316

така да бъде

преди 4 години

Ниа има да се учи. Не и е дошло времето. Когато роди, нека да е момиче. Ей тогава, ако не го е научила, ще го научи: спроред исляма, жената, дорие и бебе да е, длъжна е да осигурява удоволствие на мъжа. Така че, пожелавам ти, Ниа, да имаш момиче и гто, бидейки бебе, да досткавя сексуално удоволдствие на мъжете. Щом си избрала исляма, това да те сполети. С твоята вяра по твоята глава.

315

СЕВЕРОМАКЕДОНЕЦ

преди 4 години

До Habibullahв кой от всичките видове ислями няма противоречия ?? Що гледате телевизия, рисувате картини и правите фотографии?

314

Тра-ла-ла

преди 4 години

Моля, не ни информирайте за *** постъпки на всякакви безмозъчни същества!!!Да твърдиш, че в исляма жената е поставена по-високо, отколкото в християнството, издава тотално НЕВЕЖЕСТВО по въпроса!Нека да и припомним, че в исляма жената е след камилата!Има само една вера - наша вера - Славна, вера - Православна!

313

Анонимен

преди 4 години

Ислямът е забранен в Япония на практика.Питайте Чичо Гугъл "Япония срещу исляма".Това не им пречи да си продават тойотите на арабите.

312

Анонимен

преди 4 години

Тъпо, посредствено момиче !

311

Анонимен

преди 4 години

Ей такива, за които Бог е по-важен от семейството, правят зулумите по света.

310

Анонимен

преди 4 години

500 години турско робство (което се опитват да скрият) и баташкото клане са всичко, което ми е необходимо да знам за исляма. Девойката явно споделя подобни практи, щом е приела исляма по своя воля. Който оправдава убийците не невинни хора е убиец като тях.

309

Анонимен

преди 4 години

Тая Ния първо да беше попрочела някои неща за исляма, пък после да дава мнение!1. В Корана пише - МЪЖЪТ СТОИ ПО-ВИСКО ОТ ЖЕНАТА Жената е малтретирана във всички ислямски страни2. В Корана няма изискване да се покрива лице или коса, пише само, че облеклото трябва да е СКРОМНО. Всички покривала са по-нататъшна измислица 3. Да беше помислила и това, че след приемане на исляма няма връщане назад! Наказанието е смърт! Както е на 18, какво ще прави ако приятелят й я зареже

308

Анонимен

преди 4 години

Но вижте снимките преди и след. Няма същата енергия, онзи вампир изцяло я е дръпнал, а тя си мисли, че звездите падат в нейна чест.

307

Анонимен

преди 4 години

Според днес.бг е модерно всяка ... да стане мюсла. После що имало избягали в Сирия за кандидат-жени на джихадисти.Там ще й е много добрена тая... ще я пръсват от секс по цял ден, докато един ден я пратят при аллаха.

306

Анонимен

преди 4 години

До Тая е ромкаИ къде е това интервю с майка й, няма такова

305

Анонимен

преди 4 години

До даНе бива да пожелавате такива неща, особено на такова младо момиче. Всеки прави грешки, някои по-големи, други по-малки. Никога не се знае как и къде ще намериш смъртта си. Ако я прогоним дори в мислите си, само ще затвърдим впечатлението й, че е направила правилния избор, а той не е правилен, не защото на нас не ни харесва, а защото не е зрял, не е информиран. Изглежда много чувствително момиче. Не трябва да се отнасяме към нея по начина, по който биха се отнесли онези, които критикуваме

304

Анонимен

преди 4 години

До дадоста повече са

303

Тая е ромка

преди 4 години

Тъй, че не е голяма загуба. Вижте майка и на интервюто, ако не ми вярвате.

302

да

преди 4 години

на такава почит са жените в исляма,че в що годе нещо като светската Турция има по 400-500 жени годишно, убити от мъжете си !!!!а в Саудитска Арабия даже не се брои за престъпление...дано я сполети тая "почит"

301

отврат

преди 4 години

Отвратителното е , че се е зарибила от някакъв сириец , а не от тукашния ислям , да гори в Ада , дано ! Вероятно се касае за пациент на Д-р Гълъбова .

300

Анонимен

преди 4 години

Така става като махнеш "Даваш ли даваш Балканджи Йово" от учебниците.Не е проблем за умиране, такива пачи за 14 века сме дали много на резгани и други.НО ТРЯБВА ДА СМЕ НАЯСНО: ТАЯ ВЕЧЕ НЕ Е БЪЛГАРКА.Тая е интегрирана пакистанка.

299

Анонимен

преди 4 години

Да си сменяш родната религия е признак на аутизъм.Изключение правят случаите в Саудитска Арабия, където работят много филипинци - католици, които временно се "прекръстват", защото за това им заплащат еднократно ~ $3K.

298

Анонимен

преди 4 години

Два отбора глyпaци спорят коя античовешка идеология е по-хубава...

297

R.I.P.

преди 4 години

Дали ще е на хероин или ще приеме исляма няма никакво значение , Ния се е затрила сама !