23

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Живея на острова от 10 години и като чуя някой да ми го хвали, ми става ясно какъв *** е" ами защо живееш 10 години на място, на което не ти харесва. В затвора ли си? Защото ако не си, никой не те държи на сила там. Това показва глупавата философия на българина, той си мрънка и не му харесва. Ако в България ти е харесвало, защо си в Англия, ако пък и на двете места не ти допада, светът е безкраен. *** е човек, който се оплаква, но не прави нищо, ти си ***.

22

Малоценен в БГ

преди 4 години

Да, юни месец съм отпуска и ще отскоча до България за една седмица, в Гърция за една седмица и другите 2 седмици в Италия и Испания. Ще ходя по концерти, ресторанти и плажове. Със заплатата, която получавах в България щях да събирам 2 години за подобен месец почивка, а тук ми трябват 2 месеца. За какво бих се върнал ?

21

Евтниния

преди 4 години

До 6 , какви три пъти по евтини цени бе шизофреник, те са от 7 до 10 пъти по-скъпи ! Те затова и като дойдат ан Слънчака са като развързани, защото срещу 4 паунда тука можеш да си купиш бутилка твърдо гориво , а в Лондон не можеш да пиеш и една бирa !

20

Анонимен

преди 4 години

Не говорим само за хора без перспектива избягали от България да ходят да слугуват на острова. Ако имаш добро образование и добра позиция Англия предлага много по-високо качество на живот от България. Аз живях в Портсмут и познавам българи програмисти, инженери и лекари и си е загуба за България, че тези хора и децата им са завинаги навън. Пък и англичаните не са луди да натирят меда.

19

Анонимен

преди 4 години

Ако изгонят нашите и румънците от острова, няма да има кой да им бачка.

18

Bai stavri

преди 4 години

Номер 6 е платен *** на другарката ***. Три пъти по - евтини може да са единични неща, но не и масовите стоки.

17

Анонимен

преди 4 години

хи хи високото грозде е кисело нали дървени проффесори .

16

Бягат!

преди 4 години

Бягат хората от Англия и бързат към българските села. Чули са че в Странджа има много работа за овчари.

15

Анонимен

преди 4 години

в лондон е супер, почти винаги времето е гадно, наемите са високи за къщи строени преди век, движиш се или с метро или с колело. Малко те експоатират, и си на по ниско ниво от индиицитe. Но е супер има евтина гадна храна, на скъп ресторант не можеш да отидеш. Абе страхотен живот, да се доредиш до лекар чакаш два три месеца. В Уикендоф-а може да се разходиш на чудните им планини или на страхотното море по плажа. Ех какъв живот, песен.

14

Анонимен

преди 4 години

Живея на острова от 10 години и само като чуя или прочета някой да ми го хвали, че било хубаво място за живот по какъвто и да е показател (с изключение на заплатите) веднага мога да си направя заключение какъв мизepник е.

13

Анонимен

преди 4 години

До 7Познавал бил почти всички българи в Лондон. Брейй, в метрото ли се запозна с тях или лично си им ходил на гости един по един? И нормално да ти е по-евтино, като само пазаруваш *** от poundland.

12

Гретхен

преди 4 години

Бай ви *** е най-страховитият Еснаф на планетата Земя. Тук, или при ингилизите, или къде ще да е, само за коли и за къщи мисли. Околната среда не го интересува бай ви ***.

11

Анонимен

преди 4 години

До 6 дето 25 години в ЛОНДОНЯ кажи кои цени са 3 пъти по-евтини от България?

10

Анонимен

преди 4 години

Ако не беше кофтито време Англия е супер. На мен времето не ми понесе и поех на юг. Иначе имаш много възможности. Хората са ок. Ако ти се работи се вадят пари. Образованието е добро за децата. Като цяло между 20 и 100 пъти по-добре от НРБ.

9

Анонимен

преди 4 години

Една позната в Лондон ми разказа за поредната схема измислена от българите в UK: хващаш се на работа, каквато и да е, след 6 месеца напускаш и после 6 месеца се водиш безработен на помощи ?1000 на месец. Та през тези 6 месеца на помощи се прибираш в БГ да щтракаш с пръсти докато ти дават ?1000 ...Няма тръгващи си, точно обратното

8

Анонимен

преди 4 години

Кой ги измисля тия простотий.

7

Анонимен

преди 4 години

Да бе, да! Те и по Бай Тошово време налитаха по границите да влизат, даже се налагаше да се стреля да се отблъснат желаещите...Българите ходят по втората употреба и пращат на роднините разни вехтории, на които новите собственици много се радват. Иначе никой не се е юрнал към България да хване режима на водата.

6

Анонимен

преди 4 години

От 25 години съм в Лондон познавам почти всички Българи никой за никъде нее тръгнал и нищо не продава. Ако им такива то те са някои наскоро пресели ли се и нямат статут на постоянно пребиваващи. Работя в Метрото подържам цялата електроника познавам хиляди българи. Всички работят с постоянни договори с много добри заплати. Кой е този дето ще изпусне питомното и ще отиде при Пожарникаря да му работи без пари и да неможе да си нахрани семейството. Тук цените са три пъти ниски от вашите.

5

живял там

преди 4 години

живял съм там.от българете само програмистите и лекарите живееха добре. сега сигурно и за тях става зле.

4

Анонимен

преди 4 години

Що да си тръгват?Там нали е много хубаво?Щото тези са най-вече сезонни работници. Покъщнина, коли и т.н. Ще се приберат за малко и пак ще тръгнат нанякъде, ако не са и избрали вече.