

преди 4 години

,,Мафиот"....Че кой политик в БГ не е ,,мафиот"?Я го посочи-този честният.

132

Анонимен

преди 4 години

О дори и боленчо нещо не оважи другарите

131

полковник Петров

преди 4 години

Вот на недоверие се заявява с оръжие,а не с хълцане и сополи!...

130

Зозо

преди 4 години

ГЕРБ - 95ОП - 20Воля- 9Независими - 8= 132 гласа.Боко докато строи тръбата с черешово топче не можеш го мръдна :))))))))))))))))))))))))

129

Бивол

преди 4 години

Тези,които хвърлиха милиарди за АЕЦ Белене(гьола му)и закупените два реактора без обществена поръчка, за Цанков камък и куп техни "обръчи" като сем.Биневи, сем.Арабаджиеви, Миньо Стайков и онзи авер на Очите от Бургас, сега говорят за мутри в ГЕРБ. Засрамете се бе,посрани тролчета,на г-жа Импексова, която само с ДПС може да управлява и да ни загроби.

128

Сеир...

преди 4 години

Старшина Гешев от Симеоново измъдри такива три записи, че стана за позор и смях. Съдия разрешил на прокурори и ДОТИ да правят запис с участието на сегашния президент.Записът не е унищожен, а Пацо Георгиев през април 2019г. въз основа на него възбужда следствие и КОНПИ започва да рови. Оставят го на "трупчета" и сетне Ива Н. и Нидялко Н. подсещат Гешев да припали чергата на ген.Радев. И се оказва, че Радев е . и то с две жени, а не като гл.секр. Б.Б. - без жена... Сеир, а не измяна на БГ...

127

Анонимен

преди 4 години

Отлага се възможността България да тръгне напред.

126

-

преди 4 години

"Не народ , а ***!"

125

Нищо ново

преди 4 години

М'ръсната пяна изплува от кабинета на избраният без избор главен прокурор. Кой е разрешил да се подслушва командващият ВВС, а да не говорим за президента? И за какво? Но и това няма да спаси гербаджиите. Всичко ще се реши извън парламента. Явно с вот не става.

124

Анонимен

преди 4 години

магарешки и патриотите са политически трупове

123

77

преди 4 години

Браво на ОП и Воля не предадоха избирателите си.Комунисти и турци, този път не успяха да завземат власта ,през задната врата.Както няколко пъти преди това. Чрез афери и конспирации, влас вече не се печели в страната ни.Има надежда за България.На правилния път сме.

122

Анонимен

преди 4 години

Престъпниците остават на власт. Гешев защо на вкара в затвора баш мафиота, който от 10 години кара България да копае дъното?

121

Нинова

преди 4 години

Ред е на следващия язовир.Хак да вие.

120

Анонимен

преди 4 години

До Робска Българияне 124, а 133 бр.